fir3blad3 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Huntress mış. Topiğin 13. sayfasında var bişiyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 8. bölüm, "you failed this city" http://www.youtube.com/watch?v=nsdj9NRzqC4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 bu arada o computerci kız çok güzel lan, gelsin beraber çalışalım. hmmss... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 IT de öyle kız olsa , mesleği bırakmazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 yeni eleman kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2012 thea kütür kütürdü son bölümde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 ya elemanın creepy bakışları davranışları falan çok eğlenceli ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 abi şu adadaki flashbacklerde o gömleğin üst düğmeside kapalı ya ahahaha bi de böyle tırsa tırsa ezik gibi yürümüyor mu ya sıçtığımın dizisinin izlenecek bi tarafı bile yok da nedense 9. bölümdeyim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 dizi iyi ya.garip bir bağımlılık yapıyor.hiç baymıyor beni kesinlikle gereksiz dram yok.kızlar güzel.aksiyon oluyor.pembe dizimsi batman işte mis gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Şu gereksiz dram olmaması cidden en iyi yanı dizinin. Bana ne lan karakterlerin ne hissettiklerinden, zamanla zaten belli oluyor o. Aksiyon verin, güzel kızlar verin, izlemesi eğlenceli birşeyler verin ölümüne izlerim :D dedi ve diziyi torrentten indirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 dizi iyi abi gayet izleniyor. şahaser değil tabi ama biz buffy'i angel'ı smallville'i izleyerek büyümüş bir nesiliz bu da gayet bize uyuyor :d severek izliyoruz ne diim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Aket-Atum said: Şu gereksiz dram olmaması cidden en iyi yanı dizinin. Bana ne lan karakterlerin ne hissettiklerinden, zamanla zaten belli oluyor o. Aksiyon verin, güzel kızlar verin, izlemesi eğlenceli birşeyler verin ölümüne izlerim :D dedi ve diziyi torrentten indirdi abi harbiden böle ya. elemanın adadaki halinin çok karikatürize edilmiş olması da komik zati. diğer okçu -spoiler- da iyimiş. boş boş izlemelik işte. hatta 2hafta izlemesen sonra 2bölüm izlersin falan. eksikliğini hissetmezsin. öle bi şi. yemek yerken izle gitsin. kavga dövüş sahneleri batman'den iyi çekilmiş. gerçi liseliler bile son batmanden iyi kavga dövüş çekiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 yazar burada herkesin beğendiğini beğenmem diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Red said: thea kütür kütürdü son bölümde (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Adamin yuruyusu cok garip ama yaa guluyorum baya. Bolumun sonunda da ' she' dedim sesli sesli istemsiz olarak, guldum sonra halime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 adam kaslardan yürüyemiyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 bu dizi niye yok kaldırıldı mı sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 ara sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2012 xmas yüzünden bütün diziler ara verdi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2012 Red said: bu dizi niye yok kaldırıldı mı sdfs hiç biri yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 aboo lost adasında durumlar iyice karıştı birden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 adeta ters koseye yatirdi ibineler... ama olsun heyecan geldi ada kismina biraz.. adamlar iki taraftan calisiyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 koca dizide tek sevdiğim karakter sekreter hatun lan. O KIZ İÇİN SPİN OFF YAPILSIN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 zenci abimiz de iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 zenci abimiz çok babacan ayrıca adam hayvan kaslıymış.ilk bölümler şişko sanıyordum meğer kasmış sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar