Kevinromeo Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Blizzard ne çıkarsa yerim mantığı çok acı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 >2012 >Sam tarafından trollenmek. >NOPE.jpg http://www.youtube.com/watch?v=oScCgxuId98 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kevinromeo Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Diğer oyunlarda sürekli olarak forumlarına girip giydirenler, kendi "blizzdoll"une giydirilince niye enrage oluyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Çünkü Blizzard oyunları en iyi, diğer durumlarda halk haklı? Şimdi girip /v/'ye baksam biliyorum görücem raid falan var yani siteye, adamlar community trolleyelim diyorlar, Sam sevinip topic açıyor. Flawless victory, /v/. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 e ad hominem çünkü bu topik diaployla alakalı deil ki samin öfkesiyle alakalı =). v yaptıysa zaten ööööaahahahaehaööö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 redditte o sinirle /v/ yi raidlemeye çalıştı falan lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Aha da buldum thread, adamlar yazdıkları yorumları da koyup gülüyorlar, koçlara bak be. >the worst first person shooter I’ve ever played cant even log in, and i even stood in line for at least two hours to pay for this dont waste your money BLIZZARD IS FINISHED >The D3 install too longer. also,the image is too bad, it waste my viewcard Nvidia GTX580SLI, no dx11. and the time of games is too short.I listen somebody end the game only 9 hours? >THIS IS THE WORST GAME I HAVE EVER PLAYED I HAVENT EVEN LOGGED ON YET!??! >my computer is only abot 8 years old but says vidoe card unsupported wtf blizzard why would you treat your fans like this I can even play WoW with my comper http://i.imgur.com/DMnht.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Farklı görüşlere saygılıyız; isteyen, kurallara uygun şekilde eleştirebilir, beğenebilir ve görüşünü savunabilir ama ısrarla flame/troll devam ederse kilitleyip, uzaklaştırma cezası isteyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 xunn said: with my comper gerisi de çok iyi ama artık şurda plak takılmış gibi gülmeye başladım fdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Sam your argument is invalid.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Dunya'da daha once ornegi gorulmemis bir uygulama ve launch. Hatalar olmasi cok normal. Stres testi hayatinizda hic yapmadiginiz icin bilmiyorsunuz. Stres testi ile boyle bir launch u simule etmek imkansizdir. (5-10 milyon dolar sirf teste harcarsan olabilir, orada bile tamamen simule edemezsin) Blizzard benden yuksek puan aldi bir cok olayi ile, teknik gozle baktigimda. 1 gunde sorunlarin buyuk bolumu cozulmus gibi duruyor (forumlardan anladigim), halen sorunlar var ama blizzard gibi buyuk bir sirkette sorunlara bu kadar hizli cevap verebilmek ekibin kalitesini gosterir. Bir patchin bile 15 onaydan/sistemden gectigi sirketler bunlar. Kullanici olarak sizleri anliyorum, ama biraz geek tarafinizdan bakin, biraz teknik de alakaniz varsa oyle bakmaya calisin, ne kadar aslinda bir yandan basarili olduklarinida gorursunuz. Ha 1 hafta gecer halen major sorunlar vardir, cok bisi demem, ama acilmis 15. dakkadan itibaren herkes bagiriyor. Ha blizzard cikip muhtemelen bayagi bi ozur dileyecek de, normal pr isleri, isin gercegi bence oldukca iyi is cikariyorlar. Onemli olan sorunlarin cikmasi degil, sorunlara mudahale sekli ve hizi. Beta dan beri olan sorunlar kisminda ise; onda daha cok size hak verebiliyorum, fakat onda da soyle bakin. Hic bi teknik team sorunlari bilerek cozmemek istemez. Oncelik vardir ve yetismemistir ve launch yaparsin. Su an backloglarinda en az 500 tane sorun vardir, sizin yasadiginizda onlardan biridir. Dunya'da hic bir yazilim sorunsuz cikmaz, sorunsuz yazilim, mukemmel yazilim cikaricam diyen adamlar sirketlerde batmistir. Twitter in acildiktan yillar sonra bile kac kere goctugunden haberiniz var mi? Saatlerce kapali kaldigindan. Cok tepkisel davraniyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 işte "para verdim, oynayamıyorum" tepkisi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Kilitle gitsin. http://i.imgur.com/Hl8kp.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 metaciritice mesaj yazana kadar zorlasalardı logini zaten girip oynuyo olucaktı hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 bende onu anlamadım zaten serverlar açıldı popla zorladık girdik 15-30 dakika içerisinde. sonra pürüssüz oynadım 24 saat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 bence ibretlik dursun, başlığı /v/ tarafından trollendim die değiştirelim eheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Kaede said: redditte o sinirle /v/ yi raidlemeye çalıştı falan lol >Reddit >Raiding /v/ http://i.imgur.com/1xqF7.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 deli gibi bekledim oyunu yıllardır ama daha yüklemedim bile. en az 1 hafta daha bekleyeceğim. bariz belli bir şeydi bu sıkıntılar. ilk dakikadan girmeye çalışıp boşa sinir krizi geçirmeye gerek yok =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Başlık benim kendi eleştirimi işlemiyor zaten. Kutu elimde, bitirip yazarım oyunla ilgili düşüncemi ayrı bir başlıkta. Nedanko, ana eleştiri isin drm kısmına yönelik. Asscreed için filan yapılınca kıyamet kopuyor, burada da kopması lazım. Olması gereken bu. Bombing de yapılacak, makul eleştiri de. Yoksa her oyunda aynı eziyeti çekmeye başlarız. Üzülmeyin yani kimsenin babasının şirketi değildir herhalde buradaki. Surtsun biraz burunları heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 It was merely an act! http://i.imgur.com/F8Nf0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Kimin burnu sürtüyor sam ne dediğinin farkında mısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Bilizortun, sen kim diye anladın ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 lol yerler göklere sığdıramadığ leş gibi skyrimi bile releasede satın almayan sam, bir ana bacı küfür etmediği d3ü 2. gününde satın aldı thereisnotsundereimagemacroforwhatiamfeeling.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Blizzard oturup kıçı kırık online critique sitesini umursayacak. http://i.imgur.com/OJodO.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 E niye aldığımı yazdım, surdan 3-5 arkadasla coop için. Oyunun hakkı gözümde 10$ yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar