totemic Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Densiz said: Daredevil, Hawkeye, Storm, Scarlet Witch, Thing, Black Panther, Colossus, Human Torch. Punisher oynayanlar var. Captain america var. Bunlar dahilmidir bilmiyorum fakat üst sıradakilerden eminim. punisher ve CA'da var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 diablodan iyi oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 piyasadaki d3'den kötü hns yok sanırım asdasdasasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 nick Malachinas invite lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Oyun çok güzel bence, dinamikleri, user friendly oluşu, combolar, hnslerde 2-3 skill'e takılıp kalma olayına bence çok güzel bir çare bulmuşlar skiller birbirlerini çok güzel tamamlıyor. PVP'si zevkli olabilir bu oyunun diğer hnslere göre. Agile : Black Widow çok eğlenceli bu arada deneyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 ne combosu var abi oyunda, punisherda görmedim combo falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 valla ben KOLOSUSla once bi volverin firlatiyorum, yolveriyolar, sonra omuzla ucarak girip firfir etrafimda donuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Yükseklikte çalışıyor oyunda. Yere birşey attığında havada uçan şeylere vuramıyorsun. Kanatlı yaratıklara alanlarım çarpmıyordu uyuz oluyordum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 black panter açtım ilk randomdan ironman geldi. onla kastım oyunu bitirdim ikinci randomdan spidey geldi. arkadaş ya dsfhsdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 "uncle tom" zengin afrika kralı ve alkolik silah tacirinden sonra, ağzı koksada doğru yoldan dönmiyen genc delikanlıya gecmişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Vingthor said: black panter açtım ilk randomdan ironman geldi. onla kastım oyunu bitirdim ikinci randomdan spidey geldi. vay amına koyayım arkadaş ya dsfhsdfh ballı mısın nesin mk sdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 bingildak said: ne combosu var abi oyunda, punisherda görmedim combo falan Skillerin bir birini çok güzel tamamlıyor abi, zıplıosun atlıosun hopluosun bi bakıosun resmen akoymusun ortalıgın ve bir ahenk içindesin. hiç bir şey spamlamamışsın filan güzel yani sevdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 alla alla punisher baya bakkal çıktı o zaman, gayet spamlıyorum gibi ben harmoni dışı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Vingthor said: black panter açtım ilk randomdan ironman geldi. onla kastım oyunu bitirdim ikinci randomdan spidey geldi. vay amına koyayım arkadaş ya dsfhsdfh ne zaman ikinciyi kastın ya?? 175 tane ES ne zaman birikti? maşallah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Abi bilmiyorum belki en zor zorluk seviyesinde mecburen bir iki skill spama dönüyor olabilir, ben daha levle 20 lerdeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 thorda mesela bi o bi bu skill, bi toakt bi cekic atmaca bi aoe odinforce biriksin diye, bi attackratign artsızn diye thudnering stiker atmaca sonra %deli vuran skille abanmaca falan seklidne gelişiyo combatlar. ha tabiki full itemda vs vs daha streamlined oluyodur ama güzel bence gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 skillerin bonusu var, spame bile donse araya cesit atman lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 valla extreme dungeonlara girdim solo, dikkat etmeyince götünü kesiyolar adamın. ayrıca thor tırt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 ms marvel thordan iyi olabilir. oyunda şöyle bi eksiklik var class specific bazı mekanikler 30 a kadar falan kullanılamıyo bu sıkıntı. rasputinde mesela direk level1 den itibaren hem aktif hem pasif işliyor armor. thorda odinforce sadece 2 skille çalışıyo galiba onlar da çok late game zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 invite unbefleckt pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Sparkcaster said: ms marvel thordan iyi olabilir. oyunda şöyle bi eksiklik var class specific bazı mekanikler 30 a kadar falan kullanılamıyo bu sıkıntı. rasputinde mesela direk level1 den itibaren hem aktif hem pasif işliyor armor. thorda odinforce sadece 2 skille çalışıyo galiba onlar da çok late game zaten. ms marvel o kadar tırt ki. Komple mekaniği değişiyor. Yani akıllıca yatırım olabilir ms marvel. Kumar ama bu iş. Kötü bir sisteme sahip çıkarırlarsa elde patlar. Ben risk alıp kastım. Fakat bunlar tank herolar, dps yönünden büyük beklentilere girmemek gerekiyor. Solo boss kesemiyor ms marvel. Izdırap direk. Umarım düzgün birşeyler yaparlar (önümüzdeki hafta review gelecek değişiklik ile ilgili) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suleymanbey Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 ülen kim beni durdurur diye yaldır yaldır giderken juggernaut mu nedir ondan yediğim kafayla kendimi mezarda buldum ahahah .. ok işaretinden kıllanmıştım zaten . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 i'm the juggernaut bitch dedi mi sonra? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 ben şu steam ile başlatma olayını yapamadım bi türlü nasıl ekleyeceğiz steame :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 windows tuşu + R çalıştıra kopyala enterla. Yada internet browser (firefox, ie, chrome ne kullanıyorsan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar