Bright Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Niyekine, aynı VPN sağlayıcısının aynı serverına birden fazla cihazda bağlansan aynı şeye denk gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Ama router'dan tanımlayıp cihazlara iletsem sorunun isp'den mi yoksa router'dan mı olduğunu daha net anlamaz mıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Sorun yüksek ihtimal ISP'den olduğu için pek gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 ISP'den nasıl böyle bir şey olabiliyor ki. network falan anlamadığımdan soruyorum. gelen bağlantı, cihazlara dağılırken sinyal fln mı zayıflıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Throttling. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 fazla cihaza dağıtılması mı tetikliyor throttling'i? yazılımla falan mı yapıyorlar bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 throttling i sana bulmadılar zaten. Hesap sorma arayışı niye kime onu anlamadım. Sanki halk için throttling yapıyoruz diye açıklama yapmışlar da herkes kendi hayatına etkisini soruyor. Sen nabacan network falan. Patlat bi osbir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Throttling'i geçtim Türkiye gibi terörist hub'ı dikta rejiminde her ülke yapılabilecek herşeyi yapıyordur güvenliksiz bağlantıya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 benim internet bayadir gidip geliyor. telefondan wireless ile girebiliyorum ama pcden landan baglanınca bi var bi yok. şuan telefonu usb ile pcye bagladim interneti paylastiriyorum pcye.çok saçma bi durum oldu yani.Nedir olayı bunun çözümü varmı , uydunet çağrı merkezide patlamış an itibariyle destek vermiyor lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2016 Uydunet çağrı merkezi sürekli açık da bölgesel olarak kapatıyorlar desteği arada. VoIP programından ulaşmayı dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delihan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Sanırsam derdinizin dermanı bende. Aynı sorunlar bendede vardı sürekli kopmalar aşırı derecede yavaşlık baya uğraştıkdan sonra değiştirmeyi düşünürken bu ayarları müşteri hizmetlerinde ilk defa işini bilen birine denk geldiğim için öğrendim. Sorun herkeze aynı modemi verdikleri için modemler aynı frekansdan bağlanıyor ve birbirlerini yavaşlatıyor. Ben yaptım oldu darısı size işaretli frekansı herhangibir değer yapabilirsiniz. Amaç kullanılmayan bir değer bulmak. Umarım sizede yardımı olur. Kolay gele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 bu uydunetin vermediği modemler için de geçerli mi? bende motorola modem var mesela hoş benimki bazı günler bi yavaşlıyor sonra açılıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 android'de wifi manager diye bir program var, çevredeki modemlerin frekansını gösteriyor.onu kullanarak ayarlıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 BabacumMostors said: bu uydunetin vermediği modemler için de geçerli mi? bende motorola modem var mesela hoş benimki bazı günler bi yavaşlıyor sonra açılıyor aynen geçerli eğer komşularınızdaki modemlerle aynı kanalı kullanıyorsanız problem olabiliyor, adsl modemlerde de oluyor bu arada nazar değmesin diye konuşmak istemiyorum ama uydunetten inanılmaz memnunum ya, geçtiğim günden beri 2 kere kesildi net birinde apartmanda tadilat vardı apartmanın kendi elektriğini kestikleri için gitmiş, birinde saat gece 4'tü aradım adam bölgenizde bir sorun var iletiyorum hemen dedi 15 dakka sonra geldi. en güzeli de kotayı geçince download 3 e düşüyor ama upload 2'den düşmüyor aynen 2mbitte kalıyor. büyük ebatlı oyun flaan indireceğim zaman da atıyorum bi 4 lira 1 gün boyunca 100 mbit bi yandan film falan çekiyorum efsane oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delihan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 BabacumMostors said: bu uydunetin vermediği modemler için de geçerli mi? bende motorola modem var mesela hoş benimki bazı günler bi yavaşlıyor sonra açılıyor olabilir tabi bi üstteki msj daki programla bulabilirsin heralde ama android olmadan nasıl öğrenicez frekansları bilmiyorum . Belkide senin çakışan modemi sürekli açık tutmuyorlardır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 delihan said: Sanırsam derdinizin dermanı bende. Aynı sorunlar bendede vardı sürekli kopmalar aşırı derecede yavaşlık baya uğraştıkdan sonra değiştirmeyi düşünürken bu ayarları müşteri hizmetlerinde ilk defa işini bilen birine denk geldiğim için öğrendim. Sorun herkeze aynı modemi verdikleri için modemler aynı frekansdan bağlanıyor ve birbirlerini yavaşlatıyor. Ben yaptım oldu darısı size işaretli frekansı herhangibir değer yapabilirsiniz. Amaç kullanılmayan bir değer bulmak. Umarım sizede yardımı olur. Kolay gele Bu işlemi bende yaptım ama bende işe yaramadı. 5-10 defa değiştirdim baya hepsini denedim ama kopmaya devam etti hep. Tabi bende şanssızlık var olay orda bence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2016 Ya bugün sürekli kesiliyor aslında internet var ama 5dkda bir timeout çakıyor 1dk sonra düzeliyor fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2016 delihan said: Sanırsam derdinizin dermanı bende. Aynı sorunlar bendede vardı sürekli kopmalar aşırı derecede yavaşlık baya uğraştıkdan sonra değiştirmeyi düşünürken bu ayarları müşteri hizmetlerinde ilk defa işini bilen birine denk geldiğim için öğrendim. Sorun herkeze aynı modemi verdikleri için modemler aynı frekansdan bağlanıyor ve birbirlerini yavaşlatıyor. Ben yaptım oldu darısı size işaretli frekansı herhangibir değer yapabilirsiniz. Amaç kullanılmayan bir değer bulmak. Umarım sizede yardımı olur. Kolay gele hepsini denedim zamanında, bu modemin wi-fi sistemi bozuk başka bi şey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Bu uydunet ne belaymış ya 2 yıl taahhüt verdim 1 yılı var 66tlden. Taşınacam taşı diyorum ama taşıdığım evde abonelik var taşıyamayız diyor o zaman iptal et 800tl öde diyor. Hizmeti veremiyor iptali içinde 800tl istiyor deli olacam. Verdikleri diğer seçenekte oradakini iptal ettirin oradakinin iptali 500tl diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alphankaplan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 kaç kere yazıldı çizildi iss'lere gsm operatörlerine filan vermeyin taahhüt filan diye. üç kuruş fazla olsun ama kafan rahat olsun yarının ne getireceğini bilemezsin sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Luriel donanıma falan ilan ver devir et paşalar gibi uğraşma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 alphankaplan said: kaç kere yazıldı çizildi iss'lere gsm operatörlerine filan vermeyin taahhüt filan diye. üç kuruş fazla olsun ama kafan rahat olsun yarının ne getireceğini bilemezsin sonuçta. taahhütsüz paket yapmıyorlar ki abi hadi gsmciler neyse de iss'lerde yok artık yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Taahhüt sux. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2016 uydunetin taahhüt olayı kötü. gerçi benim son ypatırdığım bir nebze iyi. 1 yıl taahhüt verdim, ve eğer taşınırsam ve gideceğim yerde uydunet hizmeti yoksa taahhüt iptal oluyor. bir tek modemin parasını veriyorum. zaten memnunum uydunetten gideceğim yerde olursa da (ki bir yere gitmeyi planlamıyorum) gene uydunet kullanırım zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 bende olmayan adrese gidiyorum diyip 250tlye kurtulacam herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar