Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

crafting hakkında bir soru

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şunu merak ettim, acaba başka bir oyundaki sistemle mi karıştırıyorum emin olamadim.

şimdi mesela blacksmith'e gidip item craft edebiliyoruz ya,
örneğin aynı mavi itemdan (helmet) birkaç kere üstüste craft ettiğimizde listede yeni bir sarı item (gene helmet) çıkıyor mu?
Mesaj tarihi:
dün konuştuk da betada aynı eşyadan 5-6 tane filan craftladığım halde öyle birşey olmamıştı.

ama demin ah'ye bakarken crafting tarifleri gördüm, sanırım onlar item olarak düşüyor. herhalde o şekilde crafting işe yaramaya devam edecek.
Mesaj tarihi:
Mavi (Magic) item yaparken arada tesadüfen sarı çıkma olayı diye bir şey yok. Ama gem soketi falan çıkıyor.

Bana dün gece bir staff recipe'ı düştü. Ama malzemeleri öyle standart şeyler değildi. Black Mushroom, Leoric'in Bilmemnesi vs. 4-5 farklı şey istiyor. Craft ücreti de 50.000 gold. Listede beyaz gözüküyor ham hali ama muhtemelen yapıldığında legandary çıkma olasılığı yüksek diye tahmin ediyorum.
Mesaj tarihi:
Yok, o gizli level'ı açmak için kullanılıyor :D

Blacksmith sadece belli itemları rare olarak yapabiliyor, mavi olanlardan sürekli ypaınca rare olma gibi bir durum yok. Bunun yanı sıra legendary ve set item recipe'leri var düşürülebilen, onları da yapabiliyor.
Mesaj tarihi:
kfg said:

@selamisahin, o staff buna yariyor sanirim =)...

http://forum.paticik.com/read.php?85,6288757

Pony Level mi? Hahahhha. İnekler gitti, ponyler mi geldi? Videoya bakamıyorum, youtube yasaklı burada.

Ben şunun malzemelerini bi araştırayım o zaman. Black Mushroom vardı zaten, etti 1. :p
  • Yeni Oluştur...