Valvyn Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Abi gecekuşu var bende ama söyle bi bokluk var AKK bitirirsen gece 12 den sonra gene 3mb sen AKK yi bitirmessen 12 den sonra 50mb den akk siz kullanıyosun ben o kadar dikkat etmeme rağmen ayın 20-25 arası AKK bitiyo 150gb :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 BabacumMostors said: ayrıca gece kuşu tarifesi sadece superonline da varmış bizim binaya superonline gelmiyor Yok abi uydunette de var, adı uyku yok. Yanlış yazmışım. Tabii dediğin gibiyse yapacak bir şey yok önereyim dedim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 uyku yok güzel uygulama, taahhütsüz 10 tl mi ne alıyorlar da işte gece yaşayanlara iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 şimdi salağa anlatır gibi anlatır mısınız? ttnet tırt çünkü altyapı tırt ve adsl hizmeti veriyor, müşteri temsilcisi ve teknik servisi ise leş. superonline fiber süper çünkü altyapı sağlam, fiber kablo döşüyorlar, bi ton tarife kampanya ve kesintisiz bir hızı var, teknik servis on numara. uydunet adsl midir? altyapısı nedir? nasıl 10mbit upload verebiliyorlar? nasıl bir firma? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 uydunet eski kablolu tv şebekesi üzerinden hizmet veriyordu ama alt yapısı fiber oldu son dönemde, eskiden özeldi hani özel dediğim bölge bölge dağıtımı ve bakımı çeşitli firmalardaydı (bkz: uydunet) şimdi türksat yani devlet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Artariel said: şimdi salağa anlatır gibi anlatır mısınız? ttnet tırt çünkü altyapı tırt ve adsl hizmeti veriyor, müşteri temsilcisi ve teknik servisi ise leş. superonline fiber süper çünkü altyapı sağlam, fiber kablo döşüyorlar, bi ton tarife kampanya ve kesintisiz bir hızı var, teknik servis on numara. uydunet adsl midir? altyapısı nedir? nasıl 10mbit upload verebiliyorlar? nasıl bir firma? ttnet'in tırt olması, müşteri temsilcisinin leş olması konusunda 100% haklısın. Ama senelerdir ttnet kullanıyoruz internette ve hiçbir sıkıntı yaşamadık. Üstelik haftada 20 bölüm dizi film izlerim. 2 gün önce d-smart'a olan kızgınlığım ve biraz araştırma neticesinde tivibu abonesi oldum. ttnet internette sınırsız internet abonesiyiz (hız,gb falan sorma,bilmiyorum, eşim bilir).59 TL/ay. tivibu'ya da süper paket(sinema kanalları + maç yayınları)+hd şeklinde internet üzerinden 44 TL/ay şeklinde abone oldum. İlk 2 günlük izlenimim sinema kanallarındaki filmler d-smart'a göre(son 1 senedir berbattı d-smart filmleri)çok çok yeni. Çeşitlilik çok (14 tane sinema kanalı var yanlış hatırlamıyorsam). Spor kanalları da maç yayınına göre sanırım sınırsız. Akşam 4 tane vardı kanal. leverkusen-barcelona olympiakos-arsenal chelsea-porto roma-bate maçları vardı. Tvnun görüntü kalitesi falan çok iyi. İlk başlarda senin anlattığın nedenlerden yayını internet üzerinden alacağım için endişeliydim açıkçası ama ilk 2 günkü izlenimim çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 uydunet dsl degildir ttnetle alakası yok korkma hizmet verdigi yerler daha sınırlı oldugu icin kalitesi daha yuksek ve gercekten ne oduyorsan onu aliyorsun baglanti hızı olarak 256kb ile basladim su an 3mb uydunet kullanıcısıyım yarismaci arkadaslara basarilar dilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 sabahlar olmasın ne kadar güzel bişeymiş ya eve döndüğümde hemen almalıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 KuddusiMavra said: Ama senelerdir ttnet kullanıyoruz internette ve hiçbir sıkıntı yaşamadık. Üstelik haftada 20 bölüm dizi film izlerim abi senin sorun yaşamaman gayet normal. genel sıkıntı dizi yada film izlerken değil zaten. oyun oynarken oluyor asıl problem. 3 farklı yerde kullandım ben ttnet adsl. uyduneti de 2 farklı yerde. hepsinde de uydunet çok daha iyiydi benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 BabacumMostors said: uyku yok güzel uygulama, taahhütsüz 10 tl mi ne alıyorlar da işte gece yaşayanlara iyi gece yaşayanlara kötü aslında. oyun oynarken falan download yapılmıyor ki. uyku yok aslında 12 den önce yatabilen insanlar için. yatarken koy downloadu sabah işe gitmeden kapa bilgisayarı fasdad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 ben alacaktım gece kuşu ama upload kotasını sayıyor ve upload kotan dolunca da yine patlıyorsun. kısacası gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 2433223 sene TTNet sonrasında Uydunet'e geçtim. Çok da sıkıntım yoktu açıkçası TT ile, arada sırada bokluklar oldu, hizmet kalitesi biraz sikko oldu o sıralarda o kadar. Allah belanı versin TT falan gibi şeylerim olmadı hiç. Ama Uydunet çok çok iyi gerçekten, özellikle hizmet kalitesi vs. bakımından alkışı hakeden bir kurum. Ofisten birinin interneti kesilmiş bir şey olmuş akşam 9'da. Teknik servisi aramış yarın falan lütfen gelin çok lazım diye, adamlar 20 dakika sonra aramışlar sizin oralardayız gelelim müsaitseniz diye. Gelip çözüp gitmişler. Bu da böyle bir hikaye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 neyse bundan sonra taşınırken sadece superonline fibere değil uydunete de bakayım taşınacağım yeri ona göre seçeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Kalite bölgesel olarak ve IP aralığına bağlı olarak değişebiliyor dönem dönem. Benim aynı dairede uydunet - ADSL - uydunet gibi bir switch'im oldu mesela, her seferinde bir "oh be" çektim. En son ADSL'in ip aralıklarını sabitlediklerinde baya rezil bir hale geldiydi. Modemi satın alıp taahhüte girmezseniz değişiklik yapmak çok sorun yaratmıyor. Bir de modemler birbirini tamamlıyabiliyor. Mesela Airties ADSL modemin wireless'ını kullanıyorum şu an uydunet bağlantı kullanırken (Netmaster'in wireless'ı sırf sorun). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 sabonis said: ben alacaktım gece kuşu ama upload kotasını sayıyor ve upload kotan dolunca da yine patlıyorsun. kısacası gg. uydunette yok böyle bi şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 aynen ben de sormuştum upload sayılıyor mu kesinlikle sayılmıyor dedi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 geçen ayın 20'si gibi kota bitince uyku yok almıştım 10 liraya. gördüğüm en faydalı internet hizmeti sanırım. benim kotayi anime ve twitch dolduruyor zaten. belli başlı oyunların öküz gibi patchleri gelince patates oluyor torrente kota kalmıyordu, şimdi her gece 2-3 torrent koyuyorum, hoş ttnet ile sabaha kadar açık bırakırdın pc'yi bu 10dk da indiriyor 1080p filmi. eskiden telefon+net 100 lirayı buluyordu. şimdi uyku yok aldığım zaman bile 79 lira oluyor ki her ay düzenli almama gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 upload kotadan götürmüyor uydunette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Ankara'da bugün 12 saate yakın kesilmiş 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 oh yeni geldi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Uyku Yok güzel bir hizmet gibi duruyor cidden. Zaten 75 GB'yi normal content tüketerek doldurmak pek mümkün değil, film/oyun falan indiriyor olmak lazım. Onu da gece 12 sabah 9 arasına alırsan, pratikte AKK'yi kaldırmış oluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Peregrin said: ben de 25 Mbit / 150 GB'a gectim alt komsumla birlikte, yaninda herhangi bi paket almadim tv icin. 70 liraya geldi sanirim. bi de 24-24,3 falan geliyo baglanti, gayet memnunum. ping de genelde 19-45 arasinda geliyo. bize yeterli gorunuyo simdilik. uydunetin tek dertlisi dasaaa sanirim :P epic fail abi tr'de internet altyapisi. al gene yok amk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 torrent hizi 100kb i gecmeyen varmidir? limitlemeyemi basladilar qq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 dasaaa said: epic fail abi tr'de internet altyapisi. al gene yok amk. sen bana kutunun yerini goster, ben gerisini halledeyim abi. win-win :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 bu benim eve gelmek icin bir bahane mi..... aaawwwwwww cuuuteee!! gel buraya sapsal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar