dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2016 progamer said: http://abload.de/img/amellsupernaturaltweeemra4.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 rofl. Hakkaten Arrow bu sene dandik otesi gidiyor. Bir onceki bolumdeki patlama sahneleri filan ne kadar dandikti yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Bu hafta çıkmadı :(. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 2 hafta yok Flash/Arrow/iZombie. 22 sinde başlıyorlardı galba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 sabırsızlıkla bekliyoruz! dizi baya kötü bir hal aldı ya, kötüydü daha da kötü oldu. ben son sezondan 1 bölüm açtım, dayanamadım kapattım ;( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 3, 2016 progamer said: 2 hafta yok Flash/Arrow/iZombie. 22 sinde başlıyorlardı galba Olmadı :(. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Bu son bölüm üzdü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2016 spo Bu son bölüm üzdü :(. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2016 abi bunu bu kadar nasıl öneriyor millet anlamadım, dünyanın en tırt dizisiymiş resmen hayal kırıklığına uğradım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 easter egg spo She's not Voldemort. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 µh said: abi bunu bu kadar nasıl öneriyor millet anlamadım, dünyanın en tırt dizisiymiş resmen hayal kırıklığına uğradım Daredevil, Agent Carter, Powers, Jessica Jones. süper kahraman dizisi istiyorsan bunları izleyeceksin. Arrow, Flash, Supergirl, Supernatural felan hep pembe dizi kıvamındalar. Flash yine nispeten iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 mezarın kimin olduğu belli oldu. laurel dies. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Zart diye actim spoileri onemsemeden :D oh yes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 ilk defa bir spoiler aldigima sevindim. simdi indirip zevkle seyredecegim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 ben de bu mesajı görünce açtım baktım direk. O YES Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 diziyi bırakmıştım sıçtılar diye ama sırf şu spo yüzünden başlayabilirim yine =) =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Bone said: Arrow, Flash, Supergirl, Supernatural felan hep pembe dizi kıvamındalar. Flash yine nispeten iyi. Supernatural'a neden bok atiyorsun onu anlamadim. 11 senedir devam eden dizi lan bide cizgi roman dizisi degil bisey degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Ciddiye niye aldin ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 behran said: mezarın kimin olduğu belli oldu. laurel dies. http://i0.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/226/752/1325347630001.gif şunun için bir bölüm izlerim asdasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Kanuni said: Ciddiye niye aldin ki :) yok bea espri yapiyordum bone'a Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Hero agent carter demis :) Spoiler gercek btw !!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 SenariouS said: Bone said: Arrow, Flash, Supergirl, Supernatural felan hep pembe dizi kıvamındalar. Flash yine nispeten iyi. Supernatural'a neden bok atiyorsun onu anlamadim. 11 senedir devam eden dizi lan bide cizgi roman dizisi degil bisey degil Supernatural'e bok atmadım. ancak pembe dizi halinde olması da üzgünüm ama gerçek yani. ilk 1-2 sezon gayet etkileyici, ağır atmosferli ve Occult Detective hikayeleri içeren bir diziyken, gittikçe daha fazla Angel-Demon arasında çekişmeye odaklanan pembe diziye döndü. konu hep "ay sen beni aldattın mı, ben de seni aldattım ödeşmiş olduk" seyrinde ilerliyor. ha diziye ne olursa olsun, şu sahnesi tüm hatalarını affettiriyor :D https://www.youtube.com/watch?v=0AbtqxBvTKQ Kanuni said: Ciddiye niye aldin ki :) seni mi ciddiye alacaktı? her diziye bok atan adam :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Bone said: ha diziye ne olursa olsun, şu sahnesi tüm hatalarını affettiriyor :D ha soyle :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Ben her diziyi seviyorum bi kerem:) Emege saygi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 asdfasdfasdf said: -ben bunu gorduydum? +nerede gordun lan! -adada... orada her bisi vardi la konuya bak asdfsadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar