Asgard Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 2 gün öncesine kadar iyidi son patchle bozuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 said: Sharpshooter is currently resetting not only after teleporting, but also when moving around items in your inventory. This is a bug mükemmel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 http://i.imgur.com/NHS90.jpg http://i.imgur.com/rIqFc.jpg Bu kadar yapılıyor da bir tek bana mı bir şey çıkmıyor arkadaş, base mf 165 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 _ILuVaTaR_ said: missile dampening dh için o kadar zevkli ki anlatamam hehe bu denk geldi bana dh la acaip de kolay kestim, dibindeydim ama ss spamla hemen yattı bende anlamadım nasıl kestiğimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Hello, Please accept our sincere apologies for the very late response to your ticket, due to the Mists of Pandaria beta and Diablo 3 release there has been a huge increased the number of tickets we received and this has increased the waiting time. We can do one of two things for you. First downgrade the account and let you upgrade from the official online blizzard store. Second is you can purchase a full copy and then contact us the a clear scan of the code so we can upgrade the account for you. Hope that answers your question and hope to hear from you soon. Regards, Etteainwere English Game Master Team Blizzard Europe awww yess rusçadan kurtulucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=-a8noLevghM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 ZaugnaKhaldun said: Bu kadar yapılıyor da bir tek bana mı bir şey çıkmıyor arkadaş, Sen gudubetsin olm sorman hata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Yazık olmuş Monka yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Hardcoreda melee oynamak sıkıntılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 hardcoreda monk oynamak dahada sıkıntılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 peki, ya barbarın pişkin pişkin "can you leave" demesi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 LAN! d3'e girince tema yeşilden SAVAŞ BAKANLIĞI'NA DÖNÜYOR! yakarım burayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 yurdum internetiyle hardcore oynamak riskin tanımı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 edit büdüt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Sunucu değişmiş olabilir, son patchte bana da olmuştu. Onu bi kontrol et istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Viper_ Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 battle.net forumunda gordum adamın birine düşmüş satıyordu. 50m+ teklifleri var nereden derseniz siege den düşürmüş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Crit damagesiz silah tek memeli kadın gibidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 O dpsle ve one handed olmasıyla "çift memeli kadın" olarak nitelendirdiğiniz silahların çoğundan daha iyidir zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 bi de soket olsa ev alınır o wandla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/4735893948 I ask in general for cost of this item and man offer me 5 mil for him. But axe was pretty crappy 790 dps or something like that . Well i agreed and invite him into play . Right after opening trade window - it cancels . He says that his inventory is full and ask me to w8 a sec . After some manipulations with stash i open trade window and it cancels again before i put axe there . The last time i try to trade window cancels ritght in the moment i click item at it . so ... axe drops at the ground and he instantly pick up it and leave game . Well the axe was crappy anyway ( dunno maybe 100 k ) and i dont gona cry here about it . All i want is to warn you about this kind of deception . If you loose expansive item this way i think this gona be really sad for you . His nick was ----KamikazeTurk or somethink like that. Yazan da Türk sanırım, ingilizcesinden belli sdf. Böyle çakal çok beyler, aman dikkat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 ahah çok klasik taktik, trade ederseniz sağ tıklayın eşyaya, böylece yere düşürme riski olmadan koyar trade windowa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 lol bunu uo da yapıyorlardı seneler önce :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Spawn pointin dibine 1'i sarı, 4 tane champion packini dizen Blizzard <333333 İ KİSS YOU SİNCERELY AENTE... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 bişe sorucam, elimde 800dps 1h var, mojo'm ama oldukça iyi.. şimdi AH'den bi 2h silah alasım var 1200 dps ama attack speed ve crit hid damage falan da var. şimdi bu silah benim dps'imi arttırır mı arttırmaz mı nasıl öğrenebilirim? böyle internette falan dps calculator falan var mı düzgün çalışan oraya girsem stat'leri vs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 ne kadar doğru bilmiyorum tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar