Bonjo Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Inferno pony level bumudur ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 adamlar yetememiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 20k ap ile pony giriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 haha bu süpermiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 AHAHHAHHHAHAAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Dün biz 4 kişi girip pony'i temizledik packlerle 3 tane işe yarar item düştü, arkadaşa set item düştü vs. Loot'u güzel de packler falan çok fantastik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Robert_Poche said: 1.850.000 gold ve 4 saat farm ile inferno pony açtım, arkadaslarla güzel güzel girip farmlıyoruz. oldukca zor ancak tek tük set legendary falan düstügünü gördük. packları kesebilsek kimbilir neler düsecek:( 100-300 arasi mf ile farmliyorum her run 250-300k felan geliyo, 15-20 kere felan yapmisimdir elit kesme ortalamam 4.5/5 soyle 5-10m'luk 2 item dustu birini giydim biri satista :) Tek fena degil Parti bulursaniz muhtemlen en iyi run diablo veya azmodan bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graxer Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 itemlerde alt sınır yok. 150 dps 2-hand dahi düşüyor %150 magic find ile elite pack kesince. güzel itemler de düşüyo tabii. blizzard şakalarına bayıldığımı da söylemeliyim. 10 yıldır beklenen efsane oyun geldi. 5 gün oynadık adam gibi. 6. gün hello kity online tadında pony kesiyoruz. acayip eğlenceli... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 cow lvl'dan bir milyar kat filan daha iyi, sadece müziği başarısız buluyorum bayağı. başka şikayetim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Ne güzel farmlayabiliyorsunuz en azından secret levelı. Dün barb ile girdim, allahın çiçeği ağzımı tokatladı. Al dedi al al al. 800+ physical resist, 9k armor, 53k hp var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Bu staff ın nm , hell ve inferno planları nerden düşüyor? hell de kesiyorum izual ı gene normal plan düşüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 her karakter ile kullanabiliyoruz değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Normal'i yaptıktan sonra, Act3 Quartermasterdan diğer zorluk seviyelerindeki recipeleri alıyorsunuz, eğer yanlış bilmiyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Act4 prime evil da Quartermasterdan alıyormusuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Bonjo said: Bu staff ın nm , hell ve inferno planları nerden düşüyor? hell de kesiyorum izual ı gene normal plan düşüyor o item normalde düşüo sadece sonraki lvl lar için o lvl da new tristamdaki vendordan stafı değiştiriosun. ama nightmare içn 200k hell için 500k vermen lazm. bidahada gereken itemleri toplaman gerekmio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 maleseftum itemler tamam crafta yapalım diyoruz staffta 1 tane sarı silah var staff of hedrik seçeneği yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 train ettin mi planı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 çantada duruyor sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 bana da oyle gleiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzman Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Hell pony açık arkadaşta farmlıyoruz arada ama haliyle infernoda rahat ettiricek item düşmüyor yinede parası iyi inferno pony açabilsek ve kesebilirsek eğer imba olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 beyler bi sorum var: şimdi staffı elde ettik kullandık filan pony levele gittik temizledik. aynı staff ile tekrar gidebiliyormuyuz bu pony e ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Gidebiliyorsun evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 tamamdır abile hallettik cirdik ve accayib bir şey attı adı legendarri dagger the horadric HAMBURGER dammaje 1 el 38.2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 destur said: tamamdır abile hallettik cirdik ve accayib bir şey attı adı legendarri dagger the horadric HAMBURGER dammaje 1 el 38.2 Epic inferno loot........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Abi loot leş burada da ya. 300 MF'le pinata ve happy cloudları açıyorum çöp legendary kafasını atıyor. Champ kestim o kadar yine bir cacık atmadı. Yazık oldu bizim 1,8ma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar