samaella Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 2. sezon gayet güzel gidiyor. Oyunculuk mekan zaman falan sikko ama olsun izlettiriyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 bu hafta çıkmadı galiba :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Para toplayip aramizda gonderelim, su "ben" i aldirsin kiz. Gozum surekli ona takiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2013 s0205 oha bölüm sonu :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 iyi mi bu dizi? baya az yorum almış burda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 en son kız güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2013 hm dızıyı hatırladım ya ilk bolumu cektım tekrar. gecen sene bir ara ilk bolumlere bakıp begenmeyıp bıraktıgım bır dızıydı.. sildim tekrar :( seneye gelir gene sorarım dizi nasıl diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 2. sezon baya güzel gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 oyuncu kadrosu biraz zayıf olmasa, bir de bizim polisler ctu gibi zayıf, bütün düşmanları hep güçlü olmasa aslında daha iyi olacak ama gene izleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 s02e13 bitti mi olm dizi şimdi bu bölümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Returns Friday, April 4 at 10PM – Season 3 of Continuum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 tam dün düşünüyordum ne zaman gelecek diye, içime doğmuş adeta. iyi bari. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 10 min. new season preview: http://www.youtube.com/watch?v=_ha2mUnuMBU nisan değilde yarın başlıyor bide galiba :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 şu dizinin ismini görünce aklıma hep "contorium gerçeği" vidyosu geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2014 3. sezon baya iyi gidiyor kıvama geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 C̮̻̠a̰̮͚̖͉̹̘r̜̖̬̖̞̠l̝͎̙̮̬o̱̫̖̟s͉̙͕̱͚ ͎̠̘͎͕n̟̬e͕̘̮̫̳kr͓̩̣̤̳̺oͅf̳i̜ḽ͎i o̥̗̱̹l̝̦͉̯̪͉m̤̝͉̟̪a̹̤̩̥z͇̦̼̭ ̻̤̩͇i͎̜̭̦͔n̠̫̗̝̻ş̖̥.͖̰ b̬͙̫̹̳u̮͙̹͕ ͇̜̰̠̫gi̭̱̣̩̼̖d͓̜̩ị͇̦̱ş̳̲̙͍͔̮ͅḽ̹̳̠ͅe̘ ̟̳̠̱͔̟ṣ̝̟ͅd̳̥f͈͉̱͔̼̗s͚̮̳ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 kız güzel diye başladım diziye 3. sezona gelmiş nasıl dizinin durumu devam edeyim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 3.11'i izledim nasil efsane bir dizidir bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 3.12'yi izledim. Bu dizi 7-8 sezona gider gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 dizi güzel ya izleniyor hatun 10 numara zatne canımmsss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Hatun iyi guzel de hatun izletmiyor diziyi bana. Senaryoda inanilmaz twistler olmaya basladi agzim acik izliyorum. Boyle yari apokaliptik yari modern gidiyor gunumuzdeki konularla, cok basarili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 the fuck dedirtti yine merak içinde bekliyorum, son sezon çogiyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 ciktigindan beri takip ediyorum, buralarda nasil tutulmadi anlam veremiyorum gayet GoT kadar hatta bazen daha fazla bekledigim bir dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 son 3-4 bölümü izlemedim. vasat başlamıştı sezon bırakmıştım o yüzden. son bölümlerde güzelleşmiş heralde biraz daha şans vereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 3.11, 3.12 en iyi bolumleri dizinin su zamana kadar cikmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar