seigen Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Ahhah, sakinleştiği anı bekleseydin keşke, tam aoe'lere başladığı yerdeyken kötü olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 lol... klavye kirmalik bir olay olmus resmen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 ya öööööö sürekli error 37 alıorm ya beyler, noobum var mı bunu atlatmanın bi yolu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Hayır yok. O kadar başarısız bir launch ki, 2 hafta sonra bile ufak bir patchten sonra akşam eve gelip ayaklarını uzatıp single player oynaman mümkün değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 o belial banada oldu 2. denememde falandı sanırım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 AYLAR SÜRECEK INFERNO !! http://www.youtube.com/watch?v=aWRO5BNYBek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 inferno nerflendi nerflendi dedim inanmadınız bakın şimdi ne oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 arkada kalmasın. Roqq said: AYLAR SÜRECEK INFERNO !! http://www.youtube.com/watch?v=aWRO5BNYBek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Hepsini izlemedim de hell gibi geldi 3-4 hit üstüste aynı anda falan almasına rağmen ölmediği için. Ya da belki adamın resi hpsi falan gerçekten uçuçktur, inferno olduğunu kanıtlayan birşey var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 rare mobların 4 özelliği var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 oyunun hacklenmediğini kanıtlayan varmı? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Bu gercek olabilir ki, bu adamin yaptigini sirf normal moblara inferno act 1 de yapiyorum bende zaten. Gerci o kadar uzatamiyorum ama 15 sn yi 45 sn ye cikariyorum. O yuzden archon her buildimde olan bir skill. Gayet yapilir hatta 128 damage cok bile geldi, sanki 70-80 olsan aynisi olur gibime geliyor. (benim 33 bu arada su an) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 asil soru 128 nasi cikardigi. 50 bine cikarabildigimi goruyorumda, 100 e cikarmak icin itemlarda nasi degisiklik yapiyosun ki? edit: haa bufflari archon u dmg buffini vs de saymis, o zaman olabilir tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 bu arada farketmeyen varsa sölim oynun grafikleri magicka dan hallice. meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 oyuna giremiyorum... sıktı yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Adam us'de topic açmış. http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/5151273977 http://i.imgur.com/2KpiW.jpg Sözde 1000 dpslik bir silah kullanıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 ahah kapamis bir de devlet sirri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 ya bu spellerin kaç % verdiğini kaç dmg verdiğini nerden görcez illa browsermı acmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 yazıyo ya abi oyunda tooltipleri aç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 bastım bişilere ama tooltip felan göremedimdi, akşam girebilirsem bakayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Seninde sansizligina gelmis ilk gun baglanti problemleri fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Suark said: bastım bişilere ama tooltip felan göremedimdi, akşam girebilirsem bakayım optionsta bi seçenek vardı. Skillerdeki açıklamaları detaylandır tarzında. Gameplayde olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 şu default general chate girme kaldırılabiliyor mu? her seferinde /1 leave yapmak gerekio geçenki patchten sonra, ilk hali iyiydi halbuki, ben istesem girerim kendim blizz sanane yae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 D3 wallpapaer arıyorum ama özellikli bişi olcak :P Burakinin diablo yazmayanı ve amblem olmayanı yani siyah kızıl olacak ve sadece pençe izi olacak o kadar. İşteki laptop wallpaperı olacak o yüzden yazılı anblemli olursa herkes diablo3 mu seytan deel mi o bre zındık demesinler ama anlayan olursa ki binde 1 ihtimal aaaa diablo3 ulan bu desin. Hatta simsiyah ekren oratada sadece pençe izi olsa yeter yüksek çözünürlükte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 blizzardin 2012 yilinda boyle bi oyunu cikarmaya utanmamis olmasi cok aci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar