mani Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2015 ttnet taahhüt iptaline 400 küsür fatura çıkardı ya la. bi kaç ay bekliyim ben. teledünya üst paket + 50mbit 250gb akk 'ya 89tl dediler uydunet için. zırt pırt kesilme vs olursa dert. enteresan bir şekilde ttnet adam oldu bizim buralarda. son 1 senedir tık yok adamlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 ben de pazartesi geçiyorum uyduya, bakalım uyacak mı. ttnet fena değildi ama fiber yok halen sokakta, beklemeyeceğim ttnet'in türkiyede hizmet vermesini falan, bir 20 yılı var çünkü amq sıfatsızları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 ttnet fiber döşüyor baya. bakırköyde bizim apartmanın olduğu sokakta var mesela fiber. ama apartmana giren bakır kablo. adamlar sokağa döşüyor okadar. tam bundan sonra yola bakır kablolarla devam edeceğiz kafası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2015 Ya 1 haftadir ipad air 2 sacmaliyor wirelessda, diger aletlerde sorun yok ama hem korkunc delay ve packet loss var hemde %70 daha yavas gosteriyor speedtest yapinca Offff el mecbur bi docsis 3 modm alicam, motorola alamadim gene kaldik netmastera meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 nazar değdi allahın belası şeye 2 gündür youtube bile açılmıyor 30 kbs den fazlaya çıkmıyor download. arıza varmış. 2 gündür ne arızası lan uydu mu patladı anasını satim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 ya uydunet güzel de ttkom un hem ip tv hem telefon hem de internet içeren avantajlı kampanyası var mı acaba 50-60 tl gibi sitelerine girince beynim yanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 ben de yeni geçtim uydunete. tv'de zaten teledünya kullanıyordum teledünya+internet 50 lira olan pakede geçtim. download 25e kadar diyordu 24 alıyorum şuan tam, upload da tam 2. bu şekilde sorunsuz olursa bağlantı mükemmel bu fiyata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 sorunsuz kalırsın o şekilde. yılda 3-4 kere sinyal değerleri gidiyor ne alakaysa onu da eve gelmeden düzeltiyorlar. dün aradım saat 21:30 da bağlantım kötü naapcaz diye, 23.00 de aradılar düzelttik kontrol edin diye hakikaten düzelmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 akk doldu. bunun akksi ayın 1'inden 1'ine mi yoksa üyeliği başlatma zamanına göre mi ? bu ilk üyelik ayım cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 1 inden 1 ine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 kağıt gelmiş binanızda turksat kablo tv altyapısı bulunmaktadır diye. gelen kağıtta şunlar var; birinci sorum 59 tllik kampanya 25 mb e kadar mı yoksa 25 mb ve akk yok mu? ikinci sorum şu an superonline fiber kullanıyorum 25 mb 1 yıl taahhutum var turksat taahhut parası ödeme gibi bir şey yapıyor mu bilginiz var mı? bu kampanyaların hepsi şu an kullandıgım superonline fiberden daha avantajlı o yüzden geçmek istiyorum taahhutü iptal edince çok para ödemiceksem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 taahhüt ücreti ne kadar ödersin bilmiyorum, ama turksat 2 yıl önce taahhüt parası ödemiyordu. halen ödediğini de düşünmüyorum. fakat şöyle bir avantajlı tarifeleri vardı ben ona girdim işte 2 ay önce kadar. adam taahhüt yapıyor, ama adres değiştirirsen senden ceza kesmiyor. adres değiştiğini ispatlamak gerekiyor tabi. o yüzden atladım ben taşınma riskim olduğu için. 25mbit - 150gb AKN uydunet, bir de teledünya var. keyifli meyifli bir ismi vardı teledünya pakedinin. idare eder işte bir kaç film kanalı dizi kanalı var. ben çok memnunum 3 senedir valla. çok çok nadir sorun yaşadım bu adamlarla, sıkıntı oluyor hemen hallediyorlar falan. docsis 3.0 modelerinin wireless ı bok gibi ama, bendeki öyle en azından. soruna cevap vermemişim uyduneti överken, gördüğün fiyatlar akn li fiyat evet. ekosınırsız geyiği işte adam kandıramca, akn var. aknsız fiyatları uçuk zatne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 aylık on liraya uyku yok pakedi alırsan geceleri kota dışı kalıyo. 25mbitle doya doya indiriyosun gece boyu torrentlerini. ama ben 720p stream ediyorum gündüzleri bişey izleyeceğimde diyosan 15inci günde patlıyo akk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 bu uyku yok olayında, kotayı aştığımız zaman gene normal hızımızla mı indiriyoruz geceleri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2015 59 lira olan 75 gb akk Ben 69 liraya 150 gb. Akk aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2015 benjani said: bu uyku yok olayında, kotayı aştığımız zaman gene normal hızımızla mı indiriyoruz geceleri? yok. kotayı aştığın zaman 3mbit oluyor gene. orası biraz puştluk tabi de yapacak bişey yok. bunların plusları var. nitro plus uyku yok plus onlarda kotayı aşsan bile 100mbit mi ne ypaıyor öyle bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 evet uyku yok plus kullanıyorum ben nerdeyse herzaman... upload 10mbit yapıyor kotayı aşmış olsanda kendi hızında kullanıyorsun downloadı da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 kzpmaza said: kağıt gelmiş binanızda turksat kablo tv altyapısı bulunmaktadır diye. gelen kağıtta şunlar var; birinci sorum 59 tllik kampanya 25 mb e kadar mı yoksa 25 mb ve akk yok mu? ikinci sorum şu an superonline fiber kullanıyorum 25 mb 1 yıl taahhutum var turksat taahhut parası ödeme gibi bir şey yapıyor mu bilginiz var mı? bu kampanyaların hepsi şu an kullandıgım superonline fiberden daha avantajlı o yüzden geçmek istiyorum taahhutü iptal edince çok para ödemiceksem. tüm paketlerde akn var 79 tlik paket kullanıyorum. sanırım 300gb AKN var. her ayın 30'unda bitiriyoruz şaşmadan. 31 çekiyorsa ay gg :D 25mb stabil hız veriyor sorunsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 docsis 2.0 ile nitro plus kullanabilen oldu mu hiç? çağrı merkezini aradım, sordum oluyor mu diye, eleman olmaz dedi ama baya bir düşündü, tam emin konuşamadı. Deneyen var mı diye merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 49 luk var bende ama kampanyalar değişmiş heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoccemama Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 hoccemama said: docsis 2.0 ile nitro plus kullanabilen oldu mu hiç? çağrı merkezini aradım, sordum oluyor mu diye, eleman olmaz dedi ama baya bir düşündü, tam emin konuşamadı. Deneyen var mı diye merak ettim. yazmayı unutmuşum. upload 1 mbit şuan. 1 günlüğüne yükseltmek istiyorum. Artık ne kadar yükselirse :) Nitro plus olsa bile docsis 3.0 kadar hızlara ulaşamayacağımı biliyorum. Bir umut belki 2-3 mbit olur diye bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Hepsine parantez icinde yazıp ona yazmamislar diye akn yoktur sandim ben de o zaman bi ozelligi yokmus ya tek avantaji Teledünya su an benim icin onun icinde taahhutle ugrasmaya degmez heralde. benim speed testte 5 mb cikiyor upload hizi yalan mi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2015 Bu aralar CS:GO pinglerimiz arttı, 75-110 ping oluyor. Superonline Fiber'liler 35-45 ping alıyordu aynı oyunlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 sabah internet yoktu, gece sokaktaki uydunet kutularının akülerini çalmışlar.kimin aklına geldiyse asfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Teledünyada laglı, kesintili vesaire yayın alan var mı ya? Ticket atmaya üşendim internetten bi ara gelin bakın diye, sebebini bilen vardır belki aranızda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar