Sonofa Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Başlanmalı mıdır bu diziye? Yorumlar iyi gibi ama başla derseniz başlıyorum hemen :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 başla en iyi dizi sayılmaz yalnız zaman geçirmek için çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonofa Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Teşekkür ettim. En iyisi nedir şu aralar :D game of thrones başlayana kadar bişeylere sarayım diyorum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Güzel bölümdü. Crixus! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 spartacus başlığı burası değil lan ne oluyor izlemedim daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 izlemediysen spoilerı niye açıon asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 napayım istemsiz açıyorum :D akşam yemeğimle izleyecem sakladım onu supernaturalı öğlen yemeğiyle izleyip :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 progamer said: Güzel bölümdü. Crixus! adam gene karizma bir rolde lan. diğer diziden öğrendiği figürlerle aktı iki dakikada sdfs. sonu da çok güzel bitti ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 ağır spoiler yedim ama ben :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 baş roldeki adam izlediğim en kötü oyunculuğu sergiliyor sırf o yüzden bıraktım diziyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 IMDB'de direk karateri oynayan aktörün ismi yerine "odun" yazsalar olabilirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 13. bölüm bugün çıktı zaten. İzlemişin işte nerdeyse hepsini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonofa Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 MasterHapLo said: dizi ne alemde 13 bolum civari izleyip sıkılıp birakmistim lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 my name is oliver queen and i used to be a billionaire until "you are stranded on an island" when you are stranded you've got nothing: no cash, no credit, no job history. You're stuck in whatever island they decide to dump you in. "where am i?" "a prison island..." You do whatever work comes your way. You rely on anyone who's still talking to you. A trigger-happy chinese ex military... "Shengcún!" An old friend who used to torture you "To say you fight like a girl would be a compliment." Bottom line? Until you figure out how to get out of the island... you're not going anywhere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2013 http://25.media.tumblr.com/tumblr_mdar20KLZ21rje02fo1_400.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 lol her dizinin başlangıcında iyi bişi izleyecekmişim gibi geliyor sonra gelmiş geçmiş en kötü çizgiroman kahramanının, bir kalas tarafından canlandırılmasını izliyoruz.. SPOILER ALERT! KALAS OK ATIYO! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 bu adam her "you've failed this city!" dediğinde istemsiz bir şekilde "vi bilt dis siti on rakinrol!" diye bağırıyorum. bi de oliver, anneye kalkan el taş olur oliver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Spo Crixus abi ya adam her girdiği projede karakterini epicleştiriyor.Spartacus'te aldığı dersler işe yaramış.Burada da kılıç kullanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Sonofa said: Teşekkür ettim. En iyisi nedir şu aralar :D game of thrones başlayana kadar bişeylere sarayım diyorum ama Suits Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonofa Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 copry said: Sonofa said: Teşekkür ettim. En iyisi nedir şu aralar :D game of thrones başlayana kadar bişeylere sarayım diyorum ama Suits Sağol kopri prison break bitecek 2 güne. Ondan sonra ona başlıyayım. 8 günde arrow bitti üstüne prison break 4.sezon 11. bölümdeyim. Hadi hayırlısı. İşsizlik zor zanaat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 abi 8 gunde arrow bitti issizlikte bile issizlik yapmissin :D 1 gunde biterdi be ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonofa Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 incdarkness said: abi 8 gunde arrow bitti issizlikte bile issizlik yapmissin :D 1 gunde biterdi be ya 8 günde arrow + prison break 67 bölüm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 2. sezonu da sipariş etmiş kanal. http://www.youtube.com/watch?v=DkcB5ZzYs3c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2013 adalı bölümler güzel oluyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2013 dizi çok iyi crixus reis de katıldı kadroya o da çok iyi oynuyor arkadaş :D akıyor valla. bu dizi smallville gibi 10 sene devam eder demedi demeyin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar