Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arrow (2012) - The CW

Norak

Öne çıkan mesajlar

Bazı şeylere çok kolay çöp diyebiliyoruz. Belki de bilgisiz olduğumuzdan.

hunty said:

Cok izleyen var diye bende izlemeye basladim ama pek sarmadi dizi. Cok pembe dizi tadinda cekimler falan. Eleman da kutuk gibi. Hep ayni salak siritis, kollar onde kutuk durus. Ilerde duzeliyor mu?
Dun daredevil'in ilk iki bolumunu izledim mesela harikaydi. Cekimler , kavga sahneleri falan acayip kalite, gercekci. Cok hosuma gitti daredevil.

2>3>1. İlk sezon epey pembe dizi evet, 2. sezon yükselişe geçiyor ama 3. sezon yine dram bağlanıyor. Tavsiyem diziye biraz şans tanıman ve hiç olmazsa 2. sezonu izlemen.
Sosyal ağlarda paylaş

Vulcan_Lionheart said:

ulan bi rahat durmadı rah's a guhlmudur nedir ..oliveri aldın tamam ..kızınıda çaktın herife bari starling şehrini rahat bırak amk lol virus mirus diyo hala neyin peşindesin? :)

adamlar 5-6 bölümdür hongkong da virüs olayını işliyolar.

dizi nereye varacak bilmiyorum. Slide wilson gelsin ya..

Sosyal ağlarda paylaş

Ya o kıllık durumu karakter gelişiminden falan değil. Geçen sezon laurel bütün bölümlerde ya ağlıyordu ya bağırıyordu. O rolü aldılar felicitynin üzerine kakaladılar. Her dialogda ağlasın veya bir zıtlık yaratsın diye abuk sabuk mantık hatalarıyla dolu bir karaktere dönüştü.

Bölüm başında herkes "tanıdığımız arrow bitmiş arkadaş" derken felicity drama olsun diye "yooo o gerçek arrow değil böhü böhü" yapıyor. Bölüm ortasında biri gelip "o arrow aslında gerçek değil, gerçek olana gidelim arkadaşlar" derken zıtlık çıkarmak için "yooo dostum, o gerçek arrow, arrow bitmiş arkadaşlar" falan diyor. Bütün sezon böyleydi.

Normal bir insan karakteri böyle bir şey değil yani. Bu ortada sulu bir drama olsun diye manasız bir zorlama. Geçen sezon laurel bu çukurdaydı, bu sezon felicity. Diziyi hazırlayanların kafa yapısını değiştirmesi gerekiyor. Kimse abuk sabuk mantıksızlıklar üzerinden 10 dakikada bir sorun çıkartan insanlar yüzünden duygulanmaz yani.
Sosyal ağlarda paylaş

laurale daha cok yemekli sahne koysunlar, milkshakeli patates kizartmasi falan, belki sismanlar da bikarir bu isleri kanarya manarya :o

o degilde dizinin izlenme seyi arti baya heralde bu sezon league gelince iyice, sub. aldigim yerlerde onceden normal bolumde 5-6k, sezon sonunda 11k olan dl rakamlari simdi 20klarda her bolumde.

aslinda arrowmus atommus falan bikarip bi league dizisi yapsinlar mis sole yuzyillari falan kapsayan.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...