Fin Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 online oyun oynuyorsan kanser eder superonline eyw hız/ms değerleri çok iyide ping dalgalanıyor sürekli öyle saçma sapan yerlerde disconnect geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Aman geçme superonline'a, youtube'da hd izleyemiyordum 20mbit bağlantıyla. Ayrıca hız düşünce 20'den 1'e düşmek gerçekten felaket. Ama oyun oynarken ping problemi çekmedim, bir de hem dl hem online oyun aynı anda problemsizdi. Her halde tek özlediğim, download yaparken online oyun oynayabilmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 tamam direk vazgeçtim. fistan; şu an sadece modem hediye kampanyası var işime yarayacak. onda da ancak modemi alırım taahhütle sonra 2. el satarım başka birşey yok yani eheuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deady Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Kablonet candır ,Antalyada bu güne kadar hiç bir sorun yaşamadım en son kışın bi arıza oldu onuda 10 dk içinde cözdüler bölgesel bir arızaymış . Yanlız şu anda verdikleri modemler çok dandik en iyisi kablo uyumlu bir modem almak.Ben abone olduğumda Cisco modem veriyolardı Bir ara şu aile hödösüne dahil ettiler telefon acıp fırca atım ip yi resetleyerek olayı cözdüler. 3 Mbit bağlantı torrent stabil ,350k bazen 400 e çıkıyo online oyunlarda 70 - 80 ms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 kablonet cogiyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 2 senedir Uydunet kullanıyorum, valla feto yapmış arkadaş. 0 şikayetim var, herkese tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Bende kaç senedir kablonet kullanıyorum şikayetim 0 herşeyden menmunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 kablonet rezalet özellikle dusuk hızlarda cok kötü 3 gün de kestiler zaten bölgesel arıza diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Düşük hızlarda daha iyi diyorum ben de ilk mesajımda yazdığım gibi. Hâlâ hiç sorun yaşamadım. Kötü eleştiri getirince hangi semt olduğunu da söyleyin, işe yarasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 2001'den beri kablonet kullanıyorum, bölgesel arızalar dışında hiç bi sorun yaşamadım. ancak biraz uyanıklar. yakın zamana kadar bağlantım 4mbitti. geçen gün aradılar "çok cüzi bi fiyat farkıyla bağlantınızı 10mbit yapalım ister misiniz" dediler. ben de yok iyi böyle deyince bu sefer işin aslını söylediler. eski 4-8 mbit tarifeler kalkmış, 5 ve 10 mbit koymuşlar onların yerine. ben 10mbite hayır dedikten sonra yeni tarifedeki 5mbitin benim eski 4mbitten daha ucuz olduğunu söyleyip 5mbite geçirdiler bağlantımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 bakirkoy cevresi kablonet rezalet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2012 Kadiköy/kızıltoprak çivari nasil kablo.net ekimde geçmeyi düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2012 kablonet virali diye trolliyemiyorum bile kablonet ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2012 mis gibi metronet kullanırken güzel güzel akk derdi şu bu olmadan cebeci'ye taşınıyorum şimdi. superonline yokmuş gittiğim yerde. ya uydunet ya ttnet olacak. metronet'e göre falan baya pahalı bu internet ya. 10mbit'e 45 lira veriyordum ben kotasız. burada 100 lira + kablo tv ve modem parası da var. ttnet alsam telefon da bağlatmak zorunda kalıcam, bu yalın internetin bir farkı yok çünkü yine aynı parayı koyuyor adamlar. onla da uğraşmak istemiyorum. buranın da fiyatlarının aşağı kalır tarafı yok. sene 2012 kotalı internet kullanmaya tekrar başlıcam sanırım. kablo tv almadan, yani aylık 9 lira ödemeden internet bağlatmanın yolu yok mu? eğer bu şekilde abone olursam hayvan gibi fatura ödemem lazım ilk 12 ay. normalde 60 lira olan tarife 90 liraya falan çıkıyor yazık günah. modem hediyeli kampanya varmış, o zaman biraz daha insani oluyor aylık ödeme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 yaklaşık 4 yıldır sorunsuz bir şekilde uydunet kullanıyorum. fakat son 1 haftadır anlamsız bir hal aldı internetim, genelde düzgün çalışırken bir anda sitelere girmemeye başlıyor ama bu esnada internet kesilmiyor hiçbir şekilde. sonra öğrendim ki paket kaybı dedikleri olaymış bu. uyduneti 3 kez aradım geçen hafta başından beri, her seferinde arkadaşlar geldi düzelttiler diyorlar fakat hiçbir düzelme yok. sorunum bilgisayar kaynaklı da diil, evde 2 alet daha aynı sorunları yaşıyor. pingtest.net’te normalde a alıyo bağlantı ama bu yavaşlama zamanında test yaptığımda f çıkıyor, % 90 civarı paket kaybı gösteriyor. bu konuda benim yapabileceğim bir şeyler var mı ? internette bakındım biraz modemden ip flood detectionı, gerekirse firewallu da kapatın diyorlar, onları da yaptım ama bir şey değişmedi.bi de modemin firewallunu kapatmak ne derece mantıklı emin olamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Bende de aynısı oluyordu pingtest.net'den baktığımda F alıyordu ve packet loss kırmızılardaydı. Modemin firewallunu kapattıktan sonra A aldım, bir daha da sorun olmadı. Modemin firewallu açık olsa ne olur olmasa ne olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Şuan uydunete sövmekten kendimi alamıyorum çünkü verdiği statik saçma ip ve dns ile giremediğim zamunda'ya sonunda uzun süre giriş yapmadığım için hesabımıda silmişler. Telefon açıp sövücem galiba yapacakları işe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Uydunet'in verdiği modem çok kötü diyorlar, tavsiye etmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Nasil yapalim o zaman? Var mı tavsiye edebileceğin modem. Wireless olursa daha iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 motorola genel olarak iyi diyorlar ama ben ondan da çok fazla çektim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Motorola var bende de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 İlk mesajımda linki var işte. Onu aldım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 netmaster cbw 560 kullanıyorum ben 3 yıl falan oldu sanırım tık demedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Benimkide cbw 560 zamanında 200 tl bayılarak almıştım o zaman böyle kampanyaları falanda yoktu. İyi bir modem ama kesinlikle firewallunu kapatın farkı göreceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2012 cbw 700 var bende de, kaç yıldır hiçbir sorun çıkmadan kullandım ama şu paket kaybı olayı çok sinir bozucu. telefondaki görevliler de modem aç kapattan başka bir çözüm önerisi getirmiyorlar o daha da sinir bozucu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar