Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Star Wars : 1313


gecko

Öne çıkan mesajlar

ışın kılıcı olmadan da gayet efsane sw oyunu yapılabilinir de,
"ışın kılıcı olmadan olmaz" diyenler yüzünden zaten bok gibi oyunlar çıkıyor sürekli.
hikaye sıfır, atmosfer yok, öyle git kes dur.

dance dance republic, twilight: starkiller, tortanic çok güzel oyunlar mesela...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:

republic commando gibi, starwarsun baska yüzünü gösterebilme olayını adam gibi yaparlarsa sorun yok.


Bu bir, ikincisi ışın kılıcı ve jedilar çok ufak bir kısmı SW'un.

Videonun tek handikapı SW evreninde olduğumuzu adam gibi anlayamıyor olmamız. Arkaplandaki büyüüüük ortam dışında SW evreninde olduğumuzu belirtir bir durum yok. Onu yansıtabildilerse tadından yenmez gerçekten.

Facepalmlık ne var gerçekten anlamadım bu arada.

Ha ayrıca ışın kılıcı olmadan gayet güzel SW oyunları yapıldı halihazırda. X Wing Alliance inanılmaz bir oyundu ki hala öyle, Jedi Knight'ta (Dark Forces 2 olanında) oyunun yarısına kadar kılıç mılıç yoktu ve o da serinin kafadan en iyi oyunuydu bana göre. Onda da mesela SW atmosferi inanılmaz iyi yansıtılmıştı. Çıktığı dönem grafikleri çok iyiydi vesaire.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

OF çok iyi duruyor lan oyun. Işın kılıcı yok diyenlerde abuk sabuk force unleashedleri oynamaya devam etsinler lol. republic commando, battlefrontlar vs. efsane oyunlardı. buda baya iyi duruyor, grafikleri zaten leziz olmuşta inşallah mass effect gibi paso cover al ateş et tadında değildir oyun.

birde bf3 çıksa şahane olacak.

aslında KOTOR tarzı rpg çıkarsalar ama jedi olmak opsiyonel olsa (kotordada opsiyoneldi falan demeyin hikaye ortada sonuçta) full mesela smuggler tarzı takılabilsek ama adam gibi rpg olsa. neyse bu 1313de idare eder artık
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bounty hunter oyunu,

bakalım az daha detay lazım, herşeyin scripted olduğu koridorda dümdüz kosmaca oyunu mu yoksa daha sağlam birşey mi e3te görecez.


edik:

The third-person action game will follow an as-yet-unnamed bounty hunter on the planet Coruscant as he tracks wanted individuals while unraveling a larger conspiracy.

The setting is Level 1313 in Coruscant's seedy underworld, deep below the surface of the city-planet. It seems as though Star Wars 1313 falls somewhere around the Original Trilogy or later in the Star Wars timeline, as the above promo art features TIE Fighters, a spacecraft that doesn't appear in the fiction until Emperor Palpatine's reign.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Merakla beklemedeyim. Işın kılıcı olan güzel oyun da yapsınlar olmayan da. Neden yapmıyorlar Jedi Academy'nin devamını falan sanki.

Oturup yeni teknoloji kasıp Force Unleashed'i yapmak için harcadıkları parayla 1 tane Jedi Knight, 2 tane Republic Commando kıvamında oyun yapılır.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ıste deil.
oynamadıysanız oynayın mesela republic commandoyu.

ısın kılıcı=star wars olduğu için, kıvamı tutturulduğunda yaratılan kontrast baya akıl alıyo.


hani biliyosunki bi yerlerde bi jedilar savasıyo, o sırada clone trooperlar siperlerde parcalanıyo, commando geldi diye seviniyolar falan.

o ucu elektrikli sopalı tipler geliyo, jedilar cata cuta kapısırken senın anan ağlıyo.

o iri droidler geliyo, aha kırdım göğsünün sol tarafındaki zırhı falan diyosun. halbuki 2 hafta önce filmde obiwan onları el sallıya sallıya savurmus etrafa falan.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...