Bone Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 arrow ve flash'da earth two'yu görcez diyorlar. onla alakalı da çıkabilir. felicity ölse keşke, adam gibi green arrow + black canary romance'ı görmek istiyoruz en azından season 5'e kadar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Daha fazla Laurel draması istiyorsun yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 ilk sezondan beri laurel ölsün istiyoruz biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2015 Abi bölümün sonunu görünce sevinemedim ki ben. Yani orada bir tane yerine 3-4 tane dikili taş olsa anca rahatlardım /: Herkes bir zırlama, herkes bir tavır, herkes bir drama kesme peşinde. "Oliver bunu niye yaptın" diye zırlıyor biri, o bitmeden arkadaki niye yapmadın diye zırlıyor. Biri Oliver bakarken kasıtlı saçma sapan bir hareket yapıyor ki Oliver müdahale etsin o da cevaben posta koysun. Böyle hesapları olan karakterler var sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 quixef said: Daha fazla Laurel draması istiyorsun yani? Laurel son sezonda çok değişti. evet ilk iki sezonda tam nefretlik kadındı, ama en azından yeni bölümü izlediysen "Laurel draması" diye bişi kalmadığını görebilirsin. yahu son sezon Felicity, ilk iki sezon Laurel'inin yaptığından daha fazla drama çekti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Laurel daha iyi artık ya. Cidden yazarlar sadece bi kadın karakteri düzgün yazabiliyor sanki sdf Laurel'i geçen sezon düzelttiler, onun yerine Felicity her bölüm ağladı. Felicity böyle ilk sezon yan karakterken, comci reliefken iyi de fazlasıda çekilmiyor. O ölsün Diggle'a dokanmasınlar ama yeni maske versinler, çok çirkin taktığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2015 kim oliver'le birlikteyse drama bayrağını teslim alıyor. o yüzden farketmez hangisinin öldüğü. kalan kişi bayrağı teslim alacak. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 ahaha tam Laurel daha iyi oldu artık derken daha ikinci bölümde yine mala bağladı harbiden. ep 2 said: Laurel, after seeing the affects of the Lazarus Pit on Thea: "I need to take my dead sister's corpse to Panda Robot and put her in a Lazarus Pit." This will end super well for all parties involved. bütün bölüm artık yalan söylemek yok, dürüst olalım dedi sonra gitit Ollie'ye yalan söyledi direk ahah ya. Hazır Sara'yı diriltiyoken Tommy'nin cesedi de atsalar bari Pit'e. said: "Oliver, how did you push a guy over a railing?" "I mean.. I just ran up and shoved him.. şunada güldüm baya. mayor adayı kadın Ollie bi itti adamı diye ne şaşırdı sdf Olliver'ın mayor storyline'nını yapmalarını da beklemezdim hiç. Başta ki aksiyonda Ollie/Canary zip line sahnesi iyiydi baya. Anarky origin de hoştu. bide RIP Ollie'nin peruğu salak şeyler oluyor tabii ama yine de season 2 kalitesine dönüş var gibi ya. Devam etsinler böyle. http://www.youtube.com/watch?v=nRlJg3ycSU4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2015 Bu dizilerde de hep bir önceki sezon finalinde EN GÜÇLÜ KÖTÜ!yü tekme tokat dövüp bir sonraki sezon ilk bölümlerde dandik kötüden dayak yeme olayı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2015 +1 Felicity Felicity in olecegi kesinlesti gibi duruyor. Palmer Tech in 6 ay sonraki surpriz projesi aciklandigi gun mefta olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 4 Nov 2015: Oliver calls in a favor from old friend John Constantine when things with Sara take a turn for the worse. heey doğum günü hediyesi heeey! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 s04e04 Bu hafta niye bu kadar hatalı sahne var yau, Flash'ta da bi sahnede Caitlin gülerek giriyor laba off-script, kesmeyi unutmuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Laurel best hero ever! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 hatalı sahne dediğini anlamadım. camdaki ışığı diyorsan, dışardan kasten yansıtılan bi ışığa benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 arrow'u izlemenin duzgun yolunu buldum sanirim. vlc player 1.80x hiz. zenci olan arkadasi 2.00x hiza cikartinca ancak normal hizda konusur hale geliyor. ama o zaman stephen amell cok hizli konusuyor. 1.80x iyi bir hiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Mikrofonu görmüyor musun camda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 nerede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 camda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 yok ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Bende goremedim Jaluzinin ipi degil mi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 ahahah ya o isabetsiz taser. Üstüne bide Laurel gözleri açık mı tutsam kapalı mı diye bi düşünmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Best hero!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2015 progamer said: ahahah ya o isabetsiz taser. Üstüne bide Laurel gözleri açık mı tutsam kapalı mı diye bi düşünmüş. ben diyorum biz bi dizi çekelim diye de dinlemiyorsunuz. çok iyi yaparız çok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck http://www.youtube.com/watch?v=1gPXkS02Yjw fuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2015 Berbatligindan iptal edilen dizinin kahramani! Welcome. hic siritmaz fazla gelir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar