Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Will Smith Slaps Reporter

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://www.youtube.com/watch?v=8cBRfjcY9SQ

adam homo mu?
avrupanin bazi yerlerinde millet her iki yanaktan opusuyo o yuzden mi?
eleman heycan mi yapmis?

anket yok, manuel anket yaptim.
Mesaj tarihi:
boyle meme ucuna kesik atar gibi tokatlıyor cok iyi.,

bi de herif net ibne ya da ortada bi iddaa falan var opersin opemezsin falan diye tokatı yiyince hala guluyo cunku.
  • Admin
Mesaj tarihi:
bir kac gun once bizim oraya geldi film galasi icin will smith, isten arkadaslar is cikisi gidip gordulerdi.

2 gun sonra da rusya'ya gitti orda bu ukraynali denyoyu tokatlamis :)

duyduguma gore bu ukraynali eleman hep pislik yapma derdinde, eskiden de madonna'nin nefret ettigi bir cicek var onu getirip madonnaya vermis madonna da terslemis yine haber olmus, oyle dedi ofisten bi hatun.

15dk mesafede hep film galasi yapiyorlar gidip gormeye useniyorum. gecenlerde johnny depp gelmisti onu bile kacirdim :p
Mesaj tarihi:
emanet said:

yalnız adamın tokadı bile zengin tokadı, estetik vurdu resmen ağzına. fakir varoş zencisi olsa back the fuck off nigga diye çullanırdı üstüne.

yoo gayet nigger bitchslap olmuş
Mesaj tarihi:
oha abi nerde yaşıyorsun
DynamicK said:

bir kac gun once bizim oraya geldi film galasi icin will smith, isten arkadaslar is cikisi gidip gordulerdi.

2 gun sonra da rusya'ya gitti orda bu ukraynali denyoyu tokatlamis :)

duyduguma gore bu ukraynali eleman hep pislik yapma derdinde, eskiden de madonna'nin nefret ettigi bir cicek var onu getirip madonnaya vermis madonna da terslemis yine haber olmus, oyle dedi ofisten bi hatun.

15dk mesafede hep film galasi yapiyorlar gidip gormeye useniyorum. gecenlerde johnny depp gelmisti onu bile kacirdim :p
  • Admin
Mesaj tarihi:
film galası ve bu ünlü kim varsa hep http://maps.google.co.uk/maps?q=51.510477,-0.129548&num=1&vpsrc=0&ie=UTF8&t=m&z=19 da oluyor.

ben de oraya yürüyerek 10-15 dk mesafede çalışıyorum.
  • Yeni Oluştur...