Seru Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 sıkıntı geldi artık tamam anladık açılışta olur böyle şeyler de 15 gün geçti arkadaş 2 gün önce deneyeyim dedim hata, bugün gene vaktim oldu gene hata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Oyundaysanız sakın çıkmayın sdfsf. AH'ye bakmak için çıktım, resume game diyorum error 31246012 veriyor. Silkeleyim böyle işi. 10 senedir 12 milyon oyunculu mmo oynatıyorsunuz lan, trollüyor musunuz nedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 önce girmiyor, sonra okkalı bi küfür ediyorsun, bi bakıyorsun girmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 reset atsınlar sıfırdan baslayalım sdgsdf zaten oyun baymaya başlamıştı böyle yaparak hepten soğutacaklar insanları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaisersoze Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 asya server ına geçtim tertemiz, ah sına baktım bizimkinden de ucuz. 1000 dps silah 326 str 139 dex 189 vitality rare 1 milyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Girdim ben. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 meh baştan yapıcaz questi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Girdim yine attı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DrStein Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Lan bizim Kalkan belediyesi su konusunda başarısız diyordum, şimdi geri alıyorum sözlerimi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 soktumun oyununda hiçbir partiye giremiyorum, arkadaşlarda kendi aralarında giremiyor. Her gece sıçacaksa şu oyun, yeter bırakıp oynamayalım daha iyi ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 2gundur patlakmis bazi insanlarda. benimkide patladi 2 saat once falan. sictik herhalde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 akşam üstü bir sorun yoktu, dışarı çıktım geldim böyle oldu benim de işte ... ah'de yaptığım satışın parasını da stash'e yollayamıyorum üstüne üstlük... sıçarım böyle oyuna yeter lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Sinir bozucu durum ama yıpratmayın kendinizi, küfür de etmeyin arada :p Yapılcak birşey yok, seve seve(!) bekliycez, denicez, vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Millet oynuyor. http://diablo.incgamers.com/wp-content/uploads/2012/06/evXXJ.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackLabelSociety Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Wispy said: Adamlar bence x saat oynayanları prime time da abuk suubuk error verdirerek atıyorlar da yeni girmeye çalışanlar oynayabilsin diye yok abi alakası yok ben ön siparişle aldım henüz lvl37wizardım. akşamları oynayabiliyorum çalıştığım için şu an oynayamıyorum deli dehşet lagdan ötürü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 bu ne zaman düzelecek ya ? arkadaşlarımla partiye giremiyorum. Solo oynamak istemiyorum. Arkadaşlardan bazıları takır takır girip oynuyor birlikte, biz birkaç kişi mal gibi kenarda bekliyoruz. iki gram zevkimiz vardı içine etti blizzard ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Gangren said: Sinir bozucu durum ama yıpratmayın kendinizi, küfür de etmeyin arada :p Yapılcak birşey yok, seve seve(!) bekliycez, denicez, vs. Canıms ya ne kadar da olumlu, ılımlı. Sen kendini üzme, bizler de üzmeyiz. Bebeyim. Bazen insan internetin olmadığı, serverların çalışmadığı durumlarda bi single karakterle oynamak istiyor dimi. Ama işte YOK ZAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Service update falan çıkardı yine gecenin 4'ünde, AH'ı kontrol etmek için girmek istedim. Bsg blizz, ne hale gelmişsin sen :S. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 lan gecenin köründe yine gitti ya la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 gene downtime........ http://i1.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/278/138/25b.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 ne kadar kapalı kalıcak acaba :/ 40 a merdiven dayamıştım tamda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 sanki premiumsuz knight online oynuyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neferon7 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Eror 33'e geçtik bu sefer de.. Blizz EU'nun büyük sıkıntıları var kesinlikle.. Bence Amerikadan bir kaç kişi dönüşümlü oalrak EU tarafına gelsin.. Adamlar her şeye hemen çözüm buluyolar... Hadi bulmasalar da en azından ilgileniyolar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 servers going down in 55 mins.... bu fransızlara sunucu kurduran kafaya ne demek lazım bilmem ki. 52 mins dedi ama oyun kurulmuyor, şahane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 attı beni girdim tekrar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar