imamizer Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 küçük bir çocuğun size amca dediği andır. Başıma geldi afalladım yeminederim. Aynaya bakıyorum kendimi inceliyorum 2 saattir. Babandır amca!
Seele Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 oglum bak git! yapiyorum o tür cocuklara. üstelerse. tekmeyle savusturuyorum.
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Yok dede! deseydin, omuzlarından sarsıp kendine gel olm daha o kadar yaşlanmadım diyip tokadı patlatsaydın. O_o
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Siparişi verdim, şunla vurucam ağızlarına: http://urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/sarjli-elektrosok-sivri-sinek-oldurucu-raket-58416232
Red Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 aa bu alet.babam diodu buna benzer bişi.işe yarıyorsa hemen alıcam 2-3 tane yazın bizim evde ortalama 10-15 sivri sinek oluyor.eşşek gibiler ve ilaçla ölmediklerindne tek tek elimle avlıyorum
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 beni de yoldan geçen okul servisindeki çocuklar trollemeye çalışmışlardı amca hehehe amca diye harbiden baby's first troll
BramStoker Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 çocuklar size amca diye hitap ediyorsa hayatın gerçeklerini öğrenmiş ve bunu dış görünüşünüze yansıtmışsınız demektir. a.k.a. artık yüzünüzden süt akmıyordur. charisma +5 yani. siz yaşadığınız zamanın gerçeklerine adapte olup zorluklarla başa çıkabildiğiniz sürece yaşlanmış değilsinizdir. mücadele hissinizi kaybettiğinizi düşündüğünüz zaman yaşlanmışsınız demektir. esen kalın. ^o^
Havenless Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Ne çok yaşlı hisseden var abi forumda.
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 BramStoker said: çocuklar size amca diye hitap ediyorsa hayatın gerçeklerini öğrenmiş ve bunu dış görünüşünüze yansıtmışsınız demektir. a.k.a. artık yüzünüzden süt akmıyordur. charisma +5 yani. siz yaşadığınız zamanın gerçeklerine adapte olup zorluklarla başa çıkabildiğiniz sürece yaşlanmış değilsinizdir. mücadele hissinizi kaybettiğinizi düşündüğünüz zaman yaşlanmışsınız demektir. esen kalın. ^o^ şu posttan aldığım gazla 7 ayrı kadınla ilişkiye girdim
Red Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 yasladığımı hissetiğim anları seviyorum
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 imamizer said: Siparişi verdim, şunla vurucam ağızlarına: http://urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/sarjli-elektrosok-sivri-sinek-oldurucu-raket-58416232 bu ne fuzuli bi ürün ya. plastik kelebekle yabıştırdın mı ölüyor zaten.
screwy Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 insanın yaslandıgını hissettigi an genc futbolcuların senden genc oldugu andır. Artık futbolcu basketci olma sansının genctigini suratına vurmasıyla saclar beyazlar.
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 abi toplarım sarkmaya başladı benim aşşa doğru. pantolonlarda falan iz oluyo mentoe böle anladım yaşlanıyorum
senko Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 beni hala 18 zannediyorlar bende yaşlanamamaktan muzdaribim :(
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 bana geçen gün bi bayan 79lumusunz dedi. intaar edecektim.
Seleph Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Umreye gitmeyi dusunuyorum,31 yasindayim,gecen kirli sakalliydim bir kiz bana emmi dedi neyleyimmmm
gecko Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 benden 5 (yazıyla beş) yaş büyük insanlar bana abi diyor. gerçek yaşımı öğrenince de çok şaşırıyorlar. ciddiyim, çok büyük gösteriyorum ortaokula gittiğim zamanlarda birisi hangi üniversiteye gidiyorsun diye sormuştu. var bende bi anormallik ama...
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 o performansla yakın zamanda amcadan bey amcaya terfi edersin sen gecko.
Bone Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 imamizer said: küçük bir çocuğun size amca dediği andır. Başıma geldi afalladım yeminederim. Aynaya bakıyorum kendimi inceliyorum 2 saattir. Babandır amca! haha hakkaten. ben kendimi halen 22 yaşında gibi algılıyorum, ama amca yaşına gelmişiz lan.
Bone Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 screwy said: insanın yaslandıgını hissettigi an genc futbolcuların senden genc oldugu andır. Artık futbolcu basketci olma sansının genctigini suratına vurmasıyla saclar beyazlar. genç futbolcular 18-19 yaşında olmuyor mu zaten?
screwy Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 mesela messi 87 li. messi cıktıgında ben yaslandıgımı farketmeye baslamıstım bir 88 li olarak(17 yasında cıktı galiba messi)
cerebralis Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 alt komşum da beni her gördüğünde çocuuna ''teyze'' dedirtmeye çalışıyo kıllığına. teyze prototipi de değişmiş yahu.bizim zamanımızda teyze dediğin memelerini balkon demirlerine dayayıp karşı binadaki bibaşka memedayayan teyzeyle konuşan insan tipiydi.
Öne çıkan mesajlar