df Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 1 günde anca hell'i bitirdim ya 1 günde nasıl 60 oluosunuz en baştan başlayıp =) gerçi farm yapmadım diablo hayatımda hiç =) başlar sıradan giderim questleri =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 LOOOOL ah menusu acikken windowstan tarihi geri alirsaniz auction u cancel edebiliyormusunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 ciddi değilsin dimi? yoktur böyle bir aptallık kldghslkgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 AHAHAHAHAHH AHAHA DOĞRUYMUS HAHAHA of blizzort of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 işe yarar sekilde nasl kullanılrki bu ? :D yani neyi exploit edebilrsnki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 ederler bir şekilde.bug, exploit şeylerinden anlamamama rağmen sadece casual şekilde oynarak exploit edilecek 214121 tane yer bulunabildiğine göre bunun arkasında nasıl buglar vardır pey pey başka bir oyun şöyle sorunlarla çıksaydı çoktan itin götüne sokulmuştu. adından kurtarıyor, adına oynuyoruz işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 İstediğin zaman cancel edebilmeyi ilerki bir patchte ekleyecekler zaten, exploit'luk bir durum yok. Yeni çıkmış bir oyun için gayet rafine D3, oyun bozan bug yok denecek kadar az. Olanlar da ayıklanıyor. Kimse bir oyunu adı için 100 saatin üstünde oynamaz, oynuyorsa gerizekalıdır. Sadece Diablo 3'e bok atmak "cool" olduğu için oyunun çok iyi olduğunu itiraf etmiyor çoğu kişi kendine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 gg geç kalmışım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 _Spartacus_ said: İstediğin zaman cancel edebilmeyi ilerki bir patchte ekleyecekler zaten, exploit'luk bir durum yok. Yeni çıkmış bir oyun için gayet rafine D3, oyun bozan bug yok denecek kadar az. Olanlar da ayıklanıyor. Kimse bir oyunu adı için 100 saatin üstünde oynamaz, oynuyorsa gerizekalıdır. Sadece Diablo 3'e bok atmak "cool" olduğu için oyunun çok iyi olduğunu itiraf etmiyor çoğu kişi kendine. Ana avrat sovseler bu kadar bozulmazmissin gibi geldi bi an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 bu oyunun 110 liraya değmeyeceğini anladım ben. artık 5-10 sene sonra best seller diye 10-20 liraya satılırsa falan alırım. ve unutmadan ; gerçek diablo bu değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 bu arada multi oynarken başkasıyla, ona düşen itemlar sizde, size düşenler onda gözükmüo hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Suark kusura bakma ama http://4.bp.blogspot.com/_7qiflGyKIcA/SfuJ7kgEUsI/AAAAAAAAF0I/E4mjPMHzxso/s400/NoShitSherlock.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 rus keyler patlamış heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Suark said: bu arada multi oynarken başkasıyla, ona düşen itemlar sizde, size düşenler onda gözükmüo hehe oyuna yeni başlayan masum köylü asdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 _Spartacus_ said: Yeni çıkmış bir oyun için gayet rafine D3, oyun bozan bug yok denecek kadar az. ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 tam 60 saatte 60 lvl olup infernoya geçmişim. çok yavaş gitmişim gibi ya =) ah süresini fln da sayıyor mu acaba bu. gerçi town'da bırakıp gittiklerimi fln düşününce 40-45 anca olur heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 di said: _Spartacus_ said: İstediğin zaman cancel edebilmeyi ilerki bir patchte ekleyecekler zaten, exploit'luk bir durum yok. Yeni çıkmış bir oyun için gayet rafine D3, oyun bozan bug yok denecek kadar az. Olanlar da ayıklanıyor. Kimse bir oyunu adı için 100 saatin üstünde oynamaz, oynuyorsa gerizekalıdır. Sadece Diablo 3'e bok atmak "cool" olduğu için oyunun çok iyi olduğunu itiraf etmiyor çoğu kişi kendine. Ana avrat sovseler bu kadar bozulmazmissin gibi geldi bi an. puahahah :) he ya avukatı sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 yalniz adam hakli. 100 saat played ile buraya oyun boyle berbat, boyle kotu diye wot doseyip alt tabdan oyuna donmek cok vahim lan adsj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 150 saat playedim var ama cidden başka oyun olsa kimse yüzüne bakmazdı swtor gibi yerden yere vurururdu. melee classlarda ahtan item almadan inferno da tristam dan dışarı adım atamıyorsun farm anlayışı /rejoin goblin,chest farm ama çok rafineymiş oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 diablo 3 çok rerörö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 _Spartacus_ said: İstediğin zaman cancel edebilmeyi ilerki bir patchte ekleyecekler zaten, exploit'luk bir durum yok. Yeni çıkmış bir oyun için gayet rafine D3, oyun bozan bug yok denecek kadar az. Olanlar da ayıklanıyor. Kimse bir oyunu adı için 100 saatin üstünde oynamaz, oynuyorsa gerizekalıdır. Sadece Diablo 3'e bok atmak "cool" olduğu için oyunun çok iyi olduğunu itiraf etmiyor çoğu kişi kendine. çok saçma olmuş şu 200 saatin uzerinde playedim var oyun güzel diyemem idare eder. evet hala oynuyorum cunku başka alternatif oyun yok oynuyacak para da vermişiz, baştan söleselerdi oyun böyle diye almazdım mesela. ayrıca evet gerizekalıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Masquerade said: yalniz adam hakli. 100 saat played ile buraya oyun boyle berbat, boyle kotu diye wot doseyip alt tabdan oyuna donmek cok vahim lan adsj. Abi degil esasen. 15-20 dk oyuna girip tek gorev yapip cikiyorum ben cunku normal'i bitirdikten sonra bile bayik gelmeye basladi oyun zira diyaloglar ve karakter davranislari falan cok bayik. Baska benzer oyun olsa boyle citir cerezlik, hizlica girip cikabilecegim, alt+tab ile rahatca gezinebilecegim ona dalardim ki D3 gelmeden once Torchlight falan takiliyordum. Genel olarak guzel olmamis diyemiyorum ama cok ufak dokunuslarla mukemmel olabilirmis diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Valla fixed goblin chest spotları çok büyük problem yapacak uzun vadede. Oyundaki enflasyonun bu kadar çabuk patlamasının en büyük sorumlularından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Tyrael fixlenmiş btw. 40k dps'i vardı, act 3'ten ben boktan pack geldiğinde Tyrael'e kestiriyordum kendim ölüp. Şimdi 1200 1200 vuruyor ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 abi peki act yaparken saati geri alırsak 1 saat içinde bitir achievementlerini verir mi? deneyen var mı onu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar