nedanko Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Ben cok az oyunu acilisinda yakaladim. Yalniz hepsi sorunluydu sorunsuz launch gormedim ben sizi bilmyiorum. Bu arada bu oyun cracklenmez, emule edilir. WOW gibi, su an wow serverlari var ama emulasyon o. UO gibi yada, uo serverlari emulasyondu, yani orjinal sunucularda ki oyunla alakasi yoktu. Oyunun tum datalari serverdan geliyor. Onu emule ederler anca, hem aylar surer stabil bisi cikmasi, hemde %10 u cikar. 2-3 sene sonra kendi icinde zevkli bi emulasyon cikar hatta bi cok mod cikar o emulasyonlara degisik aktiviteler olur vs, ama orjinal diablo diye bisi 10 senede gecse olmaz. (Milyon tane sey var emule edilcek cunku) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackLabelSociety Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 DeviantSun said: Suark said: ya bu spellerin kaç % verdiğini kaç dmg verdiğini nerden görcez illa browsermı acmak lazım Ya options'da Always Show Advanced Tooltips gibi bir seçenek var, onu açacaksın. Ya da mouse ile üzerine gelince tooltip açılıyor ya, orada expand tooltip tuşuna basacaksın, default'u CTRL. piramit oldu farkındayım ancak bu konu beni çok meraklandırdığı için alıntı yapıyorum. bende tüm özellikler açık ama spellin üzerine geldiğinde hala mesela %486 of dps falan yazıyo yani atıyorum 500dps demiyo toplamının belli yüzdesi damage veriyor diyo bu senin kastettiğin şeyle aynı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Evet abi, daha fazlasını yazmıyor ne yazık ki. Eğer ayarları kapatırsan onu bile yazmıyor, "Fireball büyüsü bu nefis yakar düşmanı" yazıyor anca :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 o yere biseyler atip orda duran, hareket etmeyen moblarin ai'ini yazan it developer, followera niye zararli seylerin uzerinde durmamasi gerektigini yazmamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 benim garibim templar reskillerden reskille koşuyor ztn sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 whisper bug falan mı var? Yazdıklarım gitmiyor sanırım kimseye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 templar'ı kullanıyordum hep ama achievement için diğerlerini almaya başladım şimdi. en iyisi hangisi sizce follower'lerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 enc, hex falan yapıyor güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 oyun guzelmıs lan ahaha cok fena sardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 klasik suark döngüsü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Demon Hunter için en iyisi hangisi Görece tanklar diye templar kullanıyordum ben hep, keza 1-2 vuruş dayanıyor; ondan iyisi var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 tempların baya dayanması lazım ya 80k hpsi felan olunca, ama moblar followerlara aggrolamadığı için bi anlamı olmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 enchantress bence ideal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 15% armor, 3% haste iyidir. Enchantress alın. Hatta, attığı aoe sayesinde 15% damage increase de geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 karakterler arası item verebilio muyuz ya veriosak nası yapıoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 stash dsfs eğer başka playera verceksen de trade var ztn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Stash'e at, diğer karakterinle oyuna girip stash'den al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 su an daha fazla magic ve rare cikmaya basladi gibi? sizlerde de var mi boyle bir durum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 1- Çok satan eğlenceli H&S oyunu yap 2- Cockblock moblar koy, progressi bıçak gibi kes 3- RMAH koy, milletin çaresiz ticaretinden deli gibi para kazan 4- Herkes inferno act4 gearına sahip olsun ticaret yavaşlasın 5- Expac çıkar, ticaret yeniden başlasın 6- Profit over 9000! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 wireless ile kablo ms için çok farkeder mi? ona göre 5-10 mt bi kablo alıp kabloyla bağlanayım ya. deli ediyo lag girince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackLabelSociety Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 çok fark ediyo benim laptop kaldırıyo anca oyunu doğrudan laptopa bağlıyorum modem kablosunu wirelessta feci laglıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 gençler, bu rare'ları açmama olayı vardı "patch'le buff'lanacaklar sonra açın" geyikleri falan? bu doğru mu? hayır yani iyi açmiim dedim de, stash doldu, inventory de dolucak yakında. var mı böyle bir olay cidden yoksa dedikodu mu sadece? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Düştüğünde belli statleri, bir işe yaramaz sonra açmak. Ayrıca rareları değil, legendaryleri bufflayacaklar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 43 level nightmare act2'deyim. daha 1 tane legendary düşmedi. dandik olsa da bi göreydim o rengi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2012 2x60 1x49 1x46 1x36 lvl karakterlerim var ikisiyle inferno act2 farm yaptığım halde bana daha bitane düştü :/ acele etme istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar