sabonis Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 50 ama daha az AKN'sı olana geç. ben 50-150 kullanıyorum, ayın 17-20'si arası geçiyorum kotayı, sonra da 16mbit gayet yetiyor. anca steam'den oyun veya bluray film falan olunca "pfff 50 olsaydı" diyorsun ki, o da çok da fifi yani. he tabi varsa 50-150 gibi bi paket, bayadır bakmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vulga Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 sabit ip muhabbetine ayar oluyorum ben de uydunetin. diğer isp'lerde de olan bir şey mi (yasa falan mı var bir süredir) yoksa sadece uydunete özgü mü bilmiyorum. illa telefonla müşteri hizmetlerine ip değiştirin demek gerekiyor. bu akşam kaç kere aradım mh de cevap vermiyor telefon açılıyor ses yok. sinir ettiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 sabonis said: 50 ama daha az AKN'sı olana geç. ben 50-150 kullanıyorum, ayın 17-20'si arası geçiyorum kotayı, sonra da 16mbit gayet yetiyor. anca steam'den oyun veya bluray film falan olunca "pfff 50 olsaydı" diyorsun ki, o da çok da fifi yani. he tabi varsa 50-150 gibi bi paket, bayadır bakmadım. teledünya ile birlikte kullanıyorum, paket sayısını baya azaltmışlar ya http://www.turksatinternet.net/internet-kampanyalari.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 bu adamların kaç domaini var yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 ofişıl değil gibi o reseller sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2017 resmi site şura https://www.turksatkablo.com.tr/internet-Kampanyalar kampanyalar aynı ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2017 bostancı civarında kullanan var mı? bir arkadaşım yeni taşındı bostancı'ya ve ttnet'in fiber hizmeti yokmuş sokakta. 50 mbit 150 gb akk'li ttnet'e geçecekti ancak uydunet geldi aklımıza son anda. bildiğim kadarıyla farklı bölgelerde farklı hizmet standartları var bunların. bi yerde çok memnunken insanlar başka yerlerde küfür edenler vardı. bostancı civarından bilgi verebilecek var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2017 sabonis said: 50 ama daha az AKN'sı olana geç. ben 50-150 kullanıyorum, ayın 17-20'si arası geçiyorum kotayı, sonra da 16mbit gayet yetiyor. anca steam'den oyun veya bluray film falan olunca "pfff 50 olsaydı" diyorsun ki, o da çok da fifi yani. he tabi varsa 50-150 gibi bi paket, bayadır bakmadım. 24 üstüne akn olan tarifesi kalmadı kablonun. tam bir şerro firma oldu bu akn olayından sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 100 mbit akn liyim, hiz kotayi asinca 24 e dusuyor. Sirf o asim sonrasi sinirsiz 24 u o fiyata kullandirtmayacaklar diye yeni abonelere 24mbit uzeri tum akn paketleri iptal ettiler. Sorarsa birisi akn kalkacak ondan diyorlar piskin piskin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Adamlar su anda kotasiz aknsiz sinirsiz 25 megabiti 250 tl ye satiyor aylik. Ben teledunya+sinema paketi+100mbit 100gb kota+ kota dolunca sinirsiz engelsiz 24 megabiti 99 tl ye aliyorum vergiler dahil. Cildirdilar tabi. Bakanligin minimum akn limiti hic hoslarina gitmedi. 24 megabit ustu aknli paketler hemen kayboldu ortadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 ilk zamanlarda adapte olamadilar 15 gun kadar her turlu acikti o arada taahut yenileyen yeniledi de..sonra ortak karar alip deldiler ..muhtemelen btk dakiler bile katilip akil vermistir soyle boyle yapin diye.. 2019 da da hic ole her turlu serbest filan olmayacak benim gorusum altin yumurtlayan tavugu keserler mi be.. full limitsiz paketler 1 trilyor ama 10 gb kotali 8 mbit tarifemiz 69.99 kardes der gecerler simdiki gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2017 limitsiz olmayacak çünkü akn değil 10 yıl öncesi gibi kota koyuyor artık herifler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2017 Ucuz ve iyi bir modem ne tavsiye edersiniz? Sözleşme yok nasılsa bağlatıcam hoşuma giderse öbürünü iptal ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2017 NETMASTER DOCSİS 3.0 383Z4 Kullanan varmı? Wireless olayı kötü diyorlar zaten onla pek işim olmayacak, sırf uydu neti deneme amaçlı alıcam bağlatıcam bi sorunsuz çalıştırır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Bende ondan var işte Şimdiye kadar bir sıkıntısını görmedim hatlar falan da iyi herhalde, 50 mbit bağlantı var Steam 6.2 MB a kadar çıkıyor iyi günlerde yani max a oldukça yakın (49.6) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Bende de var aynısı, temiz 100 mbit alabiliyorum nitro basınca. Wireless'ı leş ama, değmez uğraştığına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Tam istediğim bilgi. Bir göreyim bakalım nasılmış uydu büyük ihtimal geçecem gibi gözüküyor 4mb upload olanı bağlatıcam. Hoşuma giderse cezasını ödeyip kapatıcam mevcut olanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Güzel bir bilgi size. Böyle taahhütsüz internet bağlatayım ne güzel istediğim zaman kapatırım derseniz 250tl alıyorlar extra ücret, zaten kapatağım zaman ödeyeceğin ücret gibi bir şey Yine sözlerine inanıp işe koyulduk, zaman çalıcı soyguncular. Ek olarak tavsiyem internet ile ilgi bir şey yapacağınız zaman gidip yüz yüze konuşun ancak orda doğruyu söylemek zorunda kalıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 o zaman her turlu kapatista 250 mi aliyor? bu arada imgur dns ile de acilmiyordu. acilmaya baslamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lemmy Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2017 Üç aşşağı beş yukarı o civarlar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 hala 1.5 senem var 100mbit 100gbit akn li tarifeyle :p umarım 1.5 senede bir şeyler değişir hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2017 bütün istanbul arıza öf amk ya https://online.turksatkablo.com.tr/genel-ariza-listesi.aspx?__EVENTTARGET=&__EVENTARGUMENT=&__VIEWSTATE=&drpIl=34&drpHizmetTurleri=2&drpArizaTipleri=-1&btnArizaListele=Ar%C4%B1zalar%C4%B1+Listele#! hızım 1.6mbit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 okullar acildi da herkes lagli mi yoksa pakedi downgrade ettim diye en yarak kurek ipleri mi verdi bunlar bana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 kötü ip diye bişi olduğunu sanmıyorum ben ya. var mı öle bişi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2017 tam olarak teknik açıklamasına hakim değilim ancak dandik ip/port iteleme tarzı bir şey gördüğüm kadarıyla uygulamada var. açıklayabilecek olan varsa güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar