Sam Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 haber http://diablo.incgamers.com/wp-content/uploads/2012/03/about_time.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 iyi biraz uğraşırlar belki çözüme ulaşmak için çatır çatır para verdiğin oyundan free uo shard kalitesinde servis almak gerçekten koyuyor adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Yıllardır anlaşmaları falan spam geçiyoruz, firmalar kafalarına göre takılıyor, son kullanıcı hakkını hiç bir şekilde arayamıyor. Belki bu vesileyle bir kaç hak elde ederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Oynu almadigim halde basligina bir kac yorum yaptigimin farkindayim. Umarim bu Diablo3 bir donum noktasi olur ve oyuncular hukuki yoldan bazi haklara kavusur yada olan haklarini daha iyi savunur. Blizzord yazmis bir EULA istedigi gibi at kosturuyor. Bir nevi Kolelik sistemi. Oyuna 80-100 euro para vermissin. Oyuna girmeden EULA cikiyor karsina Kabul ediyor musun? diyor. Etmezsen oynayamayacaksin ediyorsun tabi. Ama oynadiktan sonra begenmeyebilirsin. Oyun okudugun, videolarda izledigin gibi olmayabilir. Yapimci soz verdiklerini yerine getiremeyebilir. Bence bu yuzden her oyunu 1-2 hafta hatta 1 ay icersinde geri iade etme hakkimiz olmali. Ustelik oyle zor yollardan degil, direk master accountumuzdan refund isteyebilmeliyiz. Ayrica oyunu aylarca oynuyorsun adam bir patch cikariyor. Sana EULA'yi yeniden kabul ettiriyor. Severek oynadigin class'i oynanmaz hale getiyor hatta oyundan cikariyor bazen. Bunu onceden bilemezsin. Sonra deniyor ki oyuncular kustu gitti. Ama parayi birakiyorsun firmaya. Oyuna koklu bir degisiklik geldiginde oyuncunun kabul etmeme ve refund hakki olmali. Belki harcadigin zaman ve paranin yanina bile yaklasamayacak o para ama en azindan o firmaya cevabini vermis olacaksin. Belki o zaman sirketler yarim yamalak, teknik sorunlu oyunlari cikarmayi birakirlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 1 haftada bitir refund et her oyunu o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 beğenmiyorsanız almama gibi bir lüksünüz var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 oyunu oynamadan begenmedigimizi nasil anliycaz, ya da d3 de oldugu gibi single player oyuna baglanamama rezilligi yasanicagini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Oyunu beğenmeme diye bir şey yok, oyun güzel. Adamlar serverlardan yana yattılar. Neyse en iyisini ben yaptım. Bekliyorum hala hataların serverların düzelmesini, öyle alıcam. 2 saat login ekranında bekleyemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 ben de almadim. offline crackli halini deniycem once. o zamana kadar de server problemlerini cozerler belki almaya karar verirsem duzgun oynarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Oyunu güzel, firmaların kafa yapısı boktan. "Beğenmiyorsanız almazsınız" gibi bir olay varsa da tüm ürün eleştiri topiclerini kapayalım. Nasılsa sadece beğenen adamlar o ürünü kullanıyormuş. Ürüne para veren legit kullanıcı olarak alınan berbat servise eleştiri getirme hakkımız var tabi ki. Arkadaşımın tüm itemları soyuldu. Adamlar 1 gün sonra dönüş yapıp redeem hakkını kullan dediler. İlk seferinde activatorle işlem yapma zorunluluğu geliyormuş. Senede sayılı defa (2 kere mi ne) kullanılabiliyormuş. Adamın karakteri sizin açıklarınız yüzünden soyuldu, bir kere daha böyle bir olay yaşarsa karakteri kurtaramayacak mı yani? Gelin bu adama söyleyin, oyunu beğenmiyorsan almasaydın diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 ya işte keşke almayarak tavır koya bilsek ama ben bile gidip aldım d3 ü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 bi offline mod şart bence, sadece loginde bi id check yapıcak o kadar, ah ve party olmayacak hibir şekilde ama(yoksa gold/item trainerlar havada uçar). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Fanboiland korede bile ofis basılıyor, biz de hala eleştiren adama beğenmiyorsan alma kardeşim diyerek blizz savunuluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 ofisleri basan güney korenin Fair Trade Commission ı yanlız :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lilith Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 60euro verdik bir kere, ister beğen ister beğenme ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 sparka ne bakiyosunuz siz ya, adam en kotu direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 dağ-başı mı ya orası kanun var jandarma var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Zaten kanun basmış Blizz.in ofisini. Dağ başı mı burası? demiş adamlara, olay o yani sdfgfh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Sparkcaster said: beğenmiyorsanız almama gibi bir lüksünüz var 1 hafta ıcındede revfund llukslerı var adamlar sırf korede yasayı cıgnemılşler. malcaymıs, siğer bütün ülkelerde refund varken korede yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 http://www.magazinkolik.com/Magazin/14389/Ibrahim-Tatlises-KENDI-KANALINDA-STUDYOYU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 50 milyonluk ülkede 18 milyon gamer olunca aslında önemli bi haber bu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Marty said: ben de almadim. offline crackli halini deniycem once. o zamana kadar de server problemlerini cozerler belki almaya karar verirsem duzgun oynarim in what universe? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 hangi anlamda? server problemleri bitmez diyosan katilabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Offline crackli hali olmayacak demek istemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralpb Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Öyle diyeceğini sanmıyorum zira adamlar daha betada emulator'ünü yazmışlardı. Çıkar yakında düzgün oynanan kopya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar