Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo 3 Genel Başlık - 3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
fede said:

ahde bi ring var 71 int asi 15 bi ring başka bişey yok. yüzlerce var ama aynısından buyoutları da 50000den birer gold düserek geliyo. dupe mü var lan yoksa :(

o tarz ring baya iyi oluyor enchantressa bu arada
Mesaj tarihi:
Aluriel said:

kaça almıştı bu rusçular 110 yerine?

80e aldım ben, 100-110 a bulsam rus almazdım zaten en ucuz cd key 150 liraydı. 1 hafta beklesem dr den alabilirdim kutulu (ki gecikme yaşanması çok olası teslimatta) ama blizzard adminin rus keyler ingilizce oynayabilicek açıklamasına güvendi insanlar.
battlenet forumları çılgın atıyor şu anda
Mesaj tarihi:
FreEmoon said:

Böyle olacağı baştan beri belli olan birşeydi hiç kusura bakmayın. Aksi olsa bütün dünya gider rus keyi alır.

LOL blizzfag misin ? Adamlar rus keyler ingilzice oynayabilcek EU serverlarda diyor, mavi gidip açıklama yapıyor sonra gidip rus keylere ingilzice oyun sunuyosun ama birden RUS KEYLER SADECE RUSÇA OLUCAK diyosun sen bunun nesini savunuyosun ya? blizztardda mı calisiyosun napiyosun
Mesaj tarihi:
Olabilir dünyada ilk saçma sapan açıklama yapan şirket personal olmamış o kişi. Akıl ve mantığın söylediği şey ucuz rus keylerinin sadece rusçaya izin vermesidir.

Herkes salak ben süper akıllıyım diyerek bir harekete başlıyosanız bunun sonuçlarına katlanmayada hazırlıyacaksınız kendinizi.
Mesaj tarihi:
LOL blizzort sana 1500dps xbow mu verdi ne bu firmanın ezikliğini tanklıyosun resmen.

Kimse enayi değil blizzard rus keyler ingilzice oynayabilicek dedikten sonra tabiki birçok insan ucuz olanı alıcak açıklamayı donanimhaber admini yapmıyo çünkü blizzorttan geliyo.
Neyse zaten keyi aldığım adam para iadesi yapmayı kabul etti, tamda diabloyu kestiydim rusça musçasdfgh
Mesaj tarihi:
Şimdi benim hesap Rusça, EU key alıp ticket atsam karakteri taşıyabilirmiyim? Yada direk karakteri kaybetmeden EU keyi aktif hale getirebilirmiyim rusçadan kurtulayım.
hell act1 sonuna geldim 52 level, normal nightmare i tekrardan oynamak istemiyorum. Bilgisi olan varmı bu konuda.
Bu arada accountum sms verifiedli falan belki faydası dokunur
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...