Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arrow (2012) - The CW

Norak

Öne çıkan mesajlar

• 1 ay sonra ...

Felicity olduğunu sanmıyorum, çünkü ilk akla gelen o. Diggle da ölmez gibi geliyor. Thea olabilir veya alakasız biri de çıkabilir. Ne bileyim, flashbacklerde göreceğimiz eski bir arkadaşı olabilir.

Bir de kimi öldürmek istediği var. Burada da Damien Darhk ilk akla gelen isim ama başkası olabilir.

Sosyal ağlarda paylaş

fena degildi ilk bolum, onceki sezonun hikayesi vs bittigi icin tabi yeni plot dosenmesi gerek vs, hemen 24/7 actiona girmemeleri normal o acidan.

insallah bu sezon laurel dramasi az olur asd

onuda gectimde bu dizinin asil bir deathstroke serisi spawnlamasi gerekirdi daha karanlik temali surekli siritan tiplerin olmadigi, ozellikle daredevil in basarisindan sonra.
Sosyal ağlarda paylaş

Norak said:

fena degildi ilk bolum, onceki sezonun hikayesi vs bittigi icin tabi yeni plot dosenmesi gerek vs, hemen 24/7 actiona girmemeleri normal o acidan.

insallah bu sezon laurel dramasi az olur asd

onuda gectimde bu dizinin asil bir deathstroke serisi spawnlamasi gerekirdi daha karanlik temali surekli siritan tiplerin olmadigi, ozellikle daredevil in basarisindan sonra.

Ağır spo

felicity ölecek, laurella evlenecek oliver, sad bro :< bende bi sitede yorumlarda okudum doğru mu değil mi bilemem.

Sosyal ağlarda paylaş

Norak said:

valla benim okudugum hep felicityi ölcekmis gibi gosteriyorlar fekat aslinda baskasi olcek diyordu millet, yan karakterlerden biri gider heralde bence, belki laurelin babasi felan?

Lance için o kadar göz yaşı dökmez Olliver sdf

Hatta Felicity ya da Diggle onun yüzünden ölecek de orda Im gonna kill him derken Lance den bahsediyodur belki diye düşündüydüm ben.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...