maivresnon Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Sixoms said: sahsen ben starcraft vs. bilmem ama bu adami okumustum forumdan. dun izledim ama sonradan cok hater oldugunu vs. soyleyip kendim yaptim dedi. ayni itemlarla diabloyu kesti vs. garip bi adam yani. edit: ben baya eglendim bu olay gerceklesirken o ayri. Kendi yaptıysa helal olsun cok inandirici.videoyu izlerken baya acıdım adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Viper_ Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 hallettim bende diabloyu solo olarak. once 5 stackle gittim 2-3 kez wipedan sonra bnetten dustum zaten 10 dakkası filan kalmıstı valorun. sonraki denemelerimde 3-4 kez 1. ve 2. phasede wipeladım. 10. denemem filandı işte 2. phaseden cıkınca 3. phase i ilk denemede bitirdim. 1 ve 3 zorluk olarak aynı zaten. 2 yi gecerseniz olay bitiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maivresnon Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Viper_ said: hallettim bende diabloyu solo olarak. once 5 stackle gittim 2-3 kez wipedan sonra bnetten dustum zaten 10 dakkası filan kalmıstı valorun. sonraki denemelerimde 3-4 kez 1. ve 2. phasede wipeladım. 10. denemem filandı işte 2. phaseden cıkınca 3. phase i ilk denemede bitirdim. 1 ve 3 zorluk olarak aynı zaten. 2 yi gecerseniz olay bitiyor. Pek diablo oynamış birisi degilim o yuzden komik gelebilir sordugum soru . O kadar item mitem kastın sattın aldin diabloyuda kestin zorluk derecelerine görese kestin. Bittimi simdi oyun bukadarmi yapilicak baska bisey yokmu bunun icinmiydi yani merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Viper_ Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 oyun sonuc olarak farm oyunu . bitme diye bir olayı yok. diablo 2 oynamadıgın için belki bilmiyorsun ama o da böyleydi. rune dusurmek için saatlerce travincal kasmalar, soj dusurmek için mephisto kasmalar, ilvl yuksek itemler için hell baal runlar filan... diablo 3 de bir nevi oyle . suan için itemlerim cok iyi sayılmaz yani geri ne kaldı ne yapacaksın dersen farm yapacaksın herkes gibi. diablo 2 nasıl hellde baalı kesince bitmediği gibi bu oyun da diabloyu kesince bitmeyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 630 dps silahla Belial down & die, fork yea 245 mf ile legendary düşürdü, azcık sevindim, 440 dps staff çıktı, AH'de 46 sayfa listelenmiş lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 630 dpsle inferno ne ya, geçen hafta 660 dpsler 10kdan gidiyordu. Hatta 2 tane 700dps kaçırdım 10kya. Bu kadar pinti olmayın lan, RMAHa mı hazırlıyorsunuz bünyeleri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaisersoze Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 act 4 te chest yada treasure goblin spotu varmı bi yerde bildiğiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maivresnon Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Viper_ said: oyun sonuc olarak farm oyunu . bitme diye bir olayı yok. diablo 2 oynamadıgın için belki bilmiyorsun ama o da böyleydi. rune dusurmek için saatlerce travincal kasmalar, soj dusurmek için mephisto kasmalar, ilvl yuksek itemler için hell baal runlar filan... diablo 3 de bir nevi oyle . suan için itemlerim cok iyi sayılmaz yani geri ne kaldı ne yapacaksın dersen farm yapacaksın herkes gibi. diablo 2 nasıl hellde baalı kesince bitmediği gibi bu oyun da diabloyu kesince bitmeyecek. suan diablo 2 oynuyorum daha 2. questteyımde canım sıkıldı tek oynadıgım için yavaş yavaş bitiririm diablo 3 te tamamen sorunsuz hale gelince onu oynamaya başlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 ZaugnaKhaldun said: Act 1 - Act 2 geçişi denildiği kadar varmış, tokat gibi çarptı resmen. Az çok idare ediyorum ama deli gibi ölmekten baydım. Günde 3 quest şeklinde ilerler artık bi de act3e geçmeyi gör. ahdeki en baba itemlara bakıyorsun, üstündekilerden ne kadar farketcek, ne kadar harcıycam diye bi hesap yapıyorsun çıkamıyorsun içinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 al bendende o kadar, act3'e bir gireyim dedim kapıdan kafayı uzatınca 1 shot. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Caverns of Frost 3. şehirde The Bridge of Korsikkin kuzey batısında ve köprüden biraz uzaklaşınca mapte görülebilen bir mağara.Her zaman spawn olmuyor ama 1. şehirdeki goblin spotundan daha sık spawn olduğu kesin.5 te 3 gibi bir oranı var kendi denemelerimden gördüğüm.Burası Gibbering Gemstone'un düşürüleceği elitin olduğu yer.Bu elit hellde yaklaşık 100 denememe rağmen hala çıkmadı(Chiltara).Lakin Buranın bir güzelliği şu, içeride mutlaka en 3 tane elite pack ve kimi zaman 2 çoğu zaman 1 tane Treasure Pygmy bul bulunuyor.Eğer stackli giriyosanız bu moblardan rare düşmeme olasılığı neredeyse yok gibi.Bir içeride mutlaka 1 tane treasure chest var.Şu büyük sarı olanlardan.Yanında da ufak gri olanlardan var.Hell için bildiğimiz item ve gold cenneti. Hellde durum böyle.Inferno da burayı farmlayan varm ı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 su an inferno act2'de bile adım atan adam sayısı oldukca kısıtlı, cok fazla kisi yoktur muhtemelen orayı farmlayan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 pulkas said: Caverns of Frost 3. şehirde The Bridge of Korsikkin kuzey batısında ve köprüden biraz uzaklaşınca mapte görülebilen bir mağara.Her zaman spawn olmuyor ama 1. şehirdeki goblin spotundan daha sık spawn olduğu kesin.5 te 3 gibi bir oranı var kendi denemelerimden gördüğüm.Burası Gibbering Gemstone'un düşürüleceği elitin olduğu yer.Bu elit hellde yaklaşık 100 denememe rağmen hala çıkmadı(Chiltara).Lakin Buranın bir güzelliği şu, içeride mutlaka en 3 tane elite pack ve kimi zaman 2 çoğu zaman 1 tane Treasure Pygmy bul bulunuyor.Eğer stackli giriyosanız bu moblardan rare düşmeme olasılığı neredeyse yok gibi.Bir içeride mutlaka 1 tane treasure chest var.Şu büyük sarı olanlardan.Yanında da ufak gri olanlardan var.Hell için bildiğimiz item ve gold cenneti. Hellde durum böyle.Inferno da burayı farmlayan varm ı? ordaki moblar bi anda tepene atladıkları için farmlamayı pek tercih etmiyorum. 2 kere clearladım ama zamanıma değmediğini gördüm. Class wizard bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 act4 farm yapayım dedim malum en yüksek tierler orda 15 elite kestim 5-6 sarı düştü, düşende 500 dps xbow açınca dmg gelse 1.1k fln dps çıkacak 560 dps çıktı -.- 5 stack gittim izual kestim sarı bile düşmedi RAGE QUİT çektim diabloya hiç kasmym dedim 5 stack ilk denemede de phase 2 nin ortasndaydm öldüm anlk hatayla Fuuu blizzard sonuç olarak faceroll derecesinde kolay ve hızlı act4 farmlayamıycaksanz hiç kasmayn act3 daha hızlı gidiyor. buarada 57k ss'siz dps, 38k hp 200all ressi (1 shot yemiyorum en azından sıradan moblardan çoğu zmn) DH'yim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Staff of herding (inferno) yapmış bulunmaktayım. Yanıma bi yancı arkadaş arıyorum. Item olarak yeterli arkadaşlar lazım :) 121k ap var DH olarak bende. Gelecek arkadaşlar için, Battletag : Belarafon#2473 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 pulkas said: Caverns of Frost 3. şehirde The Bridge of Korsikkin kuzey batısında ve köprüden biraz uzaklaşınca mapte görülebilen bir mağara.Her zaman spawn olmuyor ama 1. şehirdeki goblin spotundan daha sık spawn olduğu kesin.5 te 3 gibi bir oranı var kendi denemelerimden gördüğüm.Burası Gibbering Gemstone'un düşürüleceği elitin olduğu yer.Bu elit hellde yaklaşık 100 denememe rağmen hala çıkmadı(Chiltara).Lakin Buranın bir güzelliği şu, içeride mutlaka en 3 tane elite pack ve kimi zaman 2 çoğu zaman 1 tane Treasure Pygmy bul bulunuyor.Eğer stackli giriyosanız bu moblardan rare düşmeme olasılığı neredeyse yok gibi.Bir içeride mutlaka 1 tane treasure chest var.Şu büyük sarı olanlardan.Yanında da ufak gri olanlardan var.Hell için bildiğimiz item ve gold cenneti. Hellde durum böyle.Inferno da burayı farmlayan varm ı? infernoda farmlıyorum ben orayı dediğin gibi 3-4 elite iyi oluyor siegebreaker öncesi kolay valor buff, dediğin rare mini boss dün çıktı itemı düştü arkadaşa. Ben kasmadm daha pony level yapasmda yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 diablo 2. phasede takıldım,çok teleport oluyo teleport olmasıyla tek atması 1 zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 magdayi yeni kestim dandik gearimla, AH olmasa ve itemlar kullaninca bind on account olsaymis tam turnayi gozunden vurucakmis herifler oyun resmen yetebiliyorsan ugras kes, yetemiyorsan ah den item toplamak icin para farmla veya dolarlari say felsefesi uzerinden yapilmis RMAHin gecikmesi iyi olmadi hic blizz icin ehue, deli para kacti ziyan oldu o ilk inferno furyasinda agir agir giderim heralde, oturup gold farmlicak vaktim yok, ah de item ticaretini oldum bittim sevmem beceremem zaten, kendi tempomda yavas yavas ilerlemeye kasarim iste totalde kesemedigim iki pack oldu wasp fire chain, invul minion, teleport, waller colden atlayip ziplayan bombacilardan mortar, fast, vortex, jailer dil atanlar bu oyun sekliyle beni kesin kusturucak, hic act3 dusunmek bile istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 @Asgard: Diablo ekran dışında kalacak kadar uzaklaşma, eğer çok uzaklaşırsan o zaman teleport atıyor. Mesafeni korur ama çok uzaklaşmazsan teleport yapmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 anladım akşam yine deniyecem bakalım inş indiririm:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Abi zaten soul ripperı (dil atan) tasarlayanı bulup sabaha kadar dövmek lazım nasıl pislik bir yaratıktır birde champ çıkınca bunlardan otur ağla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackLabelSociety Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Lvl 51 Wizard Hell'e geçtim nite'da heaven'da ilerlerken yardıran rare'lerden tek shot headshot yiyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 38k hp 350 res %60 dmg reduction + 20 de passive den geliyor 36k dps tek atis tek atis tek atis 860 res yaptim tek atis iki atis tek atis act 3 bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orly Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 kthxbye said: pulkas said: Caverns of Frost 3. şehirde The Bridge of Korsikkin kuzey batısında ve köprüden biraz uzaklaşınca mapte görülebilen bir mağara.Her zaman spawn olmuyor ama 1. şehirdeki goblin spotundan daha sık spawn olduğu kesin.5 te 3 gibi bir oranı var kendi denemelerimden gördüğüm.Burası Gibbering Gemstone'un düşürüleceği elitin olduğu yer.Bu elit hellde yaklaşık 100 denememe rağmen hala çıkmadı(Chiltara).Lakin Buranın bir güzelliği şu, içeride mutlaka en 3 tane elite pack ve kimi zaman 2 çoğu zaman 1 tane Treasure Pygmy bul bulunuyor.Eğer stackli giriyosanız bu moblardan rare düşmeme olasılığı neredeyse yok gibi.Bir içeride mutlaka 1 tane treasure chest var.Şu büyük sarı olanlardan.Yanında da ufak gri olanlardan var.Hell için bildiğimiz item ve gold cenneti. Hellde durum böyle.Inferno da burayı farmlayan varm ı? infernoda farmlıyorum ben orayı dediğin gibi 3-4 elite iyi oluyor siegebreaker öncesi kolay valor buff, dediğin rare mini boss dün çıktı itemı düştü arkadaşa. Ben kasmadm daha pony level yapasmda yok. dayı ordaki moblar mageleri yok ediyor resist yoksa bildiğin siliyorlar hele kurbağaların championları gelirse gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hayvan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 32k dps, 250 min res, 30k hp act2 tokatlanmaya devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar