Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

D3 nuub area

Absolut

Öne çıkan mesajlar

Öncelikle CLASSlar hakkında soru sorma yeri değil. Daha çok Diablo 3 nedir ne değildir bilmediğiniz sonradan öğrenip ANAAAA D3te o damı vardı ya keşke haberim olsaydı beraber oynardık demememiz için.

Evet efendim nedir bu Diablo 3 burda bi açıklayın bilen bilmeyene.
Misal olarak benim bilmediğim veya daha önce tecrübe etmediğim bazı şeyleri burdan sorayım.
1. Oyunu tamamen offline oynayabiliyor muyuz login olma kısmı hariç? Yani dünya umurumda değil ben solo oynarım diyen biri oyunu bitirebilir mi veya bitirse bile bir sürü dungeon vs tarzı şey multiplayer kesilebileceğinden eksik mi kalır oyunu.
2. Oyundaki karakterleriniz arasında bir bağlantı olabiliyor mu? Birinden diğerine para veya item yollanabiliyor mu?
3. Multiplayer kısmını açıklarmısınız? Yani multiplayer girdiğimizde ne gibi seçeneklerimiz var?
4. Auction House hakkında bilgi lütfen.
5. Oyunun zorluk dereceleri ne? Ve ne anlama geliyor bunlar.
Aklıma gelen diğer soruları gene burda sorarım. Sizde sormaktan çekinmeyin.
Sosyal ağlarda paylaş

1- Offline oynanamıyor. İnternet bağlantısı şart. Solo da oynasan Battle.Net sunucularına bağlanman şart.

2- Oyundaki stash ortak. Oraya koyduğun itemi her karakterinle görebilirsin. Ayrıca goldlarda ortak havuzda toplanıyor.

3- Multiplayer dediğin co-op işte. 4 kişiye kadar beraber oynuyorsun. Mobların canı da oyuncu sayısına göre artıyor ama skillerini düzgün vermiş iletişim halindeki bir ekip soloya göre daha hızlı ilerliyor.

4- Auction house wowdaki gibi işte. 2 versiyonu olacak. Şu an sadece gold ile olanı açık. 24 Mayıs sonrası paralı ah de olacak oyunda.

5- Kolaydan zora sıralarsak;
Normal-Nightmare-Hell-Inferno
En iyi itemlar tabiki Infernodan düşecek. Zorluk arttıkça mobların hpleri katlanıyor, damageları katlanıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:

Evet efendim nedir bu Diablo 3 burda bi açıklayın bilen bilmeyene.
Misal olarak benim bilmediğim veya daha önce tecrübe etmediğim bazı şeyleri burdan sorayım. Öncelikle CLASSlar hakkında soru sorma yeri değil. Daha çok Diablo 3 nedir ne değildir bilmediğiniz sonradan öğrenip ANAAAA D3te o damı vardı ya keşke haberim olsaydı beraber oynardı demememiz için.
1. Oyunu tamamen offline oynayabiliyor muyuz login olma kısmı hariç? Yani dünya umurumda değil ben solo oynarım diyen biri oyunu bitirebilir mi veya bitirse bile bir sürü dungeon vs tarzı şey multiplayer kesilebileceğinden eksik mi kalır oyunu.
2. Oyundaki karakterleriniz arasında bir bağlantı olabiliyor mu? Birinden diğerine para veya item yollanabiliyor mu?
3. Multiplayer kısmını açıklarmısınız? Yani multiplayer girdiğimizde ne gibi seçeneklerimiz var?
4. Auction House hakkında bilgi lütfen.
5. Oyunun zorluk dereceleri ne? Ve ne anlama geliyor bunlar.
Aklıma gelen diğer soruları gene burda sorarım. Sizde sormaktan çekinmeyin.

1. Hayır, her zaman online olman lazım.
2. Tüm karakterlerin ortak stashi var.
3. Solo'dan farkı yok. Mobların hp'si ve damage'ı artıyor. Max 4 oyuncu.
4. Bknz: WoW
5. Normal, Nightmare, Hell, Inferno. HP/Damage ve özel moblardaki özellikler artıyor (Özellik örnek: Fire damage vuran, rootlayan, stunlayan, vb.)
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:

Peki ben normal oynadım oyunu diyelim sonra inferno oynamak için yeni char mı açmam gerekiyor yoksa eski charla oraya girebiliyormuyum? Cevabı biliyor gibiyim ama olsun sorayım bir daha.

normali bitirdin, nightmare açılıyor aynı karakterle. nightmare bitti, helle başlıyon. hell bitti inferno. Sürekli aynı karakter.

yeni karakter açarsan herşey sıfırdan başlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:

Peki ben normal oynadım oyunu diyelim sonra inferno oynamak için yeni char mı açmam gerekiyor yoksa eski charla oraya girebiliyormuyum? Cevabı biliyor gibiyim ama olsun sorayım bir daha.

zorluk arttıkça char'ın level atlamaya devam edio. Normal bitirdiinde max level olmiyacaksın yani o yüzden sırayla gideceksin işte.
Sosyal ağlarda paylaş

Peki mesela o %0.02 ihtimalli itemı almak için ne yapıcaksın o boss düşürmedi bitti gitti. Veya helli bitirdin ama helli baştan oynayabiliyormusun mesela?
Masquerade said:

yani.
diabloyu inferno seviyesinde düşe kalka öldürmek oyun bitti anlamına gelmiyor.
diablo %00,25 şans ile düşen itemların peşinden koşma oyunudur.

kusursuz gear bir karakter dizmek aylar alacaktır muhtemelen.
Sosyal ağlarda paylaş

evet oyunu kapatıp açtığında her şey gene dirilir. d2 de öleydi yani.

bide rivayetler düşer yakında, daha fazla oyuncuyla daha ii item düşer, işte item düşürme itemları falan vardır soket moket oyunda.

güzel vakit geçirirken item düşürme ve mob patlatma oynu ya.
Sosyal ağlarda paylaş

@Absolut

İstediğin zorlukta, istediğin kısmı, istediğin kadar oynarsın.
Zaten Diablo da budur.

Yani WoW gibi bir bossu kestim item düştü/düşmedi değil.

Oyunda farmlayabildiğin en üst kısıma gideceksin, atıyorum Act II Hell. Orada item farmlıyacaksan. Item da illa son bosslardan düşmüyor. Loot tamamen random. Yolda karşılaştığın elite bir mob efsanevi bir loot atabilir. O yüzden önüne ne geliyorsa kıra döke o acti farmlayıp gearlancan. Diyelim 3 tane güzel item düşürsün orada 3 gün farm yapıp Act III Helle gideceksin. Heh artık dayanabiliyorum buraya diyip bir üst seviye itemları toplayacaksın.

Böyle böyle Act III-IV Infernoya ulaşacaksın ve orada da Best in Slot itemlar için debeleneceksin.
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

oyundan çıkıp tekrar o acti oynarsan boss orada olacak. istediğin kadar kes yeni oyun kurarak.

O acti tekrar oynamak nasıl oluyor yani oyundan çıktım girerken kaldıgım yerden başlat dışında actin başından başlat secenegi mi var yoksa save pointe gelmedigim içinmi boss canlanıyor?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...