Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Koreliler Blizzard ofisini bastı


Sam

Öne çıkan mesajlar

Oynu almadigim halde basligina bir kac yorum yaptigimin farkindayim.

Umarim bu Diablo3 bir donum noktasi olur ve oyuncular hukuki yoldan bazi haklara kavusur yada olan haklarini daha iyi savunur. Blizzord yazmis bir EULA istedigi gibi at kosturuyor. Bir nevi Kolelik sistemi.
Oyuna 80-100 euro para vermissin. Oyuna girmeden EULA cikiyor karsina Kabul ediyor musun? diyor. Etmezsen oynayamayacaksin ediyorsun tabi. Ama oynadiktan sonra begenmeyebilirsin. Oyun okudugun, videolarda izledigin gibi olmayabilir. Yapimci soz verdiklerini yerine getiremeyebilir. Bence bu yuzden her oyunu 1-2 hafta hatta 1 ay icersinde geri iade etme hakkimiz olmali. Ustelik oyle zor yollardan degil, direk master accountumuzdan refund isteyebilmeliyiz.
Ayrica oyunu aylarca oynuyorsun adam bir patch cikariyor. Sana EULA'yi yeniden kabul ettiriyor. Severek oynadigin class'i oynanmaz hale getiyor hatta oyundan cikariyor bazen. Bunu onceden bilemezsin. Sonra deniyor ki oyuncular kustu gitti. Ama parayi birakiyorsun firmaya.
Oyuna koklu bir degisiklik geldiginde oyuncunun kabul etmeme ve refund hakki olmali. Belki harcadigin zaman ve paranin yanina bile yaklasamayacak o para ama en azindan o firmaya cevabini vermis olacaksin.
Belki o zaman sirketler yarim yamalak, teknik sorunlu oyunlari cikarmayi birakirlar.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunu güzel, firmaların kafa yapısı boktan. "Beğenmiyorsanız almazsınız" gibi bir olay varsa da tüm ürün eleştiri topiclerini kapayalım. Nasılsa sadece beğenen adamlar o ürünü kullanıyormuş. Ürüne para veren legit kullanıcı olarak alınan berbat servise eleştiri getirme hakkımız var tabi ki.

Arkadaşımın tüm itemları soyuldu. Adamlar 1 gün sonra dönüş yapıp redeem hakkını kullan dediler. İlk seferinde activatorle işlem yapma zorunluluğu geliyormuş. Senede sayılı defa (2 kere mi ne) kullanılabiliyormuş. Adamın karakteri sizin açıklarınız yüzünden soyuldu, bir kere daha böyle bir olay yaşarsa karakteri kurtaramayacak mı yani? Gelin bu adama söyleyin, oyunu beğenmiyorsan almasaydın diye.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...