quatermain Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Mf ile bilmemneyle olucak iş değil. Şans olacak insanda. Yani nerde ne olacağı hiç belli değil böyle bir oyun işte. Kanser sebebi . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 @quatermain +1 bir de bazı itemler fix bazı yerlerde çıkıyor ben buna inanıyorum. Zira rakkis crossing midir nedir orada bana normal mobdan 3'tür goldskin düşüyor ki bu 3 oyunda 1 kesin yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Posted by Bashiok The auction house obviously provides an incredible service to allow for very easy trades between characters, and essentially blows out the wide range of items you could have available to you at any one time. So, in fact, the AH has to be a factor in how we drop items. On one hand you have a huge benefit because you can buy and sell items very easily, as opposed to having to post up WTS threads in the old USEast trading forums, but on the other end it does impact the item pool economy with the inherent ease at which you can trade items. If the AH existed but wasn't a factor at all into how items dropped/rolled, the economy would be completely tanked within a matter of weeks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 düşmüyosa gidin ahden alın demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 aynen.şu bi aralar dönen reklam vardıya al ver ekonomiye can ver gibi demiş lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyntron Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 son cümlede ne diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 temmuz ortasından beri oynamıyorum hiçde takip etmedim gelen patch noteları falan. Geri dönsemmiki acaba?Act 2 farmlayabilen barbarım vardı en son sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 o act2 yapabilen barbarın için şimdi act 3 çıtır çerez gibi olucak, blizz'e nerf diye ağlaşmışlar bi vurmuş patates etmiş act 3 ü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 WoW bayağı etkiledi oyuncu sayısını sanırım, AH satışları durdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 85 saat 150-320 arası mf değişkeniyle oynadım act 3 hiç farmlamadım 0 legendary ve set item. bilginize sdfsdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 act 3 farmlıyorum paso, 3 gündür ilk defa legendary düştü AH'de 50 kya satılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Arkadaşlar ağlamayana mama yok :D Düşer düşer sabredin emin olun düşer sadece sabır. Bir de paragon kaçsınız ? 19 20 den sonra düşmeye başlıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 47 oldum. AH'de itemlara bakarken şans eseri ucuza alıp pahalıya sattıgım itemlar'dan kasarken elde ettiğimden daha çok para alıyorum resmen, bir şey düştüğü yok. gerçi MF'm 47x3 + 5 stack valor işte, armor'umda yok hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Yani demek istediğim bir sürü yol var bi şekilde herkes yolunu buluyor. Sabredin araştırın bakın edin para kazanın item alin daha hızlı farmlamanın bi yolunu bulun vs. vs.Hiç ummadığın bi anda pat diye bi item düşer zengin olursun.... Bir de itemi satarken iyice araştırın ne nedir hangi özelliği daha çok para eder. Yoksa milletin demesine bakıp 50 m lik itemi 2 m ye az daha satabilirsiniz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 60 lvlda paragon kasarken helme taktıgn kırmızı gem calısıyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 çalışmasa niye takalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 60a kadar calısıodr belkim die dusnmstm eyw :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 sonunda dandikte olsa bi legendary düşürdüm act 1 de demek ki ağlamak gerekiyomuş düşmüyo diye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Aluriel said: çalışmasa niye takalım? çünkü eşeğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 bugün ABİ HİÇ PARAM KALMADI!!! diyerek aluryelden 1m borç istedim. sağolsun geldi verdi hemen. sonra gerek kalmadı, dedim tazeyken geri vereyim. geri verirken şakalı komikli olsun diye 10000001 gold yazdım. sıfırları sayıyorum güya, altı sıfır sonra bir O BİR GOLD GÜN GELİR SENİ EZER yazdım ve yolladım. sonra adam kopunca farkettim durumu... adamın peşinden koşup partisine girince, bir de boss encounterda öldü sdfsfs üstelik bir çingeneliğim daha ortaya çıktı ki, hiç param yok diyip 1m istiyorum ama en az 9m daha var hahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 öncesini de anlat olayın, o kısım daha iyi asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 tehlikesin gold :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 abi paypal hesabi acıyorum şu rmah için, maas karti gibi olan banka kartlari oluyor mu ? direk standart kredi karti mi gerek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Beraber oynamak isteyen var mi? :). 52k dmgli wizard ve 41k dmgli monkum var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yagiz9304 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Az önce 2 mobdan üst üste Legendary çöp düştü, bir Vigilance ve Messarscimid's Reaver, ama yine de güzeldi 2 mob'dan üst üste Legendary almak, bir de bu loot server olayına inananlara yeni bir server 144 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar