bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2015 lan adam kilo almış, kaslar meme olmuş, bu nasıl arrow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2015 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2015 https://i.imgur.com/ZNcQUEy.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=2q3l4fMVCO8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Oh yes my B type. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2015 https://i.imgur.com/6O34X8r.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2015 ilk bolum meeeeeeeeeeh di Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 kimki o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 saçmaydı - ilk sahnelerde 5 tane adam ateş ederken motorla bundan kaçabilmeleri - laurel ve speedy nin hareketleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Kimdi lan o? sondaki ölü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 diggle dır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 ya diggle ya felicity'dir. bi black canary öldü, ikincisinin ölmesi olmaz. Laruerl ordan kurtarıyor. Thea'da daha geçen sezon öldü. Lance ölse o kadar ağlamaz Ollie sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2015 Felicity olduğunu sanmıyorum, çünkü ilk akla gelen o. Diggle da ölmez gibi geliyor. Thea olabilir veya alakasız biri de çıkabilir. Ne bileyim, flashbacklerde göreceğimiz eski bir arkadaşı olabilir. Bir de kimi öldürmek istediği var. Burada da Damien Darhk ilk akla gelen isim ama başkası olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Bolum meh di. Felicity, you have failed this omelet disinda :) 6 ay sonraya teaser atmak nedir yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Mezar işi kandırmaca çıkabilir. PLANIN YÜRÜMESİ İÇİN ÖLDÜĞÜNE İNANMASI GEREKİYORDU falan gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 fena degildi ilk bolum, onceki sezonun hikayesi vs bittigi icin tabi yeni plot dosenmesi gerek vs, hemen 24/7 actiona girmemeleri normal o acidan. insallah bu sezon laurel dramasi az olur asd onuda gectimde bu dizinin asil bir deathstroke serisi spawnlamasi gerekirdi daha karanlik temali surekli siritan tiplerin olmadigi, ozellikle daredevil in basarisindan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2015 vasat dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Norak said: fena degildi ilk bolum, onceki sezonun hikayesi vs bittigi icin tabi yeni plot dosenmesi gerek vs, hemen 24/7 actiona girmemeleri normal o acidan. insallah bu sezon laurel dramasi az olur asd onuda gectimde bu dizinin asil bir deathstroke serisi spawnlamasi gerekirdi daha karanlik temali surekli siritan tiplerin olmadigi, ozellikle daredevil in basarisindan sonra. Ağır spo felicity ölecek, laurella evlenecek oliver, sad bro :< bende bi sitede yorumlarda okudum doğru mu değil mi bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2015 valla benim okudugum hep felicityi ölcekmis gibi gosteriyorlar fekat aslinda baskasi olcek diyordu millet, yan karakterlerden biri gider heralde bence, belki laurelin babasi felan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Kihahah Onuncu dakikadayim gene enfes berbat aksiyon sahnesiyle basladi.. Nefis! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Norak said: valla benim okudugum hep felicityi ölcekmis gibi gosteriyorlar fekat aslinda baskasi olcek diyordu millet, yan karakterlerden biri gider heralde bence, belki laurelin babasi felan? Lance için o kadar göz yaşı dökmez Olliver sdf Hatta Felicity ya da Diggle onun yüzünden ölecek de orda Im gonna kill him derken Lance den bahsediyodur belki diye düşündüydüm ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 dizi o kadar kotu ki cok guzel :) arrow comics de black canary ile evliymis, demek ki olasiliklar; 1- kardesi 2- felicity 3- diggle ?? bu zor gibi oyum felicity e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 kardeşi ölmesin de kalanları toplu mezara da gömebilirler. np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Feliçita ölse Flash cenazeye yetişememezlik etmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2015 doğru bir noktaya parmak bastı arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar