Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 kaça almıştı bu rusçular 110 yerine?
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 75e aldılar şaka gibi haha hahahahaha
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 fede said: ahde bi ring var 71 int asi 15 bi ring başka bişey yok. yüzlerce var ama aynısından buyoutları da 50000den birer gold düserek geliyo. dupe mü var lan yoksa :( o tarz ring baya iyi oluyor enchantressa bu arada
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Aluriel said: kaça almıştı bu rusçular 110 yerine? 80e aldım ben, 100-110 a bulsam rus almazdım zaten en ucuz cd key 150 liraydı. 1 hafta beklesem dr den alabilirdim kutulu (ki gecikme yaşanması çok olası teslimatta) ama blizzard adminin rus keyler ingilizce oynayabilicek açıklamasına güvendi insanlar. battlenet forumları çılgın atıyor şu anda
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 bu diablo3 insanların hayatına inanılmaz heyecan ve renk getirdi ya hahaha.
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Osie16 said: Adres değiştirmeyi iptal etmişler yukarda postta yazmış arkadaş. aha buda blizzortun faili Hep diyorum bu herif gelmiş geçmiş en fail mavi diye sdfsd
df Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 blizzard bunun planını yapmıştır kesin. 80 rus 160 eng versiysa +90tl ile upgrade çıkarır. 10 TL 'de kar eder. blizz bu =)
FreEmoon Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Böyle olacağı baştan beri belli olan birşeydi hiç kusura bakmayın. Aksi olsa bütün dünya gider rus keyi alır.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 belliydi de sen böyle olacağı belliyken bunun olmasını engellemiyorsun, insanların tonlarca key almasına izin veriyorsun, hatta bir gün falan oynatıyorsun. sonra iptal ediyorsun. asıl çakallık bu.
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 FreEmoon said: Böyle olacağı baştan beri belli olan birşeydi hiç kusura bakmayın. Aksi olsa bütün dünya gider rus keyi alır. LOL blizzfag misin ? Adamlar rus keyler ingilzice oynayabilcek EU serverlarda diyor, mavi gidip açıklama yapıyor sonra gidip rus keylere ingilzice oyun sunuyosun ama birden RUS KEYLER SADECE RUSÇA OLUCAK diyosun sen bunun nesini savunuyosun ya? blizztardda mı calisiyosun napiyosun
FreEmoon Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Olabilir dünyada ilk saçma sapan açıklama yapan şirket personal olmamış o kişi. Akıl ve mantığın söylediği şey ucuz rus keylerinin sadece rusçaya izin vermesidir. Herkes salak ben süper akıllıyım diyerek bir harekete başlıyosanız bunun sonuçlarına katlanmayada hazırlıyacaksınız kendinizi.
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 LOL blizzort sana 1500dps xbow mu verdi ne bu firmanın ezikliğini tanklıyosun resmen. Kimse enayi değil blizzard rus keyler ingilzice oynayabilicek dedikten sonra tabiki birçok insan ucuz olanı alıcak açıklamayı donanimhaber admini yapmıyo çünkü blizzorttan geliyo. Neyse zaten keyi aldığım adam para iadesi yapmayı kabul etti, tamda diabloyu kestiydim rusça musçasdfgh
Karea Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 yanlız blizz cidden işi çok iyi biliyor raf olsun ruscu olsun oyunu 3-5 ucuza getirmeye çalışanlara direk geçirdi lol
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 mail adresimi vermeden karşı tarafa hesabı nasıl devredebilirim?
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Abi sabahtan beri 50. düşüşüm bu ne ya.
FesTivaL Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Ah'de satılan itemden ne kadar kesinti uyguluyorlardı? , %15 miydi?S
ohyeah Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 FesTivaL said: Ah'de satılan itemden ne kadar kesinti uyguluyorlardı? , %15 miydi?S Evet
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Şimdi benim hesap Rusça, EU key alıp ticket atsam karakteri taşıyabilirmiyim? Yada direk karakteri kaybetmeden EU keyi aktif hale getirebilirmiyim rusçadan kurtulayım. hell act1 sonuna geldim 52 level, normal nightmare i tekrardan oynamak istemiyorum. Bilgisi olan varmı bu konuda. Bu arada accountum sms verifiedli falan belki faydası dokunur
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 baştan oynarsın ya taşımayı salla. zor sanki maksimum bir gün sürer
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Çok bayık abi güvenebilceğim birini bulsam direk 60lv dh alıcam yani go go inferno için. Bayıyıorum ben böle başlarda
Öne çıkan mesajlar