Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arrow (2012) - The CW

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Haci dedektif Lance iyidir ya. O yuzundeki "Yine mi antin kutin isleri" ifadesi icin bile izlenir. Esas yapmacik romantik drama oldu mu tilt oluyorum ben. Star City post-apocalyptic rpg ortamina donmeye ramak kalmis, "Sen bana bilmem neyi soylemedin" geyigi.

Bu sezonla beraber ada maceralarinin da son bulmasi lazim. 6. sezona daha gerzek bir Arrow senaryosu izleyebiliriz.
  • 3 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
ben izledim bunu flashi ve digerini.

berbatti ucude ve hikayede sacma sapan. hic gerek yok izlemeye, kazandik, olu yarali yok. catida uzaylilarla tekme tokat dovustuk.

neden bilmiyorum silahlari yok uzaylilarin.
Mesaj tarihi:
arrow, flash ve supergirl'ü bırakmıştım sadece legends i izliyordum onu da zaman yolculuğu vs iyi kurgulanırsa güzel şeyler çıkar belki diye. ama şu bölümü ortasına kadar izleyemedim. bu kadar mı ucuz olur ya diyaloglar konu vs. onu da bıraktım an itibari ile =)

superhero noktasında gotham, shield ve netflix originals ile yetineceğiz heralde.

edit: uzaylı diyince legends başlığı sandım da ortak bölüm yüzünden hepsinde onlar vardı heralde.
Mesaj tarihi:
https://www.youtube.com/watch?v=4bI5tP5UBzM

şimdi /tv/de gördüm gülmeye geldim. bunları cidden izliyo musunuz abi vaktinize yazık. ben fan made falan sandım videoyu baya inanamadım bi süre.
Mesaj tarihi:
Arrow iki sezondur bok olduğundan izlemeyi bıraktım ama videoda bişe yok yani. Marvelın ultronu için daha fazla bütçesi var diye 10 robotu 100 robot yapmış hali. Orda da uçuyorlar zıplıyorlar falan farkı yok. Herifler dizi bütçesiyle 3 bölümlük justice league crossover'ı yapmış işte ne güzel.
  • Yeni Oluştur...