Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Spartacus: War of the Damned (2013) - Starz

progamer

Öne çıkan mesajlar

huun said:

aklına gelecek başka birşey söyleyeim madem, aklın dağılsın. tecavüze uğrayuan erkeklerin %80'i çükünden boşalıyor. bu da böyle iğrenç ama ilhinç bir detay olsun.

biyolojik tabii olay, ibnelikle alakası yok.

http://i45.tinypic.com/4ibhv9.gif
Sosyal ağlarda paylaş

goldbären said:

örneklem hacmin kaçtı huun bu yüzdeye ulaşırken?

kardeş istatistikleri ben tutmadım, byu sebeple cevap veremiyorum. baya rahatsız edici bir gerçek di mi? üzülme ama istatistik ilmi tecavüze uğrama şansının baya düşük olduğunı söylüyor. görüyorsunuz di mi, tüm istatistikler can sıkıcı değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Final izlemeden açma

Her ne kadar wikipedia tarihçesine sadık kalmışsalar da -ki tahmin ettiğmiz de buydu- bayaa hüzünlendirdi
Spartacus keşke yaşasaydı dedim ama sonrasında daha yüce bir statüde algılanması için ölmesi daha uygundu sonuçta tarih romanın eline geçmediğini belirtiyor ama happy ever after falan olsa vay göt gannicus orda delirirken sen gününü gün et denilmesin diye lazımdı ölmesi iyi oşdu güzel oldu

Crixus yatacak yerin yok sen olsan böle olmazdı sdfs

Sosyal ağlarda paylaş

Gannicus neden öldü arkadaş onu anlamadım gerçekte zaten öle biri var mı ? Bari onu o şekilde ödürtmeselerdi . O şekilde ölecek adam değildi çünkü . Son olarak her karaktere değinip Crixusu hiç anmammış olmalarıda ayrı bi saçmalık . Sen git ilk bölümdeki surayı göster onu gösterme . Tek tessellim agronla nasir oldu . Bad end :(

Sosyal ağlarda paylaş

çok koydu lan final

lugo aslanlar gibi öldü be tey
tuzak olayı "hold, hold, hold!1" falan direk braveheart'ı çağrıştırdı ister istemez, bi an koptum orda diziden
her şey güzeldi lan süper bi final olmuş
belki 1-2 gün sonra aklıma gelir "lan şurasını şöyle yapsalardı keşke" derim ama şu anda baya datmin oldum
özellikle bölüm sonunda tüm karakterleri göstermeleri, hele hele andy reyisi göstermeleri süper olmuş of be, resmen bitirdi adamlar diziyi
gannicus'un çarmıha gerildiği sahnede de bi acayip oldum, doctore ve sonrasında gelen arena oooy oy be
yarın filan bi daha izlerim bunu ben gerçekten şahane bi final

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...