Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 10m falan değil 1-2m eder de iyiymiş gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Atatürk anafartalar savaşında bu amuleti taktmış diyorlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 oha. baya iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Oha %38 mf nedir ya:( Oyunda düşürdüğüm 2. legendry.İlk düşürdüğüm legendry için oyundaki en kötü legendery item demiştim,sözümü geri aldım bu daha kötüymüş sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Ignores durability loss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 inferno'da bunu giyersin, repair masrafından kar edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 ahahah,nerde çöp, trişka stat var bunda toplanmış. Ah da aynı item 30-40k lara satılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 nedir ederi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 crit hit dmg mış. crit şansı diye okudum bir an için. oha dicektim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Esh said: Atatürk anafartalar savaşında bu amuleti taktmış diyorlar.. muhteşem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 O item acayip paraya gitmesi lazım. RMAH'a koyulmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 magic find itemın kalitesini veya düşen item sayısını etkiliyor mu yoksa düşürme olasılığımı sadece hyr üzülmeye başladım hell bitti bitticek hala şöyle eli yüzü düzgün bir item düşüremedim elitlerden ve bosslardan önce mf seti giyip %60 lara cıkardıgım zamanda bi boka yaramadı acıkcası.bende suan %10 mf ile geziyorum genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 %60 az zaten. inferno geç 60 ol valor buffla bol bol rare düşüyor. fakat 30 tane düşüyorsa 1 tanesini senin işine yarar, diğer 1 tanesi de ahtan satılır işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 http://www.thehealthygamer.com/wp-content/uploads/2012/05/Magic-Find-Pictograph-Final1.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 valorsuz 118 mf ye çıktım ama act 2 kalbimi kırıyo daha bölüm başından =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 mf kasicam diye resistlerden, vitadan, life on hitden vazgectiysen daha cok kirarlar kalbini gfdg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 hayır rareler neden gerçekten rare değil hell act 2 de mesela rahat 15 tane rare düşürdüm vendor bile alırken meh dedi bide magiclerin statları dmgları rarelere göre çok daha iyi oluyor şu ana kadar 3 hane statlı rare düşüremedim.magic çok düşüyor saçma sapan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Masquerade said: mf kasicam diye resistlerden, vitadan, life on hitden vazgectiysen daha cok kirarlar kalbini gfdg. life on hitten kıstım sanırım evet. bracer falan bakim bari öyle varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 http://i.imgur.com/kh1G5.jpg http://i.imgur.com/cJhzA.jpg şu ikisine fiyat verebilir misin size zahmet agalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 ilki para etmez de 2. satılır. oyuna girilebilse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 2. ne kadara satılır mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 2. de zor satılır, az int veriyor. Bir de wizler sanırım resist all kasmıyor o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 meh be arkadaş, inferno maceramda çıkan en iyi itemlar bunlardı ya. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 70 kere daha yapıcan neler çıkacak neler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Bi de ikisi de head ve socket'i yok. Çoğu oyuncu zor vazgeçiyo kafaya takılan gemden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar