Harvey Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 THE BITTER END Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 adamin g.t gitmis daha neyin spin off`u. Her gordugumde o sahne geliyor aklima:). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2013 aklına gelecek başka birşey söyleyeim madem, aklın dağılsın. tecavüze uğrayuan erkeklerin %80'i çükünden boşalıyor. bu da böyle iğrenç ama ilhinç bir detay olsun. biyolojik tabii olay, ibnelikle alakası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 kulagindan mi bosalsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 aquila said: kulagindan mi bosalsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 abi nasıl bir muhabbettir şu son sayfadaki ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 huun said: aklına gelecek başka birşey söyleyeim madem, aklın dağılsın. tecavüze uğrayuan erkeklerin %80'i çükünden boşalıyor. noluyo lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 huun said: aklına gelecek başka birşey söyleyeim madem, aklın dağılsın. tecavüze uğrayuan erkeklerin %80'i çükünden boşalıyor. bu da böyle iğrenç ama ilhinç bir detay olsun. biyolojik tabii olay, ibnelikle alakası yok. İyi misin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Bu sayfayı toptan silseniz modlar süper olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 huun said: aklına gelecek başka birşey söyleyeim madem, aklın dağılsın. tecavüze uğrayuan erkeklerin %80'i çükünden boşalıyor. bu da böyle iğrenç ama ilhinç bir detay olsun. biyolojik tabii olay, ibnelikle alakası yok. http://i45.tinypic.com/4ibhv9.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 örneklem hacmin kaçtı huun bu yüzdeye ulaşırken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=KUCzHjTrn30 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 goldbären said: örneklem hacmin kaçtı huun bu yüzdeye ulaşırken? kardeş istatistikleri ben tutmadım, byu sebeple cevap veremiyorum. baya rahatsız edici bir gerçek di mi? üzülme ama istatistik ilmi tecavüze uğrama şansının baya düşük olduğunı söylüyor. görüyorsunuz di mi, tüm istatistikler can sıkıcı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 final kodumun sezarı ve romalıları sonu biliyorduk ama yine üzüldük ya sonuçta adam efsane oldu özgürlük için savaştı ve öldü ruhuna fatiha :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Final I am spartacus olsa süper olur demiştim ben size :D Biraz farklı ama yine de olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 oglum cok moralim bozuk aglıcam gercekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hannibal44 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Final izlemeden açma Her ne kadar wikipedia tarihçesine sadık kalmışsalar da -ki tahmin ettiğmiz de buydu- bayaa hüzünlendirdi Spartacus keşke yaşasaydı dedim ama sonrasında daha yüce bir statüde algılanması için ölmesi daha uygundu sonuçta tarih romanın eline geçmediğini belirtiyor ama happy ever after falan olsa vay göt gannicus orda delirirken sen gününü gün et denilmesin diye lazımdı ölmesi iyi oşdu güzel oldu Crixus yatacak yerin yok sen olsan böle olmazdı sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Guzeldi en son andy cikti.. orasi bayagi uzdu.. Yazilarin en sonunda.. Guzel finaldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hannibal44 Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Gannicus neden öldü arkadaş onu anlamadım gerçekte zaten öle biri var mı ? Bari onu o şekilde ödürtmeselerdi . O şekilde ölecek adam değildi çünkü . Son olarak her karaktere değinip Crixusu hiç anmammış olmalarıda ayrı bi saçmalık . Sen git ilk bölümdeki surayı göster onu gösterme . Tek tessellim agronla nasir oldu . Bad end :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 kanuni andy nerde çıktı ben görmedim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 andy abi dizi bitiyor... sonra yazilar vs geliyorya onun en sonlarinda. onu gorunce fena oldum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 andy i am spartacus diye bagiriyor sanki o oldukten sonra yerine gecen spartacuse atar yaparcasina :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2013 çok koydu lan final lugo aslanlar gibi öldü be tey tuzak olayı "hold, hold, hold!1" falan direk braveheart'ı çağrıştırdı ister istemez, bi an koptum orda diziden her şey güzeldi lan süper bi final olmuş belki 1-2 gün sonra aklıma gelir "lan şurasını şöyle yapsalardı keşke" derim ama şu anda baya datmin oldum özellikle bölüm sonunda tüm karakterleri göstermeleri, hele hele andy reyisi göstermeleri süper olmuş of be, resmen bitirdi adamlar diziyi gannicus'un çarmıha gerildiği sahnede de bi acayip oldum, doctore ve sonrasında gelen arena oooy oy be yarın filan bi daha izlerim bunu ben gerçekten şahane bi final Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar