Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo 3 Genel Başlık - 3

Gangren

Öne çıkan mesajlar

ederler bir şekilde.bug, exploit şeylerinden anlamamama rağmen sadece casual şekilde oynarak exploit edilecek 214121 tane yer bulunabildiğine göre bunun arkasında nasıl buglar vardır pey pey

başka bir oyun şöyle sorunlarla çıksaydı çoktan itin götüne sokulmuştu. adından kurtarıyor, adına oynuyoruz işte
Sosyal ağlarda paylaş

İstediğin zaman cancel edebilmeyi ilerki bir patchte ekleyecekler zaten, exploit'luk bir durum yok. Yeni çıkmış bir oyun için gayet rafine D3, oyun bozan bug yok denecek kadar az. Olanlar da ayıklanıyor. Kimse bir oyunu adı için 100 saatin üstünde oynamaz, oynuyorsa gerizekalıdır. Sadece Diablo 3'e bok atmak "cool" olduğu için oyunun çok iyi olduğunu itiraf etmiyor çoğu kişi kendine.
Sosyal ağlarda paylaş

_Spartacus_ said:

İstediğin zaman cancel edebilmeyi ilerki bir patchte ekleyecekler zaten, exploit'luk bir durum yok. Yeni çıkmış bir oyun için gayet rafine D3, oyun bozan bug yok denecek kadar az. Olanlar da ayıklanıyor. Kimse bir oyunu adı için 100 saatin üstünde oynamaz, oynuyorsa gerizekalıdır. Sadece Diablo 3'e bok atmak "cool" olduğu için oyunun çok iyi olduğunu itiraf etmiyor çoğu kişi kendine.

Ana avrat sovseler bu kadar bozulmazmissin gibi geldi bi an.
Sosyal ağlarda paylaş

di said:

_Spartacus_ said:

Ana avrat sovseler bu kadar bozulmazmissin gibi geldi bi an.

puahahah :) he ya avukatı sanki.
Sosyal ağlarda paylaş

_Spartacus_ said:

çok saçma olmuş şu 200 saatin uzerinde playedim var oyun güzel diyemem idare eder. evet hala oynuyorum cunku başka alternatif oyun yok oynuyacak para da vermişiz, baştan söleselerdi oyun böyle diye almazdım mesela.

ayrıca evet gerizekalıyım.
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

yalniz adam hakli. 100 saat played ile buraya oyun boyle berbat, boyle kotu diye wot doseyip alt tabdan oyuna donmek cok vahim lan adsj.

Abi degil esasen. 15-20 dk oyuna girip tek gorev yapip cikiyorum ben cunku normal'i bitirdikten sonra bile bayik gelmeye basladi oyun zira diyaloglar ve karakter davranislari falan cok bayik.

Baska benzer oyun olsa boyle citir cerezlik, hizlica girip cikabilecegim, alt+tab ile rahatca gezinebilecegim ona dalardim ki D3 gelmeden once Torchlight falan takiliyordum.

Genel olarak guzel olmamis diyemiyorum ama cok ufak dokunuslarla mukemmel olabilirmis diyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...