Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Beyler 60a dingledim, mavi-rare farketmez elinde güzel bi dh weaponu olan varsa 1 günlüğüne ödünç verebilirmi farmlayıp kendime alaym bi tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Battle.net Balance and Authenticator Update With the introduction of the real-money auction house, account security will become more important than ever. To help ensure that players have a positive experience when using the real-money auction house, we’ve made some adjustments to how players can use and access their Battle.net Balance. Starting today, in order to add to your Battle.net Balance, players will be required to have a Battle.net Authenticator or Battle.net Mobile Authenticator attached to their Battle.net account. For clarity, this means you’ll need to have an Authenticator to add to your balance via Battle.net Account Management or to send the proceeds of your real-money auction house sales to your Battle.net Balance. Please note that players who previously added Battle.net Balance to their account prior to this change will be able to use it to make eligible purchases on Battle.net and in the auction house without attaching an Authenticator. However, an Authenticator will be required to add to your balance in the future, as explained above. While we understand that this creates an extra step for players during the login process, we believe this added layer of account protection will help foster a safer auction house environment for all of our players. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 oha lan, ben kaç sene wow oynadım total played 100h falan yoktu yani. 300h yapmış adam sdsfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Sam said: Arma said: 100 saat played time var. 5 champion+siege run atıyoruz. daha 1 tane bile legendary veya set item düşmedi. dandikte olsa 1 tane düşsün artık yaa. oyundan soğudum. 300 saat played, 2 kere düştü. daha beklersin yani heh. 15 saat playedim var, 2 tane legend item düştü lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 http://images.encyclopediadramatica.se/7/71/D3_wow.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 bu nasıl oluyor biri açıklayabilir mi? hasarlı itemi adam ah ye koymuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 sen aldiginda repair oluo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 ah ye hasarlı item konulabiliyormuki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Konulabiliyor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 5 stackim var online olup butchera yardim edebilicek varsa add plz Sincap#2136 tek başıma yetemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Sam said: Arma said: 100 saat played time var. 5 champion+siege run atıyoruz. daha 1 tane bile legendary veya set item düşmedi. dandikte olsa 1 tane düşsün artık yaa. oyundan soğudum. 300 saat played, 2 kere düştü. daha beklersin yani heh. abi oyun cikali 600 saat filan oldu =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 400 SAAT DİAPLO3 OYNAMIŞ OLABİLİRİM AMA BU SIRF BÜTÜN OYUN ENDÜSTRİSİNDE BAŞKA OYUN OLMADIĞINDAN DOLAYI, DİABLONUN İYİ OLDUĞUNDAN FALAN DEĞİL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 kayıt altına aldık arkadaşlar editlerse kullanırız ilerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Novichok said: ...BÜTÜN OYUN ENDÜSTRİSİNDE BAŞKA OYUN OLMADIĞINDAN DOLAYI... Adam tamamen haklı bence B)- ahhahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Beni de hep "kaleyi içten fethedicem" diye kandırdı ama 50 saat falan yetiyor arkadaş o işler için. Üzgünüm ama sam galiba oyunu ss.. s. s.. seviyor =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 60 saat oyunda 2 legendary düştü ama biri iyi biri çöp. çöp olan 5 valor ile düştü iyi olan daha ilk oynarken valorsuz 30mf ile düştü. 5 valorla inferno act 1 bol bol rare düşüyor ama set veya legendary düşmedi hiç. yani mf'ye çok takmıyorum artık gerçek şans her şeyden üstün =) 5 valor ile para için rush yapmak en mantıklısı. bi act rush 400k fln geliyor. legendary düşerse işin bonusu olur artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 gold find abanıp yapmak mantıklı diosun himm. denemek lazım da, peçten sora. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Patch'le birlikte farming tam olarak özüne dönüyor. Artık Act I'den de son tier itemlar düşeceğinden "aman act 3'e geçemedim bi türlü" sıkıntıları da son bulacak. Hem kendimize, hem de satış için canavar gibi itemların act 1 ve act 2'den düşeceğini bilmek güzel. Derde deva. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 US tarafında server saçmalamış lag spike'ta bi ton Hc karakter rahmetli olmuş diyorlar forumlarda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 ben bı kac seneye ulasırım o played tıme a ahehhae. benım gıbı oyuncular ıcın yapılmıs abı oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 bu soul lasherların allah belasını versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Selamisahin said: Patch'le birlikte farming tam olarak özüne dönüyor. Artık Act I'den de son tier itemlar düşeceğinden "aman act 3'e geçemedim bi türlü" sıkıntıları da son bulacak. Hem kendimize, hem de satış için canavar gibi itemların act 1 ve act 2'den düşeceğini bilmek güzel. Derde deva. patch ne zaman geliyo ? act1 faceroll farmlayabiliyorum ama 300dps lv60 bow düşürmekten gına geldi, bi şansıma magic find kemer çıktı 3m lik 2 tanede dandik legendary o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Osie şu bölümdeki bütün postlarında bir geç kalmışlık teması, bir nick/yaş uyumu varmış gibi, ya da bana öyle geliyor :p Aysonunda bekliyor çoğu site patchi ama kesin bir tarih yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 4 gündür oynuyorum evet geç kaldım, yaş 24 16ya bakma sen plaka o :) gamelore a yetişmeye çalışıyorum işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar