Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 BonePART said: anasınıs atıyım uydu net eskiden ne guzel ozel şirketti bizim orada ultra tv vardı verdiği hizmeti şimdiye kadar hiç bi yerden almadım gece 11 de arıyodun teknik servis geliyodu eve haa di mi ya ultra vardı. ttnet in yanında ferrari gibi kalıyordu gerçekten. gerçi uydunet e de çok söylenmek istemiyorum geçen 22.30 da geldiler mesai saatleri dışıymış ama geldiler. para da almadılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2016 BonePART said: anasınıs atıyım uydu net eskiden ne guzel ozel şirketti bizim orada ultra tv vardı verdiği hizmeti şimdiye kadar hiç bi yerden almadım gece 11 de arıyodun teknik servis geliyodu eve hala öyle diyorlar. gece 10'da teknik servis geliyormuş çatır çatır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 bana geldi geçen valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 cahilligimden soruyorum yurt disinda olabiliomu bole seyler uydu felan ya hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2016 adı uydu abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2016 arkadaş baya efsanevi bişimiş bu kablonet ya. ben 2 senedir niye adsl 8mbit limitsiz ile sürünüyorum lan....... 50mbit 250gb kotaya geçtim. gece 00.00-09.00 arası download saymayan bi eklenti var 6 liraya, onu aldım. 87 liraya akıyorum ortamlara. kota falan bile geçilmez yani eğer sadece gece yaparsanız downloadu. gece 100gb download yapmışım mesela :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 50mbit 250 kotaya 89,99 TL / Ay diyor sitesinde, kampanya falan mı ben de geçmeyi düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 ne eklentisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 gece kuşu diye bir ürünü var turksatın odur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 eklenti evet babacum'un dediği olay. gece kuşu olayı superonline'da ama, bunun adı sabahlar olmasın: https://www.turksatkablo.com.tr/int-kampanyalar-detay.aspx?id=353 Revangelis said: 50mbit 250 kotaya 89,99 TL / Ay diyor sitesinde, kampanya falan mı ben de geçmeyi düşünüyorum https://www.turksatkablo.com.tr/internet-Kampanyalari,362,maksimum-keyif-kampanyasi-2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 AMAN SABAHLAR OLMASIN!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2016 Bize de bugün bağlamaya geliyorlar bu 50mbit / 250gb zımbırtısını. Bi de bizim hanım tv izliyor diye teledunya ust paket mi ne aldık. 10 lira da bu gece kuşu extrası tutuyormuş. Total 110 liraya sen sağ ben selamet. İlk iş digiturk'u iptal ettirip, digiplay uyeligi simdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 25mbit/75 gb akk li olarak aldık bbiz de şu anda başladı. 10bmit kullanıyodum modem eskiymiş 10 mbit üstnü vermiyormuş diye modem falan da verdiler. 2 sene taahhütle 60 lira teledünya setbox'ı + modem + tv + internet 6 lira da sabahlar olmasın kampanyası. 65 liraya neredesye sınırsız intetli 25 mbit internet geldi eve getirdikleri modem de canavar gibi , eskiye göre wireless çekim alanı bayaaaaaa geniş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 25mbps 150gb kotadan selam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2016 50mbps 250gb adil kullanım hıbısı selam eyler madem. ayın başında format attım, ama bitmedi nitro alıp 24 saat download yapınca sıkıntı olmuyor fsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 benim superonline fiber taahhutum bitiyor aradılar taahhutu yenileyin 3 ay 5 tl yapalım sonra kaldıgınız yerden devam edin dediler.( 54 tl 25mb 75 gb akn) ama ben taahhut bitince turksata geçmeyi düşünüyorum hem daha ucuz hem de teledünya var diye. sizce geçmek mantıklı mı superonlinedan baya memnunum şu an çünkü sırf taahhut bitiyo diye geçicem ve biraz daha ucuz diye. superonline fiberden geçen var mı hiç? kesinti vs oluyo mu 25 mb de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 2 sene superonline kullanirken uydunet'e kullananlara cok fazla ozeniyordum ankara'ya tasininca superonline fiber olmadigi icin uydunet baglattim cok uzgunum maalesef superonline'i yok ozluyorum.. 50 mbit 250 gb kotaya 100 tl oduyorum yalniz kalite ortada superline cok daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 100tl ye 10mbit gerçek kotasız almamakla hata etmiş olaiblir misin? 250 gb çok az değil mi? bizim aylık kulanım 500-600gb arası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 kotada değil ki sorun, acık ara bir hizmet farkı var abi.. superonline all the way. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 fiber>uydunet>adsl uydunet tabi ki fiber performansı vermiyor ancak adsl'e göre çok daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 ttnet uydunetten iyi diyenleri banlayabilirmiyiz topicten tskler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Uydunet'in nesinden memnun degilsiniz ben anlamadım ya. 250gb kotalı 50mbit kullanıyorum. Gece kotayı saymayan kampanya da var. Normalde aylık 300-400gb ortalama dl yapardım ttnetteyken. Ilk ayı tamamladım 250'nin yarısı bile dolmadı ki steam sale'inden indirip indirip refund yapıyorum, gece full streaming vs. Full hız alıyorum, hiç düşüş yok. Kopma hiç yaşamadım 1 ayda. Upload da tatmin ediyor. E daha ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 fiber kullanmadım ama bizim burda (4.levent - istanbul) 3 yılı aşkın uydunet kullanıyorum. bağlantı kopma sayısı bir elin parmağını geçmez hadi iki el olsun. yavaşlama falan sorunu da yok öyle. teknik arızao ldu mu gece gündüz demezler gelirler. fiber kullanamdım karşılaştıramam. ama hani şikayet edilecek bir durumu yok uydunetin, en azından bizim ev bölgesinde durum böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Benim uydunet+kablodan 2 ağustosa kadar taahhüt var. Temmuzun ortasında da yurtdışına gidiyorum. Bu adamlara önceden gidip "3 ağustostan itibaren aboneliğimin iptali.." diye dilekçe versem sorun çıkmaz di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 teknik olarak çıkmaması lazım, sözleşme şartlarına bak bizim bina eski olmasa bizde de sorun olmayacak da eheh 40 yıllık apartmanda teknik aksaklıklar yaşıyoruz mütemadiyen ailemin evinde de uydu net var orası cayır cayır mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar