Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Soimyr said: "D2 kolay bir oyun değildi." lulz Lulz? Tüm açıklama bu mu yani? Ben çook kısaca bir açıklama yapmışım ama sen bunu da mı yapamıyorsun? Kısacık. Şöyle 5-6 cümle yeterli. Evet diablo 2 level 70te sağdan soldan eşya almadığın zaman melee karakterlerle bir miktar zorlandığın bir oyundu. Hepsi bu. Aksi fikrin varsa öğrenmek isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevinromeo Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Demek ki neymiş ? Her oyuna bık-bık eden paticik kafilesinin yumuşak karnı Blizzard'mış !? Blizz-boi! Yapılan kötü eleştirilere %90 katılıyorum.Ama "ben galiba yaşlandım, o yüzden sevemedim D3'ü" diye kendime bok atıyordum :) Meğersem yalnız değilmişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Sam said: Regalya said: flash beyaz mob tek atiyor elitelerin felan 2 milyon hpsi var öyle diyeyim pek ayar tutmamış çünki kitenin defansın feriştahınıda yapsan arada 1-2 kere vuruyorlar ve 1-2 hit öldürmeye yetiyor. tek maksat rmah açılınca koreli gençler babalarının mastercard'ına sarılsın. budur. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 d3 d2 den zor geldi banada. birde cuce super yagilamissin. bone super yargilanmissin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 D2 normal idi D1 zor idi çok öldüğümü bilirim ama attle nete girinceye kadar idi :) D3 düzgün gearın varsa helle kadar zor değil zaten zorluk seviyesi kapsamında oyuna zor demek komik oluyor.Normal mod çok easy...zor diyenede item düşmemiştir. yani fazla irdelemeye gerek yok dedik biz SC2 copy paste şekli olucak çok şey beklemeyin adamların anası euro babası dolar,yerden bitme devoloperlar buradaki çoğu insandan az oyun oynamıştır( zamanının oyunlarını ) Sonuç elimizde böyle bir oyun var.He kötü mü değil oldukça eğlenceli güzelde ama kısa müzikler başarısız,derin değil...3 kez bitirme üstüne kurulmuş,bitirdiğimde oyun bitmemiş gibi geldi.Itemasyon komik item generator koy bak keyfine...lan insan az uğraşır iyi alıştılar bizim gibiler alır oynara lul. P.S : Bu argo devrik türkçem beni öldürücek bir gün toplantıda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 d1 shifti bilmeyen biri için zordu yoksa d1, d2 den kat kat daha kolaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 O zaman oyuncuya göre değişken diyelim,ilkokul 5 bitmişti orta okula başlarken oynamıltım ben awrrior karakter ile butcher kesmişti :P D2de son boss dışında ölmedim oda elektrik kusuryor ya orada ama kapsam olarak d2 tabi ki daha başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Ben hala ilk günkü gibi bayılarak oynuyorum. Ama daha hiç bitirmedim oyunu yani infernoya falan gelip farketmeden sıkılmış olabilirsiniz hergün aynı yerleri kesmekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 inferno'yu herkes temizlemiş olsa, kaldırıp kenara koyacak adam da çok olurdu, bu ne 2 haftada bitti hani aylarca sürecekti diye ağlardınız bu sefer çok açık. tamam beyaz mobdan 1 hit yemeyelim biraz daha düzeltilsin ama gidip tüm skillere %50 nerf geldi inferno'da deseler çok mu iyi olacak anlamıyorum. olayı item farm olan bir oyunda üstünde item olmadığından yeri öpüp bu ne yea diye ağlayan yüz binlerce oyuncu olduğuna eminim etrafta, bu adamların çoğu 25man raidlerde parıl parıl parlayan bir alevin üstünde durmamayı 2 aylık denemede anca kafaları basan nesil, şu an diablo forumlarını inletmeleri umurumda değil açıkçası. waller gibi bazı abartı skillerlere müdahale edilse yeter. bone'un paylaştığı grafikte müzik kötü (ya da yetersiz diyelim, açıp tekrardan dinleme isteği yaratan, çok gaz bir parça falan yok cidden, hep ortalama) eleştirisi dışında çoğu konuda her zaman olduğu gibi haksız olması da cabası, ağzına sağlık cüce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 D2 ilk çıktığında kaçınızın gece yatma saatini ailesi belirliyordu :P merak ettim. Bie nesil onunla büyüdü elbette D3ten iyi diyeceksiniz D2 ye gayet normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Bone said: hahaha http://i.imgur.com/Yziqg.jpg bir adet ipad ile bir adet taşın karşılaştırmasına benzemiş. Ona baya gülmüştüm bunu görünce kızdım hele bir de 9gag markını görünce. Ben demi fanboy oldum yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 aynen o karşılaştırma mantığında olmuş dediğin gibi gerçekçi olmaktan ziyade komik(de komik bile değil bu). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 "basiyoktan metacritic cevabi" said: I see a 4.1 user score? Which I just want to point out is 0.1 higher than Mass Effect 3! YES! Yeah, but an 89/100 metacritic is pretty good, IMO. Of course that means all the reviewers are just shills and who could enjoy a game where an orange colored item can be worse than a blue colored item. IT'S MADNESS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Bone said: cuce bunları söylemeni hiç diablo 1-2 oynamamış olmana bağlıyorum. longer than d3? http://www.youtube.com/watch?v=SasazfBr5_Y Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Jailer ve Waller gibi affix'ler sizi bazı belirlie build'leri yapmanıza neden oluyor, bu da dev'lerin her build viable olacak bık bık saçmaladığını gösteriyor. Açıkcası Wiz olarak en nefret ettiğim affix shield minion, geri kalan alayı kite'lanabiliyor. Shield Minion tam bela, çünkü Shield'li mob'lar CC'lerin alayına immune oluyor ana boss'a odaklanamıyosun kesin dayak yiyorsun. Bi de bazen bomba combo'lar oluyor üstüne Fast yazarsa dağıldınız demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Ona birde teleport kkthnxbb ekleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 2 gün sonra inferno çılgın gibi nerflenir. Bu sefer de insanlar oyun kolay diye ağlamaya başlar. Wow'un nefret edilen birçok özelliği oyuncuların ağlaması sonucu oluştu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Bütün champleri kestikten sonra insanlar oyunu bitirdim desin. Sonra yeaaa çok kolay inferno diablo demesin. Adamın bir BOKON DH NÖRFÖNDÖN SONRO ÖNFÖRNÖ DÖÖÖBLÖ KÖSTÖMM diye youtube videosu koymuş. Üzerinde 0 NV var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 cuce fanboy olmus :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascha Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Wispy said: BOKON DH NÖRFÖNDÖN SONRO ÖNFÖRNÖ DÖÖÖBLÖ KÖSTÖMM diye youtube videosu koymuş. Üzerinde 0 NV var. Adam tam olarak böylemi yazmış ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Masquerade said: longer than d3? http://www.youtube.com/watch?v=SasazfBr5_Y bunu diablo 3'te de yapabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 0 karakterle 3 değil 30dk'da diablo kes d3'te 1 milyon gold vericem Bone. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Kötüydü bence. Çünkü 20 milyon glitch kullanmış. Bir Morrowind speedrun kalitesinde değil. D3'te bir haritanın ucuna gitmen 10 dakikanı oluyor min zaten. Nereye yapıyorsun. Diabloya ışınlayan glitch bulursan belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Millet isterse 1 günde diablo kessin bana ne ya ben kesebiliyormuyum 1 günde veya kesmek istiyormuyum o önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Wispy said: 0 karakterle 3 değil 30dk'da diablo kes d3'te 1 milyon gold vericem Bone. 500'de benden çalışır lol, pati speed run foundation, bir kickstarter tandansı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar