Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo 3 Genel Başlık - 3

Gangren

Öne çıkan mesajlar

Ben cok az oyunu acilisinda yakaladim. Yalniz hepsi sorunluydu sorunsuz launch gormedim ben sizi bilmyiorum.

Bu arada bu oyun cracklenmez, emule edilir. WOW gibi, su an wow serverlari var ama emulasyon o. UO gibi yada, uo serverlari emulasyondu, yani orjinal sunucularda ki oyunla alakasi yoktu.

Oyunun tum datalari serverdan geliyor. Onu emule ederler anca, hem aylar surer stabil bisi cikmasi, hemde %10 u cikar. 2-3 sene sonra kendi icinde zevkli bi emulasyon cikar hatta bi cok mod cikar o emulasyonlara degisik aktiviteler olur vs, ama orjinal diablo diye bisi 10 senede gecse olmaz. (Milyon tane sey var emule edilcek cunku)
Sosyal ağlarda paylaş

DeviantSun said:

Suark said:

ya bu spellerin kaç % verdiğini kaç dmg verdiğini nerden görcez illa browsermı acmak lazım

Ya options'da Always Show Advanced Tooltips gibi bir seçenek var, onu açacaksın.
Ya da mouse ile üzerine gelince tooltip açılıyor ya, orada expand tooltip tuşuna basacaksın, default'u CTRL.

piramit oldu farkındayım ancak bu konu beni çok meraklandırdığı için alıntı yapıyorum.

bende tüm özellikler açık ama spellin üzerine geldiğinde hala mesela %486 of dps falan yazıyo yani atıyorum 500dps demiyo toplamının belli yüzdesi damage veriyor diyo bu senin kastettiğin şeyle aynı mı?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...