Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uydunet Konusu

GERGE

Öne çıkan mesajlar

şu yeni tarifeler duyurulduktan beri hem internet kalitesi, hem çalışan kalitesi düştü. yerlerde resmen.

senede 1-2 defa kesilen ve onu da önceden haber veren şirket gitti. saçma sapan sorunlar olmasına rağmen, gerizekalı çalışanlarına laf anlatmaya kastığımız ve sinyal var, sorun yok diyebilen tiplerle dolmuş bir şirket olmuş.

bugün elli tane yer aradım call center dışında. önce istanbul merkezde bir yer. adam boş boş oyalayıcı cevaplar verdi. dedim şikayetimi nasıl takip edeceğim. beyefendi başkaları bekliyor hatta dedi. kapattık. ankarayı aradım. toplantıdalar, size geri dönecekler dedi. saatler geçti hala geri dönüş yok.

hayvan gibi uzunlukta mail yazdım. genel bir sorun var, cozmek icin ugrasıyorlar demişler mailde..içerikte bugünkü internet sorunuyla alakalı birşey yoktu bile.

saçma sapan yürütmeye başladılar. ttnet neyse uydunet de o hale geldi resmen destek açısından.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Bende 4-5 gündür korkunç yavaştı, ping yüksek, siteler açılmıyor falan. Yarım saat önce de kesildi bağlantı, demin geldi.

Biraz daha iyi gibi navigation.

EDIT: yok ya yine aynı bok, yavaş, steam'de sayfalar yarım yamalak açılıyor, facebook'a tıklıyorum 4 saniyede anca response alıyor falan.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...