barbu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 şu yeni tarifeler duyurulduktan beri hem internet kalitesi, hem çalışan kalitesi düştü. yerlerde resmen. senede 1-2 defa kesilen ve onu da önceden haber veren şirket gitti. saçma sapan sorunlar olmasına rağmen, gerizekalı çalışanlarına laf anlatmaya kastığımız ve sinyal var, sorun yok diyebilen tiplerle dolmuş bir şirket olmuş. bugün elli tane yer aradım call center dışında. önce istanbul merkezde bir yer. adam boş boş oyalayıcı cevaplar verdi. dedim şikayetimi nasıl takip edeceğim. beyefendi başkaları bekliyor hatta dedi. kapattık. ankarayı aradım. toplantıdalar, size geri dönecekler dedi. saatler geçti hala geri dönüş yok. hayvan gibi uzunlukta mail yazdım. genel bir sorun var, cozmek icin ugrasıyorlar demişler mailde..içerikte bugünkü internet sorunuyla alakalı birşey yoktu bile. saçma sapan yürütmeye başladılar. ttnet neyse uydunet de o hale geldi resmen destek açısından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 bugün 10 saat kesinti. giriyorsun da devamlı kopuyor falan. umarım son zamanlarda yaşanan sorunları gideren bir çalışma olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2014 ben de niye hiç sorun yok ttnet te hiç kesilmiyordu internet çok iyi akıyor bende super hızlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2014 abiiii dakka başı kesinti online oyun oynanmıyo lan / izmir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 yurtdışı çok kötü abi son 2-3 haftadır. rezil yani. çok küfür ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 neresi mesela yurtdışı dediğin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2014 antartika mesela mount and blade 90-100 ping aldığım zhg serverı 800 ping sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2014 bu öğleden beri 0.1 hızım fiks. aradım kayıt falan aldılar ama hikaye gibi. önce sadece yurtdışıydı şimdi yurtiçi dışı felç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2014 300 PİNGLE OYNUYORUM ABV HAFTAİÇİ IP DEĞİŞTİRMEK İÇİN TEL AÇTIM AKŞAM GELDİM HALA AYNI REZİLLİK LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Gitti uydunet. Çağrı merkezleri de düşmüyor. Tam gerizekalilar ya. Nerede 1 sene önceki uydunet nerede şimdiki. Çalışanları da bok gibi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Evet tv de gitti. Sinyal degerleri normal ama gitti hersey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 bende sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 bende de gitti. pendik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Gelmişti gene gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 ya senin ben dıbırına uydunet. ayıp ulan pazartesi günü iki saat kesinti nedir. ibne misiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Bugun bişiler var ya, gidiyo geliyo Bostancı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Bostanci ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Maltepe'de de aynı şekilde gidip geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Bende 4-5 gündür korkunç yavaştı, ping yüksek, siteler açılmıyor falan. Yarım saat önce de kesildi bağlantı, demin geldi. Biraz daha iyi gibi navigation. EDIT: yok ya yine aynı bok, yavaş, steam'de sayfalar yarım yamalak açılıyor, facebook'a tıklıyorum 4 saniyede anca response alıyor falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 arkadaşlar bunlar iyi kopuşlar. genelde 10 saat gidiyor. 2 haftadır saat bazında 3 gün internetim yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 ttnet çok reröre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Ben de hala sürünüyor internet. Download'da veya çeşitli oyunalarda sorun yok gibi ama sitelere ulaşımda problem var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2014 20 mbps/200GB paket'ne gectim bu gun. Televizyon ile birlikte 74 TL olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 79 diyo hala sitesinde sadece internet için. bir de sende docsis 3.0 modem var mıydı yoksa onlar taahhüt karşılığında verdiler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2014 Şuna geçtim: http://www.turksatkablo.com.tr/internet-Kampanya,250 Detaylarda yazıyor fiyatlar. Modem aldım, 2.0 vardı bende. Kendi router ve access point'imi kullanacağım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar