Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 enayilerden ne kadar para toplayacaklar bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 ilk arabanın grafikleri karton kutudan yapma gibi AHAHAHHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluskap Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Merak ettiğim bir şeyi sormak istiyorum. Bölüm ban var peki yalnızca konudan ban yiyebiliyor mu bir kişi? Denemek isterseniz hazır örnek var yani önünüzde. Hep beraber görmüş oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2014 yasakçı zihniyet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2014 http://www.vg247.com/2014/05/19/here-watch-some-illicit-watch-dogs-footage/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=1hpU_Neg1KA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 son video çok iyi reklam olmuş. (tu) yorumlarınızı oyunlarla ilgili tutun, oyuncularla ilgili hakarete varan ifadeler ancak bölümden uzaklaştırılmanızla sonuçlanır. ilk ve son uyarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 bana dedi galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 playstore'da 60 tl imiş alınır bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=UIkkiyGKfA0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2014 http://img.bolumsonucanavari.com/images/Upload/183773fc-64d2-4c6d-9300-2cb6766c95f8.jpg said: Jeux Vidéo Magazine Gameplay: 5 stars Everything works perfectly, the ultra-intuitive hacking allows for exhilarating moments in the game. Graphics: 5 stars Very solid on the technical level, especially in the sensation of life that makes Watch_Dogs great. Sound: 4 stars Excellent ambient music and sound effects, but the track selection is a little limited. Longevity: 5 stars Because it’s a open world featuring multiplayer, there there’s an extreme amount of interesting things to do. Pros: Gameplay and level design The life in Chicago Generous content Cons: The Story, blah! The first loading That’s all! Conclusion: Watch_Dogs accomplished all the hopes placed on it and delivers a successful new take on open world games. Almost perfect, but with a slight disappointment on the story. Final Score: 19 out of 20 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Ilk heyecan yorumları bunlar daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 bence de. ayrıca pr çalışması olarak da görüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 ps4'te oynicam ben. şeqliniz warsa peseneye bekleriq. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Ubisoft'un yaptığı oyuna Fransız'ların verdiği 5 yıldız mı kriter :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 ps4'te oynayanların oyununa musallat olucam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2014 ps4 de baska oyun yok su anda, benim icin kriter bu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 60 lira playstoreda çok alınası bir rakam ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 http://i.imgur.com/K64twpG.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nscorp Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 2 saattir oynuyorum ps4 ile. Süper olmuş süper. Grafikler falan gayet de iyi. Hack olayı beklediğimden iyi. Single mod senaryo kastırıyorum şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 pc de oynanır mı bu cok kararsızım oyun guzel gibi duruyo ama herkes hype ın gectigini iyi olmayacagını yazıyo falan. hic emin degilim alsam mı acaba playstoredan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 nscorp said: 2 saattir oynuyorum ps4 ile. Süper olmuş süper. Grafikler falan gayet de iyi. Hack olayı beklediğimden iyi. Single mod senaryo kastırıyorum şu an. nerden buldun. bende istiyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 madcow said: pc de oynanır mı bu cok kararsızım oyun guzel gibi duruyo ama herkes hype ın gectigini iyi olmayacagını yazıyo falan. hic emin degilim alsam mı acaba playstoredan. abi pc için çıktımı ki bu oyun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2014 yarına kadar playstore da 60 tl ye var alıcaksam yarına kadar alırım yoksa almam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar