stormeagle Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Konuyu saptırmayalımda.. Herkez görüşünü bildirsin isterim. Yani açıkçası bir oyunu pre ile almışım. Meraklanıp heycanlanmışım. Oyunun betası geliyor, ve ilk bw benim için. 2 saat oynayıp alt+f4 yaptım, hona girip mid wars oynadım. Yani bağlamadı beni bilmiyorum bişeyler garip, ters giden bişeyler var :D
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Yıllarca Eve içinde herkes aynı şeyleri söyledi. Zevk ve renk meselesi bu işler. Oyunu becerememek değilde zevkine göre birşeyler bulamamak diyelim. Ben gayet memnunum şuan hele dün akşam 4 kişi wvw kuşatma fln yapınca acaip keyifli idi.
hikayeci51 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 arkadaşlar bende oyuna alışamadım doğrusu sadece pvp üzerine kurulmuş bir oyun bana manasız geliyor ve satın aldığım için bir pişmanlık içindeyim mail adresi değiştirme aktif olduğunda satmayı düşünüyorum hesabı. sormak istediğim mail değişitirme ne zaman aktif olur acaba?
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 axedice said: Swtor combatı bundan çok daha iyiydi. Şunun üstüne ne yorum yapılır, ne bu adam artık herhangi bir oyun konusunda ciddiye alınır, ahahaha Swtor combatı? HAAHA HAH AHA
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 axedice said: KO combatı bundan çok daha iyiydi. El insaf ya... bu arada craft sistemi hakkınad hiçbir bilgim yok ama etrafta uçuşan itemlardan baya detaylı olduğunu,olacağını hissedebiliyorum
xhi Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 2 saat oynayıp yorum yapmalar, 2 saatde neyini gördünki oyunun?!?!?! Ultima Online bunun kombatından çok daha iyiydi:D Bende beğenmedim ama şans tanıyorum :D Dynamic eventde olsa lvl 14 de kasmaktan sıkıldım ben B)- Pvp'de 4-5 maç oynadım. Eziyorlar :( Oyunun inceliklerini bilmediğim için sıkıyor sanırım. Şu buildler ve skiller hakkında bilgi verebilcek var mı? En azından thief için kullanışlı bir skillbar paylaşırmısınız? Özellikle oyundan zevk alan arkadaşlar neler yaptıklarını paylaşırsa makbule geçer :)-D Özellikle bende aranıza katırabilirsem sevinirim (:D
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 guardian da eğlenceliymiş ya off-hand'e torch aldım baya ateş püskürüyorum lan kızıl ejder stayla sonra bi 2h staff aldım o da ilginçmiş zaten şu ana kadar oyunda en çok sevdiğim olay farklı silahlara farklı ability gelmesi olayı heralde
axedice Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Masticore said: axedice said: KO combatı bundan çok daha iyiydi. %100 katılıyorum. Kınayt en sevdiğim oyun, favori karakterim de bıçakçı. Şimdilerde wolfteam diye bi oyuna sardım hepiniz gelin XD XD Anlıyorum oyundan beklentiniz, özellikle şu oyunsuz dönemde çok büyük ama olmayınca olmuyor işte. Temiz değil combat, kusura bakmayın ama böyle. Bide swtor combatta ne problem vardı gangcım? Combatta ama, başka bişeyde değil. Melee classlarda bazı abilityler animasyona kurban gidiyordu o baya büyük sorundu, bide bazı projectilelar yavaştı baya. Buna rağmen daha eğlenceli bi combatı var torun. Ben de devam edicem oynamaya bu gece ve yarın, hani belki ilerde açılır diye ama pek umudum yok.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 abi güzel gelmemiş alışamamışsın, şunun combatina kötü demek nedir ama ya
stormeagle Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Ben her saat başı alt+f4 çekip farklı şeyler yapıyorum sonra geri dönüyorum. Oyun uzun süre oynanmıyor sorunu buldum (tu) Ya çok yoruyor, ya ne yaptığını anlamadığın için bayıyor. Ama sonra hevesle geri dönüyorsun.
yazuach Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 @stormeagle O senin için geçerli birşey sadece.Oyunun sorunu değil yani.Beta başladığında başladık guildle beraber.O saatten beri sadece 3 saatlik bir ara verdim.Daha çıkmadım onun haricinde oyundan.Ki gayette ne yaptığımı bilerek oynuyorum şahsen ben.Story quest gayet tıkırında ilerliyor.Onun dışında sürekli liv eventlere vs ağırlık verip harita , skill point filan açıyorum.Gayet dolu dolu geçiyor yani zaman.Ki daha pvp bile yapmadım.Bide pvpye başlasam peheey...
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 axedice said: Bide swtor combatta ne problem vardı gangcım? Combatta ama, başka bişeyde değil. Melee classlarda bazı abilityler animasyona kurban gidiyordu o baya büyük sorundu, bide bazı projectilelar yavaştı baya. Buna rağmen daha eğlenceli bi combatı var torun. Abi cevabı kendin vermişin zaten. Max level sentinel oynadım, combatta sadece ışıklı ciuv ciuv dans kareografisi vardı.
stormeagle Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 @yazu belkide, solo takılmak sıkmıştır beni.
Qahlel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 ilk beta ve bu betada toplamda 70 saaten fazla online oldum. hangi karakteri açtıysam durum aynı. grafikler güzel. dünya güzel. ama bir eksiklik var. combatının en büyük sorunu combat hissi vermemesi. elementalist (ele) açtım moba kitlenince kendi kendine öldürüyor. mob range olunca yuvarlanıp da kaçılmıyor. hurra bir zerg havası var. swtor, rift, vs. diğer mmo'larda buna yakın bir hissizlik durumu yaşadığımı hatırlamıyorum. vurduğumu hissedemiyorum. bana vurulanı da hissedemiyorum. pure tank veya pure healer olmamasının çok sorununu yaşayağız gibi geliyor oyunda. tam olarak gruptayken ne yapacağımı bilemiyorum. hani sadece damage yapmak istiyorum. öyle bir klas yok gibi magi tipliler arasında. herkes support mu olacak allah aşkına? arabirimde belli başlı düzeltmeler var ama hala aynı tas aynı hamam. istediğim skilli istediğim yere koyamıyorum. hani ele oynarken benzeri skilleri aynı tuşlarda kullanmak istiyorum oyun izin vermiyor. range klaslar için zoom seviyesi hala çok yakın. aşırı melee perspektifiyle oynuyorum. bu betada zoom olayını düzelteceklerini söylemişlerdir. oyun çıktığı gibi aldım. ilk alanlardanım ama keşke bekleseymişim diye hayıflandığım ilk mmo oldu son 4-5 senedir, ki 4-5 senedir çıkıp da fail olanların nerdeyse hepsini aldım ve hiçbirinin betasında bu kadar oyuna girmeme isteksizliği yoktu bunun kadar. not: çok fazla hissetmekten bahsettim. trollün biri bunu hakkında bir şey yazar şimdi.
Oski Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 vurus hissi almak isteyenler Savasci acsin
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Qahlel said: combatının en büyük sorunu combat hissi vermemesi. said: vurduğumu hissedemiyorum. bana vurulanı da hissedemiyorum. said: tam olarak gruptayken ne yapacağımı bilemiyorum. http://kuchan.org/board/fit/src/131431864537.jpg o kadar da fazla hissetmeli şey kullanmamışsın aslında trollüm kursağımda kaldı
Oski Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 ben de misal son dünya kupasi finalinda De Jong'un Xabi Alonso'nun bögrüne attigi tekme gibi vurus hissi istiyorum.
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Arkadaşlar sonuçta aldık ve bundan sonra oynaması beleş diyeceklerim bu kadar iyi geceler.
Öne çıkan mesajlar