Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo 3 Genel Başlık - 3

Gangren

Öne çıkan mesajlar

hmm anladım, sağol. ben yanlış biliyor imişim

ha bi de 2h ile 1hleri karşılaştırıyorum max 200 dps oynuyor. evet 1h silaha göre çok daha ucuzlar ama atack speed öldürceğime 2k az total damage olur daha iyi

pek kullanan da görmedim dh harici 2h, bir avantajı yok gibi. ölü itemler sanki
Sosyal ağlarda paylaş

Atak hızının cooldown'lu yeteneklerde hesaba katıldığını okumuştum ama doğru mu bilmiyorum.

Edit: Şimdi de hesaba katılmadığını okudum, hangisi doğru bilmiyorum ama yavaş ve ağır hasar veren silahlar kesinlikle gereksiz değil. Eğer kaynağını çabuk tüketmek istemiyorsan atak hızı daha düşük ama daha ağır hasar veren silahlar daha iyi genelde.
Sosyal ağlarda paylaş

Bir de yüksek attack speed - düşük dmg sonu elde ettiğin dps ile düşük attack speed - yüksek dmg ile elde ettiğin dps aynı ise ve main skill olarak arcane power, hatred, vs gibi sınırlı bir kaynak kullanıp spamlıyorsan ikinci seçenek daha iyi oluyor yavaş vurayım ama iyi vurayım, böylece az enerji harcayayım. Bunu da 2h silahlar daha iyi yapıyor. İşin özü bu, dolayısıyla build'a bakıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

farm değil normal ilerlerken hell'de 1,5m lik item dün inferno act1'den 2,5m lik item düştü. 10-20m'lik belki düşmüyo ama damlaya damlaya göl olur ya. 2-3te habire ölene kadar act1 rush atmak mantıklı. ay sonu en iyi itemlerin düşme şansı da gelecek tam olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

Flassh said:

tüm millet direkt son questten başlıyor, yolda da 1 elit pack var sadece. o yüzden. onu merak ediyorum zaten valorsuz belial farmlanın amacı ne diye. çünkü yapan baya kişi var

son questten başla boss un önüne kadar gel 1-2 buff olur sonra git katedrele falan orda eliteleri bul 5buff tamamamla direk boss a git. 1-2buffla falan boss kesmek mantıksız
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...