Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 torch ve miss marvel vs thor ve colossus hangisiyle oynasam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 broken skilleri var boss fightların hiçbirinde zorlanmadım valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 densiz, punisher nasıl? ben has erkek olarak öyle süper kahramanlara yeltenmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 nası açılıyor yeni herolar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Sparkcaster said: torch ve miss marvel vs thor ve colossus hangisiyle oynasam ya torch = iyi hoş fakat bilmiyorum ya.. Yerde aoe tutmaya çalışmak gereksiz külfet oluyor hareketli çarpışmalarda. ms Marve : oyundaki en dandik herolardan bir tanesi şuan. Fakat ben 60 a kastım, itemlarını düzeltiriyorum şuan. Aralık ayı içerisinde "rework" gelecek. Skilleri, sistemi değişecek. Thor : önümüze geleni tekmeleriz kafasında. Güzel vuruyor, melee/aoe olayı ilginç. Life steal buildler yapıyorlar, acayip birşey oluyor. Yada proc.. Colossus : rework den önce hiç bir fikrim yoktu. Fakat elinin altında başka herolar varsa onları öncelikli araştırırdım. Etrafta fazla colossus olabilir =). Sonuç: İlk karakteriniz olduğundan mümkün mertebe hoşunuza gidecek, 60 da oyun stiini seveceğiniz birşey oynayın. Eninde sonunda 1 den fazla heronuzu kasacaksınız. Hafta sonları ara sıra bonus verilir, bayramlarda seyranlarda bonus olur. Normal zamanlarda düşen "exp" boosterları saklar, bu gibi zamanlarda hızlıca kasarsınız. Zaten üst lvl hero ile oynarken alt lvl a xp gönderme hedesi geldiğinde, kendi kendine lvl alacak herolarınız. Şuda var: Çooook hızlı lvl kasma yöntemleride var. Mesela ana karakterinizde 2milyon kredi birikti. Parayı harcayacak her yok. Bir tane alt karakteri "20 lvl" yapıp, legendary görevleri açıyorsunuz. Midtown a gidip, legendary grup buluyorsunuz (milleti invite etsenizde olur). Midtown hariç gelen legendary görevlere "reroll" atıyorsunuz. Mid town içerisinde gruptan birisi bir yaratık keserse size de sayıyor. Yani zırt pırt legendary görevleriniz bitiyor. Kredileri yiyene kadar devam ediyorsunuz. Bir bakmışsınızki aynı akşam 60 sınız =). @Saeros yeni hero açma hedesi "Eternity Splinter" ile. Vendoru var sağda solda. Oradan gidip "random hero box" alıyorsun ucuz yollu (heroların yarısını tamamlayana kadar). Gerisini pahalı olarak seçerek alıyorsun. Tabi yine random açabilirsin ucuz yollu fakat şans düşük olacak haliyle, yarısı çıktığından. İlk mesajda video var, orada anlatıyorum bu olayı. @bingildak Punisher oyundaki en kötü hero idi. Zaten bi kere o hero bile değilki? :D. Fakat oyun>hikaye olacağından denge getirmek için buffladılar. Shotgun ile gezmek eğlenceli gibi geliyor fakat bilmiyorum, en ufak bir fikrim yok o hero ile ilgili. Kendi forumlarında punisher bölümüne göz atmanı tavsiye ederim. Fakat insanlar biraz bencil, iyi buildlerini saklıyorlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 human torchda herşeyi facerollayarak yaptım nerdeyse. şu uçarken aynı anda herşeyi yoketme olayı çok iyi tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 punisher has erkek tier demek ki, olsun. has erkek doğmuşuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 thor çok tırt ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Oyun nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
indiffer43 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 beni de ekleyin guilde lütfen, human torch açtım arada girerim. #indifferen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 ben baya oynadım panişır. baya levıllaması falan allah tier. ilk verdiği sağ kliğe ver yeterli sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 dreagloth said: Bu arada 27 kişi olduk ful pati bana da guild invite atsanıza. nick: mealeth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 akşam ben de geleyim o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 oyun kaç gb? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 11 sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 yeni hero acmak icin store a baktim hawkeye var t ye basiyorum hepsi unlocked baska bisi oynamak istiyorum hic hawkeye sectigimide hatirlamiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 zipzip said: 11 sanırım oha.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 16 ama dl baya hizli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 oyunun download boyutu 11gb. açılınca boyut artabilri haliyle. Oyunda özellikle boost zamanlarını kaçırmayın :P. iyi alt kasılıyor. 1 günde 1 tane karakteri 60 yapıyorsun güzel oluyor (7-8 saatde) Fin said: yeni hero acmak icin store a baktim hawkeye var t ye basiyorum hepsi unlocked baska bisi oynamak istiyorum hic hawkeye sectigimide hatirlamiyorum yeni acc aç hesap yeniyse? lvl kasmadıysan felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 yeni acicam zaten ya baya bi once acmistim zaten hesabi starter neler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Starter herolar her gün, her hafta, her ay değişiyor mu bilmiyorum ama şanşıma Human Torch çıktı bana. Şu anda da o var mıdır bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Ben 1 hafta almanyadakin sivillerin kurtariyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Daredevil, Hawkeye, Storm, Scarlet Witch, Thing, Black Panther, Colossus, Human Torch. Punisher oynayanlar var. Captain america var. Bunlar dahilmidir bilmiyorum fakat üst sıradakilerden eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 aaa cable yok mu ya starter :/ cable oynayacaktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar