Sam Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=e-LE0ycgkBQ haziran ayı zamane oyunlarından yakınma festivali başlasın! gerge'nin denemesi başarılı olmadı, "böyle iyi" diyenler çıktı heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 valla ben memnunum gayet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Origin Steam i ezip geçecek! Kaç yıl sonra acaba lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 ahaha video çok başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 God Bless Nintendo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 1:50 dk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 EA in a nutshell icin su daha uygun http://www.youtube.com/watch?v=bEBbu-wkKrs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Steam forumunda verdim video'yu. 4 puanlık infraction verdiler. EA fanboy gelip şikayet etmiş XD, özellikle gullible tasteless customer denmesine içerlemiş canıms. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 ahah ne yapsın steam, ea ile yok yere dalaşmak istemezler normal. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 bayıkmış. steam originden daha iyi bişi değil. zorlamaysa steamde forced marketingdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 cok lulz bir yorum olmus tez zamanda origin musteri hizmetlerine isin duserde bu dediklerini yalayip yutmak zorunda kalirsin asfdasfadds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 origin'i battlefield için yükledim baska işim düşmedi. yanı steamden oynamak zoruda kalıp cile cektiğim cok oldu. pek bi farkı yok acıkcası benım ıcın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acdervis Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Cuce said: bayıkmış. steam originden daha iyi bişi değil. zorlamaysa steamde forced marketingdi. Konsept benzer olabilir ama pratikte Steam >>> Origin Linux'a gelsin de rahat edeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Steam'den bugüne kadar 1 kere bile sorun yaşamadım. Herhangi bir problemde anında çözüm bulundu/buldum. Artılarıysa çok daha fazla benim için. Origin 1-2 kere sorun çıkardı, çözmek için müşteri hizmetlerine defalarca baştan bağlanmak zorunda kaldım. Onun dışında da Origin'in zerre bir işlevselliği ve artısı yok. BF3 oynarken bile origin'i sadece "opening bf3" kutucuğu ile görüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Bioware points alırken paypal'den parayı çekti, puan gelmedi. Aynısı o gün alan bir çok kişiye olmasına rağmen, defalarca customer support'a söylememe rağmen ellerini oynatmadılar. Paypal dispute'da düştü, virtual goods falan diyeydi galiba unuttum şimdi. O yüzden EA uzak dursun, aman customer support'a işiniz düşmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 az kaldi..ehuehe Why EA's Market Valuation Has Crashed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 beter olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 http://images.eurogamer.net/2012/articles//a/1/4/9/3/7/7/9/ERTS_2.jpg.jpg http://images.eurogamer.net/2012/articles//a/1/4/9/3/7/7/9/ERTS_NASDAQ_2.jpg.jpg origin ciktigindan beri sirket hisseleri yari yariya eridi lol, hani endeksle kiyaslamada avr "BORSA DUSTU BIZ NE YAPALIM Q_Q" diyip kurtaramazlar, endeks yukselirken EA dusuyor... yoksa batiyormu demeliydim? asdfasdfasfd *MUZIGI GIRIN* adamlar daha bir yil gecmeden free to playe gecmekten bahsediyorlar lulz ocak ayinda bu tahminleri yaptigimda ne yetolugum kaldi ne haterligim, ama biz bunlari yazdik hep kitaplarimizda ama sorun yok cunki: http://i13.photobucket.com/albums/a285/vtakamori/35678j.jpg not: forumun bas yetersizi spark bile "lan bin pismanim su oyunu millete tavsiye ettigime" demesine ragmen hala swtor bolumunden banliyim, TROLOLOLOL http://borderhouseblog.com/wp-content/uploads/2012/03/End_of_Line_by_LiquidGrape-540x335.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 burdada paylasalim efsane konudan tortanic incilerini Sparkcaster said: abi ben oyunu uzun süre oynayacam, çoğunuz oynamayacak, ne yapmamı öneriyorsunuz, sıra yok diye random bi servera gittikten sonra bok gibi ortada mı kalayım? ben her halükarda freedon nadd de oynicam yani, çünkü ne diablo ne gw2 için bırakmayacağım gibi gözüküyor yani şu an arcane said: Spark delikanlı adam. Nick bile reserve etti bana. WoW için satmayacağının garantisini de veriyor. Bu tekere çomak sokamazsınız. Sparkcaster said: ben kasarım, çünkü bu sınırsız blizzard aşkı yüzünden adam gibi mmo oynayamıyoruz Sparkcaster said: abi niye sıkılıp bırakalım server bok gibi olmadıktan sonra buda hall of fame lik mesaj bizim konudan olmasada rra said: Talent ağacına verdiğimiz puanları değiştirerek spec değiştirebildiğimiz gibi aslında bu speği efektif olarak kullanabilmek için ona göre bir gear giymemiz gerekmeside çok başarılı bulduğum bir Biowre yaklaşımı oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 ne bayık günler şu günler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Viktor said: http://images.eurogamer.net/2012/articles//a/1/4/9/3/7/7/9/ERTS_NASDAQ_2.jpg.jpg Şu grafik çok sevimli ya. Çıktısını alıp duvara mı assam ne yapsam... Bakıp bakıp mutlu oluyorum ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 demek ki adamlar bf3'den hiç bir şey kazanmamışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Viktor said: rra said: Talent ağacına verdiğimiz puanları değiştirerek spec değiştirebildiğimiz gibi aslında bu speği efektif olarak kullanabilmek için ona göre bir gear giymemiz gerekmeside çok başarılı bulduğum bir Biowre yaklaşımı oldu. End of rine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 ea ile birlikte actiblizz de batsa kapansa çok güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar