Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İnsanın yaşladığını hissetiği an...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
aa bu alet.babam diodu buna benzer bişi.işe yarıyorsa hemen alıcam 2-3 tane

yazın bizim evde ortalama 10-15 sivri sinek oluyor.eşşek gibiler ve ilaçla ölmediklerindne tek tek elimle avlıyorum
Mesaj tarihi:
çocuklar size amca diye hitap ediyorsa hayatın gerçeklerini öğrenmiş ve bunu dış görünüşünüze yansıtmışsınız demektir. a.k.a. artık yüzünüzden süt akmıyordur. charisma +5 yani.

siz yaşadığınız zamanın gerçeklerine adapte olup zorluklarla başa çıkabildiğiniz sürece yaşlanmış değilsinizdir. mücadele hissinizi kaybettiğinizi düşündüğünüz zaman yaşlanmışsınız demektir.

esen kalın. ^o^
Mesaj tarihi:
BramStoker said:

çocuklar size amca diye hitap ediyorsa hayatın gerçeklerini öğrenmiş ve bunu dış görünüşünüze yansıtmışsınız demektir. a.k.a. artık yüzünüzden süt akmıyordur. charisma +5 yani.

siz yaşadığınız zamanın gerçeklerine adapte olup zorluklarla başa çıkabildiğiniz sürece yaşlanmış değilsinizdir. mücadele hissinizi kaybettiğinizi düşündüğünüz zaman yaşlanmışsınız demektir.

esen kalın. ^o^

şu posttan aldığım gazla 7 ayrı kadınla ilişkiye girdim
Mesaj tarihi:
imamizer said:

Siparişi verdim, şunla vurucam ağızlarına:

http://urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/sarjli-elektrosok-sivri-sinek-oldurucu-raket-58416232

bu ne fuzuli bi ürün ya. plastik kelebekle yabıştırdın mı ölüyor zaten.
Mesaj tarihi:
insanın yaslandıgını hissettigi an genc futbolcuların senden genc oldugu andır. Artık futbolcu basketci olma sansının genctigini suratına vurmasıyla saclar beyazlar.
Mesaj tarihi:
benden 5 (yazıyla beş) yaş büyük insanlar bana abi diyor. gerçek yaşımı öğrenince de çok şaşırıyorlar.

ciddiyim, çok büyük gösteriyorum ortaokula gittiğim zamanlarda birisi hangi üniversiteye gidiyorsun diye sormuştu.

var bende bi anormallik ama...
Mesaj tarihi:
imamizer said:

küçük bir çocuğun size amca dediği andır. Başıma geldi afalladım yeminederim. Aynaya bakıyorum kendimi inceliyorum 2 saattir.
Babandır amca!

haha hakkaten.
ben kendimi halen 22 yaşında gibi algılıyorum, ama amca yaşına gelmişiz lan.
Mesaj tarihi:
screwy said:

insanın yaslandıgını hissettigi an genc futbolcuların senden genc oldugu andır. Artık futbolcu basketci olma sansının genctigini suratına vurmasıyla saclar beyazlar.

genç futbolcular 18-19 yaşında olmuyor mu zaten?
Mesaj tarihi:
alt komşum da beni her gördüğünde çocuuna ''teyze'' dedirtmeye çalışıyo kıllığına.
teyze prototipi de değişmiş yahu.bizim zamanımızda teyze dediğin memelerini balkon demirlerine dayayıp karşı binadaki bibaşka memedayayan teyzeyle konuşan insan tipiydi.
  • Yeni Oluştur...