Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 25m falan dene bence lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 2. yüzük 23e gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Seperate said: Başımıza neler geliyor bir bilsen :) Sabah sabah yine delirtti oyun 10 dk içinde ,3-4 leveldır 0 legendary topluyordum ,zaten rareler 0 çekiyor onları konuşmuyorum bile ,neyse farm a başladım tak amulet düştü bi sevinç vs derken kaderin oyunu vol 1 http://i.imgur.com/uobjS.jpg Nese dedim sağlık olsun ,legendary görmek bile motivasyon sağlar devam farma 5 dk sonra goblinden ring düştü yeşil yeşil parlıyor aha dedim natalya ,zaten 2 parça yapmayı düşünüyordum ringleri 200m temiz yaşadık dedim sonunda kullanabileceğim bir item derken.... kaderin oyunu vol 2 http://i.imgur.com/q7GiL.jpg asdasfas güler misin ağlar mısın Kardeş senin de derdin büyük ya allah kolaylık versin üzüldüm valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 asdfas nispet yapar gibi koymuş bi de screenshotları. çogayıb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 vah vah 200mlik item düşmemiş sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Yokbeolm üstteki leş,garip bir neck alttaki de natalya sandıydım da bu çıktı kaderin cilvesi ondan yani asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 olm ben de natalya sanmıştım o salak yüzüğü de saçma sapan bişey çıkmıştı üzülmüştüm he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Seperate said: Yokbeolm üstteki leş,garip bir neck alttaki de natalya sandıydım da bu çıktı kaderin cilvesi ondan yani asdf üstteki kolyenin benim her türlü gideri var, iki paket malbuşa tatlıya bağlayalım olayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 olm 200m diyorum gözüm yükseklerde diyorum baa malbuş diyon yeaaa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Ya olm sen sal o kolyeyi su arkadaşına bak benim barbinin hayır duasını alırsan set üstüne set itemi cıkar demedi deme, sağlam nefesi var. Yoksa nası koşcak o kadar katı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 xephirian da güzel litany de güzel açılmış derdi ne anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Birde ahali. Parasızlıktan yakınanlar varsa diye not düşeyim. Şu sıralar Gem ve Essence fiyatları yükselişte. Şu anda 1200den satılmakta olan Exquisite Essence fiyatının 1 hafta 10 gün içersinde 1400 civarına yükselmesini bekliyorum. 1000 gold muhtemelen 1 hafta içersinde destek noktası olma özelliğini kaybedecek. Fiery Brimstone'lardaki 1.04 sonrası oluşan düşüş muhtemelen devam edecektir. Ancak piyasaya 1.05 sonrası sürülmesi beklenen yeni yüzüğün yapımında kullanılması ihtimaline karşı elinizdeki Fiery Brimstone'ları elinizden çıkarmamanızı tavsiye ederiz. Aynı şekilde Emerald gem fiyatları da sıklıkla değişmekte ancak insanların gem toplama alışkanlıklarını kaybettiklerini düşünürsek 5-6k arasında dolaşan "Flawless square" fiyatlarının da 8-9k civarlarına çıkacağını tahmin ediyorum. Şimdi hava durumu için Aluriel'e bağlanıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 act'ler arası legendary düşme şansı ne kadar değişiyor, bir bilgi var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 act 3ten lvl 52 item düşüyor hâlâ, yapacağınız işe şey yapsınalr sizin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Abi hala anlamış degilim. Bazen daha oyuna başlar başlamaz ilk kestigin mob dan legen yada 63 düşüyo ve o run çok iyi geciyo. Yani devamlı 63 lvl işte ne bilim elitlerden 3 4 tane rareler falanlar filanlar o kadar bol geçiyoki yüzün gülüyo.Ama bazende run boyunca sadece 2 3 tane 63 lvl düşüyo ! Çözücem bu bilizi az kaldı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 O bahsettiğin çoook önceleri konuştuğumuz bir teori ,runların drop aralıkları oyun kurulumu sırasında belli oluyor ve onu aşamıyorsun ,rate gibi birşey ,kötüyse hep kötü ,iyiyse hep iyi ki o da kestiğin ilk 1-2 elite packte belli oluyor zaten.ha tabi leş gibi geçen 20 dklık runın 21. dk sında çat legendaryde atabiliyor ki bu da bunu çürütebiliyor ama genel yargı bu yönde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Seperate said: O bahsettiğin çoook önceleri konuştuğumuz bir teori ,runların drop aralıkları oyun kurulumu sırasında belli oluyor ve onu aşamıyorsun ,rate gibi birşey ,kötüyse hep kötü ,iyiyse hep iyi ki o da kestiğin ilk 1-2 elite packte belli oluyor zaten Bu yalana inanmak istiyorum ama 30 dk. yaptığım run da yok yani, rare atması çok önemli değil deminden beri atıp duruyorlar lvl63 çöp olduktan sonra hiç çıkmasın daha iyi, en azından göz seyirmesine yol açmaz o dmgleri görünce silahlardaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Şimdi böyle olsa nolur olmasa nolur düzgün item açılmıyor ki =/ Misal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Her düşen rare'in işe yaramasını beklemiyorsun dimi? Ortada loto durumu var sonuçta ,bazen amorti bazen ıska bazen de büyük ikramiye çıkıyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Yok canım o kadar da değil ama hep tam cezaalanından şut çekip bu da mı gol değil demek kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Ondan da kötü olan loot rate'i blizzardın kafasına göre değiştirmesi ,yani ekonomiyi ayakta tutacaz diye ayar çekiyorlar devamlı yada bilmiyorm auto-self bir durumda olabilir ama hoş bir sistem değil bu.Bkz:Patch ilk geldiğinde günde 15 tane legendary düşüren streamer görürken şimdi günde 5 tane bile yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 abi rng is rng şunu bi anlayamadınız. tamam ben de inanmak istiyorum dediğinize ama yok yani olmuyor. yok blizz kısıyor yok piyasadaki itemlara göre ayarlıyor vs inandırıcı değil pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 ya bi yandan bu komplolara ben de inanmak istesem de, bir olayın random olmasının temel mantığı budur zaten. hani arka arkaya iki leg düştü bana valor beş değilken, sonra iki gün düşmedi. zaten rastgeleliğin en temel tanımı bu, düzenli olsa düzenli deriz rastgele demeyiz. hiç düşmeyen adamların sövmesini anlarım. oranlar geneliyle düşük diye. ama arkadaş maaş çeker gibi her ayın 15inde 500mlik item bekleyenler falan var sdfs. hani her düşen itemin AHye konacağının da garantisi yok ki, adamlar ayarlasın? fazla fazla genel bir master oran falan değiştirirler, onu da oldukça kısıtlı bir aralıkta yaparlar en fazla. hani buna şaşırmam duysam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyntron Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 şöyle bir sistem vardır belki droplar için havuz yapmışlardır 100 tane x item 30 günde düşsün şeklinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 bugun girdim act3 heart of sin den 300+75 mf im var ortalık beyaz mavi doldu, hatta gri falan düşüyor, oha gri ne lan falan derken hop attı 63 legendary mace'i. belli olmuyor hiç ama 370 mf ile gri beyaz falan düşmüyordu bugunku kadar 375 full de bi ayar mı çekmişler acaba diye düşünmeden edemedim ama sanmıyorum. loot çok kötü olunca legendary düşüyor bana, bu ne lan elit 55,57 attı derken düşen legendaryler unutturuyor herseyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar