Bone Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 şunu merak ettim, acaba başka bir oyundaki sistemle mi karıştırıyorum emin olamadim. şimdi mesela blacksmith'e gidip item craft edebiliyoruz ya, örneğin aynı mavi itemdan (helmet) birkaç kere üstüste craft ettiğimizde listede yeni bir sarı item (gene helmet) çıkıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 dün konuştuk da betada aynı eşyadan 5-6 tane filan craftladığım halde öyle birşey olmamıştı. ama demin ah'ye bakarken crafting tarifleri gördüm, sanırım onlar item olarak düşüyor. herhalde o şekilde crafting işe yaramaya devam edecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 olmuyor benim bildigim kadariyla, int veren bir item ciksin diye 6-7 kere ayni esyayi craft ettigim oldu, rare'e donusmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Hiç görmedim bugüne kadar. Betada qreward olarak falan geliyordu recipeler ama act3'teyim, henüz görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 bana recipe falan düşmedi ana journeyman sarı helmet craft edebiliyorum. herkese öyledir belki de tabi bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Mavi (Magic) item yaparken arada tesadüfen sarı çıkma olayı diye bir şey yok. Ama gem soketi falan çıkıyor. Bana dün gece bir staff recipe'ı düştü. Ama malzemeleri öyle standart şeyler değildi. Black Mushroom, Leoric'in Bilmemnesi vs. 4-5 farklı şey istiyor. Craft ücreti de 50.000 gold. Listede beyaz gözüküyor ham hali ama muhtemelen yapıldığında legandary çıkma olasılığı yüksek diye tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 @selamisahin, o staff buna yariyor sanirim =)... http://forum.paticik.com/read.php?85,6288757 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Yok, o gizli level'ı açmak için kullanılıyor :D Blacksmith sadece belli itemları rare olarak yapabiliyor, mavi olanlardan sürekli ypaınca rare olma gibi bir durum yok. Bunun yanı sıra legendary ve set item recipe'leri var düşürülebilen, onları da yapabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 kfg said: @selamisahin, o staff buna yariyor sanirim =)... http://forum.paticik.com/read.php?85,6288757 Pony Level mi? Hahahhha. İnekler gitti, ponyler mi geldi? Videoya bakamıyorum, youtube yasaklı burada. Ben şunun malzemelerini bi araştırayım o zaman. Black Mushroom vardı zaten, etti 1. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar