Norak Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 ep 5 de çıktı: http://www.youtube.com/watch?v=OQyEKrCArY4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Akşam yemekte izlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2013 dat batman reference yine iyi bölüm. haftaya da rusyaya gidiyorlarmış. http://www.youtube.com/watch?v=38-R1kAFOLM birde sara'nın çenesi çok çirkin. böyle bildiğin dikkatimi dağıyor seyrederken sdf. http://i.imgur.com/C2cBhjH.jpg hatun iyi aslında onun dışında ama. the child of ras al'ghul dediler bir de. Talia'da mı gelecek acaba diziye. Dizi çok hızlı gidiyor bu sezon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 o dudaklar fake bide abi öle natural duckface gibi resmen sdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 cene benim de midemi bulandirdi. bulamamislar mi normal ceneli kadin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 sadece beni rahatsız etmemiş demekki çene, o ne lan öyle götçük gibi çıkıvermiş ordan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 aka gotcene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Keşke şu anki hikayenin içinde Batman'i de görsek. Gelse Arrow ve Black Canary dahil herkesi pataklayıp sonra geri gitse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 bi karakter daha eklemişler ilerki bölümlere: Nightwing to be played by Steve McQueen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Ya haftaya ya da ondan sonraki hafta Flash gelecek, gelecek sene başında da kendi dizisi başlayacak. Kendi dizisi tamam da, Flash bu diziye pek uygun gözükmüyor. Şimdiye kadar sadece hafif bilimkurgu öğeleri kullanıldı, Flash ise fazlasıyla fantastik. Acaba sadece çok hızlı koşan bir adam mı yapacaklar diye düşünmüştüm, ama gerçek anlamda süper gücü olacağı söylendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 geçen sezon süper güç olmayacak diye kuralları vardı senaristlerin, bu sezon vazgeçtiler ondan hem Flash hem başkaları için. Kaç bölümdür tv haberi olarak veriyorlar işte super collider mı neydi, orda kaza olacak baya normal Flash olacak adam. flashda buymuş. http://i.imgur.com/70jEG0t.jpg buda nightwing olacak deniyor http://www.scifinow.co.uk/wp-content/uploads/2013/11/Arrow-Season-2-Nightwing.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2013 kardeşini öldürten süper gizli organizasyonu araştırmak için tabiiki de Bing kullanmak en mantıklı çözüm sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Birinci sezon bitti, bu diziden hiç beklemediğim bir sezon finaliydi. Malcolm'dan gerçekten süper villan olmuş. Archer vs archer da harika olmuştu. Keşke onunla ilgili de flashback vs olsaymış 2 sene kaybolunca ne yapmış ne etmiş, kim train etmiş. Zaten filmdeki en iyi kısımlar da adadaki flashbackler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Bu sezonda flashbacklerde görecez Merlyn'leri demişlerdi yazın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 ahah sonu çok iyiydi. malcolm lazarus pite girmiş herhal. Slade dede dayıcaklar super soldier serumu. Count Vertigo'da tam Joker'e bağlamıştı bu bölüm. haftaya yokmuş birde. Flash origin için bekleyecekmişiz bir hafta daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 ben hiç beklemediğim kadar keyif alıyorum bu diziden. 5 günde 1 sezon bitirip son bölüme kadar geldim. yalnız şimdiye kadar hatrı sayılır bir şekilde 'realistik' giderken ağzı yüzü kayacak bir anda flash'ın ortaya çıkmasıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=6V3hBkRNBKo 2. sezon başladığından beri yavaş yavaş veriyorlar işte o fantastikliği, League of Shadows'du, Iwo'ydu. Flash öyle çok koymaz bence. Hatta bundaki Flash beğenilirse Warner Bros Batman vs Superman'e direk onu koyup öyle bağlayacakmış tv ile filmleri diye bir şey vardı. edit: http://img2.timeinc.net/ew/i/2013/11/20/katrina-law.jpg katrina law diziye Nyssa al Ghul olarak katılmış. Spartacus kadrosunu yavaş yavaş topluyorlar dizide sdf http://www.youtube.com/watch?v=QnPWdg3JwSA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 şimdi ben son 4 bölümü haftasonu izledim ve diziden saçmalıkları yüzünden soğudum. saat kulesi sahnesi Saat kulesindeki ekşın sahnesi tam bir fecaat. İlk önce geniş planda saat kulesinin etrafına göre en yüksek ve ona yakın büyüklükte bir bina bile olmadığını görüyoruz. Sonra bir cam kırılıyor ve içeri bir ip saplanıyor. açısına bakarsak direk yukardan atılmış?? Adam ondan kayarak içeri giriyor. Nerden attın onu da nereden geldin arkadaş? Üstüne bir de aşağı atlayıp gidiyorlar. Abi nereye atlıyorsunuz siz? atlayarak nereye gidiyorsunuz? Empire State tarzı bir bina yapı neredeyse? ve gitgide iyice batman çakması olmaya başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 adamlardan daha mı iyi bilicen abi. sen yap daha iyisini izleyelim sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 green arrow batman çakması zaten biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 BiTcH_oFBaT said: saat kulesi sahnesi Saat kulesindeki ekşın sahnesi tam bir fecaat. İlk önce geniş planda saat kulesinin etrafına göre en yüksek ve ona yakın büyüklükte bir bina bile olmadığını görüyoruz. Sonra bir cam kırılıyor ve içeri bir ip saplanıyor. açısına bakarsak direk yukardan atılmış?? Adam ondan kayarak içeri giriyor. Nerden attın onu da nereden geldin arkadaş? Üstüne bir de aşağı atlayıp gidiyorlar. Abi nereye atlıyorsunuz siz? atlayarak nereye gidiyorsunuz? Empire State tarzı bir bina yapı neredeyse? Oku pencerenin hemen dışından attığını varsayabiliriz. Sağ bıraktıkları adam ise aşağı atlarken ipten kayma sesi duyuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 abi bombeli gelir dışardan o zaman. direk yukardan düz açıyla geliyor. nerden atacak onu da yukardan kayarak inecek? uzaydan mı? uçağı olsa anlicam da daha öyle bir şey görmedik. tabi ki tamamen gerçekçi olmayacak da bu kadar da gözüne sokma insanları. adam iple nereye atlıyor? gelmeleri de komedi zaten. hiç dışardan gösterme de zevki kaçmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Abi sen Bone'un yedek hesabı mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Niye bombeli gelsin, hemen dışarıdan, yani pervazdan atmıştır diyorum. İpten kayan adam da aşağı gidiyor elbette. Hayır, dizideki abartılı akrobatik hareketlerin gerçekçi olduğunu iddia etmiyorum, ama dediğin sahnede mekan kullanımında bir sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2013 BiTcH_oFBaT said: şimdi ben son 4 bölümü haftasonu izledim ve diziden saçmalıkları yüzünden soğudum. saat kulesi sahnesi Saat kulesindeki ekşın sahnesi tam bir fecaat. İlk önce geniş planda saat kulesinin etrafına göre en yüksek ve ona yakın büyüklükte bir bina bile olmadığını görüyoruz. Sonra bir cam kırılıyor ve içeri bir ip saplanıyor. açısına bakarsak direk yukardan atılmış?? Adam ondan kayarak içeri giriyor. Nerden attın onu da nereden geldin arkadaş? Üstüne bir de aşağı atlayıp gidiyorlar. Abi nereye atlıyorsunuz siz? atlayarak nereye gidiyorsunuz? Empire State tarzı bir bina yapı neredeyse? ve gitgide iyice batman çakması olmaya başlıyor. Abi yanlış anlama, kaka anlamda söylemiyorum ama bu tür dizileri senin gibi izleyenlere üzülüyorum gerçekten ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar