Bone Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 error 37 error 75 error 395000 error 300008 error 3006 error 24100 error 10017 çok iyi bir oyunmuş, takdir ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 behran said: Oski said: asian serverlara girin abi. mis gibi valla girdim oynuoyurm aynen. WD oynamıycaktım hiç bi zaman. girdim asian da WD açtım krallar gibiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=SKm5xQyD2vE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 asdaslş asian'dan çıktım bi deneyim dedim. tek attım oyundayım. my sweet demon hunter.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Bone said: error 37 error 75 error 395000 error 300008 error 3006 error 24100 error 10017 çok iyi bir oyunmuş, takdir ettim. Bizde adamlar kadar çalıştık ama. Achievement falan var mıdır acaba bizim kadar farklı hata alanlar için :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lifeleech Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 girilmiyor daha ne kadar devam edecek bu durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 ben girdim yarım saat kadar önce, yalnız coop baya yalan şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Yazik size acidim cidden. Yapacak baska isiniz yokki iki uc gun bekleyemiyorsunuz dinsin ortamin yogunlugu. Emzigi alinmis veletler gibi zirzir virvir. Uzucu yazik sizlere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 abi hala cıkamadın mı orta yas krizinden sen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 "If my gf gets pregnant, it´s all your fault." yazmışlar diablo forumunda ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 ahah hata oldu kardeş dedi attı oyundan ay sokarım diablosuna ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 kız arkadaşının hamile kalma ihtimaliyle nasıl bir bağ var? bu login serverda spamleme işe yarıyormu yoksa en iyi çare gecenin ilerleyen saatlerini beklemek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lifeleech Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Teodor said: kız arkadaşının hamile kalma ihtimaliyle nasıl bir bağ var? bu login serverda spamleme işe yarıyormu yoksa en iyi çare gecenin ilerleyen saatlerini beklemek mi? oyunu beklerken girişimde bulunuyor anla işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 biraz önce 2 saat daha sürecek dediler, ona göre bekleyin bekleyecekseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 stress test fail: check launch fail: check shit tier company confirmed. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 girebilen var mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 lifeleech said: Teodor said: kız arkadaşının hamile kalma ihtimaliyle nasıl bir bağ var? bu login serverda spamleme işe yarıyormu yoksa en iyi çare gecenin ilerleyen saatlerini beklemek mi? oyunu beklerken girişimde bulunuyor anla işte.. iyiymiş ben beklerken gazoza verdim kendimi yabancı ülkelerde başka bir şeylere veriyorlar demek ki ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lifeleech Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Error 37 görmekten sıkıldım lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 retrieving hero list te bekliyor bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crasher Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Kanuni said: Yazik size acidim cidden. Yapacak baska isiniz yokki iki uc gun bekleyemiyorsunuz dinsin ortamin yogunlugu. Emzigi alinmis veletler gibi zirzir virvir. Uzucu yazik sizlere.. sürekli olarak online oynandığı için yoğunluk pek bitmez bu oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lifeleech Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 daha oraya gelemedim enterlayınca 37 diyor zalım diablo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Teodor said: retrieving hero list te bekliyor bende. aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 birazdan skeleton king'i kesicem. benim gibi her köşeyi gezip tüm konuşmaları dinliycek biri varsa coop yapabiliriz. en azından bu akşam için. DH'yim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 kullanıcı adı ve şifre hatası ne yaa. WoW a giriyorum diablo da kullanıcı ve şifre hatası diyor aynı hesap.315300 hatası veriyor.varmı bilgisi olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lifeleech Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Oski said: birazdan skeleton king'i kesicem. benim gibi her köşeyi gezip tüm konuşmaları dinliycek biri varsa coop yapabiliriz. en azından bu akşam için. DH'yim ben. Barbarian ım yapalım dicem bende öyle oynuyorumda oyuna girmiyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar