Xenus Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2016 http://www.parksassociates.com/blog/article/pr-10262016 baya büyüdü adamlar ya. bar chart'ı da stajyere yaptırmışlar herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 One piece'i kaldırmışlar galiba. "Sorry, due to licensing limitations, videos are unavailable in your region." diyor. :( vpn, smartdns deneyince oynatmıyor da videoları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 edit: double post Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2016 USA'de cikiyor. Chrome'de Crunchyroll Unblocker diye bir eklenti var, onu kullaniyorum ben. USA arsivini aciyor. Crunchyroll nerede oldugunu cookie'lerle kontrol ediyor, VPN actiktan sonra tarayiciyi kapatip acman gerekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 https://medium.com/@Daiz/crunchyrolls-reduced-video-quality-is-deliberate-cost-cutting-at-the-expense-of-paying-customers-c86c6899033b#.n9tvu5nht tekel olunca pisliğe başlamaları harikaymış. simulcast release'den 24 saat sonra video bitrate'ini düşüyorlarmış artık. en iyi videoyu torrentte bulabilirsiniz lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 ne kadar iğrenç, blok blok resmen. şuna para veriyor olsam oturur sabahtan akşama dizimi döverim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 oeah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2017 Korsana döndürecekler zorla. Buraya kadarmış sanırım 😕 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 GERGE said: Korsana döndürecekler zorla. Buraya kadarmış sanırım 😕 win10 app'de bir episode'a basınca siyah ekran loading kalıyor, nedendir gerge başkan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Kullanmadim ki onu hic. Web'den calistiyorum ben asirlardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 webde sadece flash player var ya sene 2018 olacak nerdeyse, html5 yapma yolu var mı beta falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Chrome ve Opera Tum Chromium tarayicilari icin eklenti var, Crunchyroll HLS diye arat. Onu kullaniyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2017 bakayım eyv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 slm, site haxlanmis, bir sure kesinlikle girmeyin demisler. hdd'yi kriptolayan ransomware indiriyormus an itibari ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 bait fenaymış. flash'te açık var diye haber okumuştum daha geçen gün. adamlarda gerizekalı oldukları için hala flash kullanıyorlardı sitede. zaten oradan vurmuşlar galiba. https://nakedsecurity.sophos.com/2017/10/24/bad-rabbit-ransomware-outbreak/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 Hayır, sadece Chrome eklentisi ile html5 izleyebiliyorsun. Adamlar kendileri yapmıyorlar. Neyse ya, animeyi bıraktım zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2017 html5'te degil zaten açık. adamların web'te default kullandığı flash player'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2019 https://www.crunchyroll.com/acct/?action=guestpass&code=U3G63KDMDKB Premium+ Guest Pass - 48 Hours Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2019 fukken weebs cringeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2019 Premium almamın tek sebebi "şu şu serileri korsandan izlemedim" diyip ego tatmini yaşamak isteyişim sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2019 53 tl istiyorlar ipadde anlamadım manyak mı bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar