cetoritto Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 http://www.ibtimes.com/articles/309878/20120306/turkey-pm-erdogan-cancer-scare-stratfor-wikileaks.htm http://geoplotical.blogspot.com/2012/04/dying-erdogan-wants-nato-to-defend.html http://prophecybeyond.ning.com/forum/topics/is-turkeys-erdogan-dying Durumunun kötü olduğunu doktor tanıdıklardan, eş-dosttan duydum. Ne kadar doğrudur bilemem. İnternette de şu yukarıdakine benzer haberler içeren bazı siteler, bloglar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 kolon kanseri adam. ileri düzey değil ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 ne boyuyomus? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Abi mazlum ahi midir, tesaduf mudur, sinir stres midir bilmiyorum, olmesi konusunda ne seviniyorum ne uzuluyorum ama olecekse basbakanken olmesinin sonuclari ne olur acep diye dusunmeden edemiyorum. Bu tip durumlarin genel olarak ulkenin cikarina oldugu pek gorulmemistir sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 kaynaklar çok sağlam (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 aquila said: ne boyuyomus? http://img685.imageshack.us/img685/6381/24712071.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 asıl siyah boya rare'di onun olması lazım http://www.uotreasures.com/uoimage/dye%20tub.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 milleti iyice bolsun. 3e ayirdi zaten de, ortami biraz daha gersin, insanlari iyice bunaltsin da oyle gitsin gidiyosa. bu halde birakmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Kolon kanseri var, metastaz da var diyorlar ama belli değil. Ama başta verilen kaynak siteler çok çakma yahu, kaynak diye vermeye utanır insan :) hele ortadaki direkt 90lar ortası kişisel web siteleri kıvamında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 o kadar veteran rewards'tan seçe seçe dye tub mı seçmiş. meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 yüksek ihtimal kanser ama illa yabancı kaynak vermene gerek yok, yurdum doktorları da yapılan komplikasyonlar ve geçirilen ameliyatın ardından bir ameliyata daha girmesini vs. ne kadar açıklanmasa da kolon kanseri olabileceğini söylüyorlar. Eğer başbakanken ölürse cenazesini milyorlar uğurlar ama görünürde iyi şu an için bu da kanserin o kadar ilerlemediğini gösteriyor erken teşhis edildiğine göre de baya yaşar gider. Kenan Evren bu konuda emsal örnek adam 94 yaşında. Nazi Almanyası dağıldıktan sonra kaçıp 95 yaşında yakalanan gestapo gibiler. O yüzden kanserden medet ummayın derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 bana da 70'inden önce ölmez gibi geliyor.ha olur da başbakanken ölürse işte o zaman sıçtık.BAŞBAKAN'I ERGENEKON ÖLDÜRDÜ!!! diye ortaya fırlar, hepten kayışı koparır şakirt tayfası.bide şehit ilan ederler tam olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Daha 58 yaşındaymış bir nesil daha tayyiple büyüyecek merak etmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 linklerin üçünü de açamıyorum lan ne iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Kötüye bişey olmaz, üzerine mağdur edebiyatı yapıcak bişeyler bile çıkarabilir hatta. Ha, avuçlarımı ovuşturarak ölsün diye beklediğimi düşünmeyin tabii, herşeyi geçtim kanser bayağı kötü bi dert. Düşmanımın bile başına gelmesin denilecek kadar kötü. Ama diğer yandan kendisi ecevit in hastalığına yüklenip duruyodu zamanında, kendisi de aynı duruma düşerse de üzüleceğimi söyleyemem açıkçası. biraz zorlasalar bundan çok iyi stv dizisi çıkabilir aslında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Avuçlar ovunmaya başlanmış Siz ölmek üzere olan bir kanser hastası olsanız hala günde 15+ saatlik çalışma temposunda aileye vs zaman ayırmadan çalışır mısınız ? Başkanlık için bastırır mısınız ? Haber de buram buram Zamanın, STVnin iddia olunduğuna göre, söylenen bilgilere göre haberciliği kokmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 2043 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 2023e kadar heveslenmesin kimse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 ölmemesi gerekiyor şu dönemde, sert bi virajı alıyoruz bana göre; agresif dış politikayı güzel iç ekonomi poltikasları ( üretime verilen destek + süper teşfik pakedi ) bide cari açığı kapıcam artık yeterulen imf diyip vergiyi hayvancıl almaya başlamaların zamanı. naylon fatura olayına da hardcore inceleme geliyor diye biliyorum hazirandan sonra bu internet site olayı sayesinde ( şeffaf olacak şirketler kendi net sitelerinde ). yol vergisi eciş bücüş vergisi hede hödö derken baya üümükleniyoruz da dönüorz sanırım virajı. hem ölmesin, ölmemesi onu sevmeyenler için daha ii sölim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Yalniz kanserin sagi solu belli olmuyor. Nice insan 1 yilda curuyup gidiyor bu hastalik yuzunden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 basligi acani görünce... http://i618.photobucket.com/albums/tt262/sgtoverlord/DS%20Forums/PleaseNot-this-thread-again.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Sanki başbakan ölse yerine başka parti mi iktidara gelicek sanıyorsunuz :> Ümitleriniz bu seviyeye kadar düşmesi çok acıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Kimseye ömür biçmeyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar