Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo 3 Genel Başlık - 3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hepsini izlemedim de hell gibi geldi 3-4 hit üstüste aynı anda falan almasına rağmen ölmediği için. Ya da belki adamın resi hpsi falan gerçekten uçuçktur, inferno olduğunu kanıtlayan birşey var mı?
Mesaj tarihi:
Bu gercek olabilir ki, bu adamin yaptigini sirf normal moblara inferno act 1 de yapiyorum bende zaten. Gerci o kadar uzatamiyorum ama 15 sn yi 45 sn ye cikariyorum. O yuzden archon her buildimde olan bir skill.

Gayet yapilir hatta 128 damage cok bile geldi, sanki 70-80 olsan aynisi olur gibime geliyor. (benim 33 bu arada su an)
Mesaj tarihi:
asil soru 128 nasi cikardigi. 50 bine cikarabildigimi goruyorumda, 100 e cikarmak icin itemlarda nasi degisiklik yapiyosun ki?

edit: haa bufflari archon u dmg buffini vs de saymis, o zaman olabilir tabii
Mesaj tarihi:
şu default general chate girme kaldırılabiliyor mu? her seferinde /1 leave yapmak gerekio geçenki patchten sonra, ilk hali iyiydi halbuki, ben istesem girerim kendim blizz sanane yae
Mesaj tarihi:

D3 wallpapaer arıyorum ama özellikli bişi olcak :P

Burakinin diablo yazmayanı ve amblem olmayanı yani siyah kızıl olacak ve sadece pençe izi olacak o kadar. İşteki laptop wallpaperı olacak o yüzden yazılı anblemli olursa herkes diablo3 mu seytan deel mi o bre zındık demesinler ama anlayan olursa ki binde 1 ihtimal aaaa diablo3 ulan bu desin.
Hatta simsiyah ekren oratada sadece pençe izi olsa yeter yüksek çözünürlükte.

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...