Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Servers are busy

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sıkıntı geldi artık tamam anladık açılışta olur böyle şeyler de 15 gün geçti arkadaş 2 gün önce deneyeyim dedim hata, bugün gene vaktim oldu gene hata.
Mesaj tarihi:
Oyundaysanız sakın çıkmayın sdfsf.

AH'ye bakmak için çıktım, resume game diyorum error 31246012 veriyor.

Silkeleyim böyle işi. 10 senedir 12 milyon oyunculu mmo oynatıyorsunuz lan, trollüyor musunuz nedir.
Mesaj tarihi:
akşam üstü bir sorun yoktu, dışarı çıktım geldim böyle oldu benim de işte ...

ah'de yaptığım satışın parasını da stash'e yollayamıyorum üstüne üstlük...

sıçarım böyle oyuna yeter lan
Mesaj tarihi:
Wispy said:

Adamlar bence x saat oynayanları prime time da abuk suubuk error verdirerek atıyorlar da yeni girmeye çalışanlar oynayabilsin diye

yok abi alakası yok ben ön siparişle aldım henüz lvl37wizardım. akşamları oynayabiliyorum çalıştığım için şu an oynayamıyorum deli dehşet lagdan ötürü
Mesaj tarihi:
bu ne zaman düzelecek ya ? arkadaşlarımla partiye giremiyorum. Solo oynamak istemiyorum.

Arkadaşlardan bazıları takır takır girip oynuyor birlikte, biz birkaç kişi mal gibi kenarda bekliyoruz. iki gram zevkimiz vardı içine etti blizzard ...
Mesaj tarihi:
Gangren said:

Sinir bozucu durum ama yıpratmayın kendinizi, küfür de etmeyin arada :p

Yapılcak birşey yok, seve seve(!) bekliycez, denicez, vs.

Canıms ya ne kadar da olumlu, ılımlı. Sen kendini üzme, bizler de üzmeyiz. Bebeyim.

Bazen insan internetin olmadığı, serverların çalışmadığı durumlarda bi single karakterle oynamak istiyor dimi. Ama işte

YOK

ZAAAAAAAAAAA
Mesaj tarihi:
Eror 33'e geçtik bu sefer de.. Blizz EU'nun büyük sıkıntıları var kesinlikle.. Bence Amerikadan bir kaç kişi dönüşümlü oalrak EU tarafına gelsin.. Adamlar her şeye hemen çözüm buluyolar... Hadi bulmasalar da en azından ilgileniyolar..
  • Yeni Oluştur...