reyou Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=8cBRfjcY9SQ adam homo mu? avrupanin bazi yerlerinde millet her iki yanaktan opusuyo o yuzden mi? eleman heycan mi yapmis? anket yok, manuel anket yaptim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Reporter ın salaklığı başka bişey değil ki.Will az bile yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 orda öyle şapır şupur öpersen tokatı yersin tabi ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 dudaktan opmeye calisiyor diye panikliyor garibim ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 adam gay bu özgüveni başka şekilde mantıklı açıklayamadım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 osmanlı tokadı düşündüm, elinin tersiyle kendine gel demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 azındna opmeye calısmıs ondan sınırlenmıs adma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 ahah facebookta gördüm bunu geçen süper tokatlıyor abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 bibibibiibibibibitch slaaap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 boyle meme ucuna kesik atar gibi tokatlıyor cok iyi., bi de herif net ibne ya da ortada bi iddaa falan var opersin opemezsin falan diye tokatı yiyince hala guluyo cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 bir kac gun once bizim oraya geldi film galasi icin will smith, isten arkadaslar is cikisi gidip gordulerdi. 2 gun sonra da rusya'ya gitti orda bu ukraynali denyoyu tokatlamis :) duyduguma gore bu ukraynali eleman hep pislik yapma derdinde, eskiden de madonna'nin nefret ettigi bir cicek var onu getirip madonnaya vermis madonna da terslemis yine haber olmus, oyle dedi ofisten bi hatun. 15dk mesafede hep film galasi yapiyorlar gidip gormeye useniyorum. gecenlerde johnny depp gelmisti onu bile kacirdim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emanet Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 yalnız adamın tokadı bile zengin tokadı, estetik vurdu resmen ağzına. fakir varoş zencisi olsa back the fuck off nigga diye çullanırdı üstüne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Kahretsin dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 kiss the hand. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 elimi öpebilirsin demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 emanet said: yalnız adamın tokadı bile zengin tokadı, estetik vurdu resmen ağzına. fakir varoş zencisi olsa back the fuck off nigga diye çullanırdı üstüne. yoo gayet nigger bitchslap olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Kimse bunu komamış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 oha abi nerde yaşıyorsun DynamicK said: bir kac gun once bizim oraya geldi film galasi icin will smith, isten arkadaslar is cikisi gidip gordulerdi. 2 gun sonra da rusya'ya gitti orda bu ukraynali denyoyu tokatlamis :) duyduguma gore bu ukraynali eleman hep pislik yapma derdinde, eskiden de madonna'nin nefret ettigi bir cicek var onu getirip madonnaya vermis madonna da terslemis yine haber olmus, oyle dedi ofisten bi hatun. 15dk mesafede hep film galasi yapiyorlar gidip gormeye useniyorum. gecenlerde johnny depp gelmisti onu bile kacirdim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 film galası ve bu ünlü kim varsa hep http://maps.google.co.uk/maps?q=51.510477,-0.129548&num=1&vpsrc=0&ie=UTF8&t=m&z=19 da oluyor. ben de oraya yürüyerek 10-15 dk mesafede çalışıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 ne iş yapıyordun ne güzel iş yapıyormuşsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar