Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Ben yumruklarımla öldürüyorum ama benim hero biraz haşin oldu onun da etkisi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 5 mi kaç ki base Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 3.68. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Ama sana 3.7 den bırakırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 5 crit chance, 50 crit dmg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Myshkin said: LOH olmadıktan sonra silahın hızlı olması ne katkı sağlıyor? o silahtaki hız ile tornado çalışıyor. öbür silahtaki loh tornado ile işliyor. yavaş silahta olmasının sakıncası yok. sonuçta ring amulet de verebilir loh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Rmah ve ah dışında oyun içi item alış verişinde dikkat edin, kamiller bizim uo da yaptığımız pickpocket olayını yapmaya çalışıyor şu an oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 nasıl bişey o merak ettim. (hiç tanımadığım biriyle yazışmadım bile) hani trade windowu biliyorum kullandım da. tekniği merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2012 Trade window işte, eskiden uo da trade window da targete itemi alıp stealing ile çalardık. Kamiller trade window açıp aynı iki itemin sırasıyla ilk iyisini sonrasında ise çöpüyle değiştirip karşıdaki elemanı çarpmaya çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 ahahah iyiymiş lan. yerdim ben bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=RgFXaUvtqMk&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 respect ne çizmiş adam vay be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Azmo önce sevindirdi, sonra üzdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 vay be diycektim bende düşen 2 legendary de çöp ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Şu sol üstteki zımbırtının adı nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 bunlar işte. ah azmo ah atsaydın iki işe yara şey olmazmıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Yok şu sıcaklıkları gösteren zımbırtıyı sormuştum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 ahaha MSİ afterburner. bende direk soldaki eldiveni sordun zannettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 MSI ekran kartı kullanıcısı mı olmak lazım illa o program için ? :( Bu tarz bir program arıyorum da böyle sade olsun ,GPU / CPU göstersin sağ üstte küçük yer etmesin bulamadım bir türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 bilmiyorum hocam ama zannetmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 abi yeter ya 222 mf var(nv ile) act 3 farmlıyorum düşen itemlar çöp ötesi dün aylar sonra ilk defa bi tane legendary düştü o da 53 lvl çıktı çıldırdım ya nedir bu daha ne kadar mf kasmam gerek yeter ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 şu ptr'a bi giremedik arkadaş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mstfkmy Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 mulgear6 said: abi yeter ya 222 mf var(nv ile) act 3 farmlıyorum düşen itemlar çöp ötesi dün aylar sonra ilk defa bi tane legendary düştü o da 53 lvl çıktı çıldırdım ya nedir bu daha ne kadar mf kasmam gerek yeter ya 222 mf şakamısın ya 350 mf ile dolaş bi şey düşmesse o zaman küfredersin anlarımda 200 mf ile isyan etmen :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 222 ama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 abi yüzküsür mf de bende var 5 stack Nv ile anca. en poor boss azmo amca bile ikişer ikişer sallıyor legendaryleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar