Selamisahin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 1.0.3 Patch'i ay sonu gelecek diye biliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 ignore durability loss sadece kendisi için mi yoksa tüm set için mi etki ediyor? sadece kendini etkiliyorsa gereksiz ama tüm seti etkiliyorsa bi item ayarlamakta fayda var. inferno da tamir için town yapmaktan bıktım ya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 sadece kendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 bir itemi 1.4m e bidlemiştim benden düşük bid 1m idi kazandım fakat 1mden kazanmış oldum. 1.4m den almam gerekmiyor muydu? buga mı geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 1.4 senin cikmak istedigin en yuksek bid miktari. Bid araligi 40k 50k diye artarak gidiyo mesela senden onceki 900k bidlemis ve 1.3 max bid yerlestirmis olsun sen max 1.5 le bidlersen , item in bid i 1m 350k falan olur ve sende kalirsa o paradan almis olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 hmm anladım, sağol. ben yanlış biliyor imişim ha bi de 2h ile 1hleri karşılaştırıyorum max 200 dps oynuyor. evet 1h silaha göre çok daha ucuzlar ama atack speed öldürceğime 2k az total damage olur daha iyi pek kullanan da görmedim dh harici 2h, bir avantajı yok gibi. ölü itemler sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 ya cd'lı spamlanamayan skiller üzerinden gidersen anlamlı. ne bileyim overpower revenge buildi yaparsan anlamlı mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Atak hızının cooldown'lu yeteneklerde hesaba katıldığını okumuştum ama doğru mu bilmiyorum. Edit: Şimdi de hesaba katılmadığını okudum, hangisi doğru bilmiyorum ama yavaş ve ağır hasar veren silahlar kesinlikle gereksiz değil. Eğer kaynağını çabuk tüketmek istemiyorsan atak hızı daha düşük ama daha ağır hasar veren silahlar daha iyi genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 cast speedi etkiliyo cooldownu etkilemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 küstüm oynamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 küsme ya daha fixler gelecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Bir de yüksek attack speed - düşük dmg sonu elde ettiğin dps ile düşük attack speed - yüksek dmg ile elde ettiğin dps aynı ise ve main skill olarak arcane power, hatred, vs gibi sınırlı bir kaynak kullanıp spamlıyorsan ikinci seçenek daha iyi oluyor yavaş vurayım ama iyi vurayım, böylece az enerji harcayayım. Bunu da 2h silahlar daha iyi yapıyor. İşin özü bu, dolayısıyla build'a bakıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 dünden beri belial farmlıyorum da public ile. rare görmedim hiç, belial ölürken mf set giydim %200mf yaptım yine düşmüyor. valor olmadan rare düşürmek çok zor iken neden millet belial farmlaya uğraşıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 valorla farmlayin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 farm değil normal ilerlerken hell'de 1,5m lik item dün inferno act1'den 2,5m lik item düştü. 10-20m'lik belki düşmüyo ama damlaya damlaya göl olur ya. 2-3te habire ölene kadar act1 rush atmak mantıklı. ay sonu en iyi itemlerin düşme şansı da gelecek tam olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 tüm millet direkt son questten başlıyor, yolda da 1 elit pack var sadece. o yüzden. onu merak ediyorum zaten valorsuz belial farmlanın amacı ne diye. çünkü yapan baya kişi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 melee damage reduction infernoda max kac oluyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 sanırım lame gearlı barblara inferno act II için bir çözüm ürettim. bu aksam vakit olursa paylaşacağum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 patch yükledim ama hala yüklemen lazım öyle oynıycan diyo. hala bakım devam mı ediyor? açık mı serverlar şu anda? (EU) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 her patchden sonra klasik. oyundan hiç çıkmamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 legendary item dusurdum, bunlara iyileştrme gelcekti ya 1.0.3 te o zman identify etsem daha iyi bişey cıkar mi ? simdi acaym mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 boşuna bekleme, aç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 boj anglers cıktı looololo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Flassh said: tüm millet direkt son questten başlıyor, yolda da 1 elit pack var sadece. o yüzden. onu merak ediyorum zaten valorsuz belial farmlanın amacı ne diye. çünkü yapan baya kişi var son questten başla boss un önüne kadar gel 1-2 buff olur sonra git katedrele falan orda eliteleri bul 5buff tamamamla direk boss a git. 1-2buffla falan boss kesmek mantıksız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Viper_ Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 2.2 m ye 1.12h diye bakmadan item almak ardından ozelliklere bakınca eh işte demek sonra anca 2 m ye satabilmek. ele 1.7 gecmesi 500 zarar :) daha sonra 300 e item alıp 800 e satmak sonuc : sıfıra sıfır + zaman kaybı asdasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar