Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Sezon 4 e başladım flash ta laurel in öldüğünü duyunca. Umarım doğrudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Bi güzel süprizde babası ölse mikemmel olur. Çemçük ağızlı yapmacık herif ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 slade gitti dizi bitti :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2016 Haci dedektif Lance iyidir ya. O yuzundeki "Yine mi antin kutin isleri" ifadesi icin bile izlenir. Esas yapmacik romantik drama oldu mu tilt oluyorum ben. Star City post-apocalyptic rpg ortamina donmeye ramak kalmis, "Sen bana bilmem neyi soylemedin" geyigi. Bu sezonla beraber ada maceralarinin da son bulmasi lazim. 6. sezona daha gerzek bir Arrow senaryosu izleyebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2016 Gallant said: Haci dedektif Lance iyidir ya. O yuzundeki "Yine mi antin kutin isleri" ifadesi icin bile izlenir. +1 hep antin kuntun isler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 HAYDAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2016 ne haydasi! olur o kadar, ok yay kullanip ninja olmak bir sezon arasi. ornekleri gecen sezonlardan bolca mevcut :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Olayi Flash in flashback ine baglayip aciklayabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2016 kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=QxJvOfYDR_g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 vay vay bu daha kotuydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Tam Laurel'dan kurtulduk diyorduk, Laurel strikes back :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 korkutma milleti.. sadece bu bolumde var kacmayin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2016 Bu her dizide bir bölüm olayı resmen izlenmeyen dizileri izletmek için yapılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Şunun aynısını düşündürdü bana da. Merak ettirmedi de işin kötüsü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 ben izledim bunu flashi ve digerini. berbatti ucude ve hikayede sacma sapan. hic gerek yok izlemeye, kazandik, olu yarali yok. catida uzaylilarla tekme tokat dovustuk. neden bilmiyorum silahlari yok uzaylilarin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Arrow'da yapım kalitesi çok düşük ya. Prop mu diyorlar ne diyorlar şu mesela bulduğu uzaylı silahı olan şey. Direkt sünger olduğu belliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 arrow, flash ve supergirl'ü bırakmıştım sadece legends i izliyordum onu da zaman yolculuğu vs iyi kurgulanırsa güzel şeyler çıkar belki diye. ama şu bölümü ortasına kadar izleyemedim. bu kadar mı ucuz olur ya diyaloglar konu vs. onu da bıraktım an itibari ile =) superhero noktasında gotham, shield ve netflix originals ile yetineceğiz heralde. edit: uzaylı diyince legends başlığı sandım da ortak bölüm yüzünden hepsinde onlar vardı heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 https://www.youtube.com/watch?v=4bI5tP5UBzM şimdi /tv/de gördüm gülmeye geldim. bunları cidden izliyo musunuz abi vaktinize yazık. ben fan made falan sandım videoyu baya inanamadım bi süre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caguar Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2016 Ahahah gece gece iyi güldüm. Patide bunları izleyen mi varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 abi Arrow'u hala 2. sezonunun yüzü suyu hürmetine izliyorum. edit: Çakma Captain America kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 bu ne lan izliyo musunuz bunları ahahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 valla ben flashı izliyorum ama böyle gösterince utandım şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 izleyin lan cok keyifli. absurd comedy action hero series. izlemeden zaman gecirebiliyorsun. arada bakiyorsun guluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2016 Arrow iki sezondur bok olduğundan izlemeyi bıraktım ama videoda bişe yok yani. Marvelın ultronu için daha fazla bütçesi var diye 10 robotu 100 robot yapmış hali. Orda da uçuyorlar zıplıyorlar falan farkı yok. Herifler dizi bütçesiyle 3 bölümlük justice league crossover'ı yapmış işte ne güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar