BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Bakır fincan veya cezven varsa türk kahvesine de yönelebilirsin köz durumunda. Ulan geçen hafta Cuma akşamından Cumartesi akşamına kadar mangal sönmedi nöbetçi bıraktık resmen. Kahvaltıda da sosis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 oha su turk kahvesi olayi baya iyiymis, bidahakine cezve goturucem valla eheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 fede said: işte öyle yaptığın zaman eline iş veriyolar. mangalın başına gidip abi onlar pişmiş çevirmek lazım, abi kömür yanıyo bi eşelemek lazım gibi işe yarar gibi gözüken taktikler vererek işe hiç bulaşmadan kaç mangalı temiz çıkardım sayamıyorum artık Pazar bize mangal yap lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Mangal yapmıyorsanız pişen ete yancı olun abi, öyle akıl vermeyin. Bizde ailede sıralama var, ortanca amcam varsa o gün mangalı o yapar; o yoksa ben yaparım. Her halukarda büyük amcam rakıları kapar mangalın başına gelir, muhabbet edip et pişirirken rakı içip pişen etten tırmıklanır ortaklaşa. Sistem budur. Büyük amcam gibi siz de mangalcınızı memnun edin; eti en lezzetli olduğu anda yiyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 wastyrx said: fede said: işte öyle yaptığın zaman eline iş veriyolar. mangalın başına gidip abi onlar pişmiş çevirmek lazım, abi kömür yanıyo bi eşelemek lazım gibi işe yarar gibi gözüken taktikler vererek işe hiç bulaşmadan kaç mangalı temiz çıkardım sayamıyorum artık Pazar bize mangal yap lan yaparız hacı, hemen çak bi org. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 bu aralar iyiyim, değerlendirek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 en iyi mangal ölü mangal dedin mi hacı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 o mangal ölmüş olm olmaz onda artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Önce sucuk, arkasından tavuk kanat üstüne pirzolalar. En son köz üstünde türk kahvesi. Afiyet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 hepsinden önce soğan gömmece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 ha onları zaten sadece ERKEKler bilir diye yazmadım zaten. biber, rakıya meze yapılsın diye patlicanı falan söylememe gerek yok sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 küheylan said: Önce sucuk, arkasından tavuk kanat üstüne pirzolalar. En son köz üstünde türk kahvesi. Afiyet olsun. abi sucuk once atılır mı ya atesi sondurur yag bırakır cık cık cık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 abi acıkıyor millet, napıcaksın? valla sıkıntı da olmadı şimdiye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Acıksınlar abi. Ya da çok kalabalık değilse (5-6 kişi falan max.) mangal başında piştikçe yersiniz. Biz 3-4 kişi gittiğimizde öyle yapıyoruz, mangalı masa gibi ortaya koyup pişen her şeyi anında yok ediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 tavukları iyi pişsin diye en sona bırakmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 bir de tava iyiyse evde de mangalımsı şeyler yapılabilir http://i.imgur.com/LSPyi.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 fırında yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 sadece odun kullan çohlezzetli oluyor sadece odun kullandığında biraz beklemen gerekiyor köz olunca iyice pirzolaları atcen köze de patlıcanı kırmızı biberi gömcen gece gece neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 sadece odunun kozu uzun sure kaliyomu yaw? kul olup gitmesin onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Odunun cinsi ve kalınlığı önemli onun için, her odunla olmuyor. Zaten mangal yapılacağı zaman ince odun kullanılır genelde, kalın odun atıp da et pişirecek ayara gelmesini beklerseniz aç insanlar beyninizi yemeye başlar muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daemir Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 pıynar ve zeytin odunları mangal için çok iyi. sırf odun ateşinde mangal yapılacaksa mangala bir iki saat önceden başlanmalı ki odun içten yanmaya başlasın. biftek en iyi odun ateşinde oluyor bence. yavaş yavaş pişiyor ayrı bir tadı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 En iyi mangal olu mangaldir, dendi mi? Synth e sorun o her hafta mangal yapiyodu anlar biraz. Sdfsgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Bu arada bi taktik daha ben ekleyim. Gerci ufak mangali olanlar ayrilsin onlara pek yaramaz. Etler kuru olmasin diye kozlerin kenarina bir kap su koyuyorsunuz, buharlasip pisen etleri az nemlendiriyor. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Ben size bir ara Adana'da mangal yapıp öğreteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 sleepingdeath said: Mangali nerede yapiyorsun bilmiyorumda bizim bu Ankarada mangal evleri var biz genelde oradan et/tavuk aliyoruz gayet lezzetli oluyor tavsiye ederim. nerdeymiş bu mangal evleri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar