Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 infernoyu nerflemişler diye bagırıyo mıllet general chatte? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Zegna said: infernoyu nerflemişler diye bagırıyo mıllet general chatte? act2de armor resist ignore şekilde vuran 1 shot atan lucida hunterlar mı ne var onlar fixlenmiş dün gece. belki o hesap başka bir şeyler de olmuştur. kim nerede bağırıyor? link alalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Nedir son durum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 EU 37 veriyor. America'da bir sorun yok. Asia denemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Act 2 bana da biraz daha (çok az ama) daha kolay gelmeye başladı. Yediğim damage falan değil daha çok health orb görüyorum sadece. Bir stealth nerf olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 act 2 farmliyorum artik ben, kesinb i degisiklik var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2012 act 3de esioruz nerflenmis acaip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Ben gene patates oldum gıremıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Hehehe ben oralara gelene kadar tam oturmuş güzel bi oyun olacak AH RMAH falan adamakıllı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 ulan oyun çıkalı günler oldu hala 37. Forumlarda funboyları hala "but game just came out so its normal :(((" modunda geziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Valla dun hıc oynamadım bugunde işten cıkıcaz bırazdan gene oynayamazsam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 abvblizzard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 ragequitleyen kafamı şaapıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Illumemati Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 şaka gibi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lurthz Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 An itibariyle error 37 elimizden öper bu gecede oynıyamıcaz anlasılan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 çalışan adamın error 37 çözümü. eve akşam 7-8 gibi girilir. yemek yenir, veya mümkünse yenmez. bir dizi izlerken alkol veya uyku yapabilecek aktiviteler yapılır (if you know what i mean) 9 da yatılır, gece 3 kalkılır. ne hale soktun lan bizi blizzard. bu arada dün benim ekran kartını da gg etti diablo. menü de 110 derece oldu bir anda ekran kartı anlamsız şekilde 60'dan. o zamandan beri 3d application ne açsam 5 saniyede 50 dereceden 100 e çıkıp 1 dk'a kalmadan kapanıyor. bugün garantiye verdim, overkill blizzard. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 ses said: ulan oyun çıkalı günler oldu hala 37. Forumlarda funboyları hala "but game just came out so its normal :(((" modunda geziyor. hiç bir fanboy böyle bir şey demez abi casual mod skill terk adamlar onlar Allah belasını versin blizzin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DrStein Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 ulan error 37... bütün gün ofiste ne hayaller kurmuştum halbuki... yeni karakter açarsam, error37 koyucam adını. çalan çırpan şöyle böyledir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DrStein Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 if diablo 3 were a girl - error 37 daha önce verilmiş olma ihtimali yüksek gibi geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Evet 6. hissin kuvvetli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DrStein Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 bir anlık sinirle yapıştırdım linki :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 yinemi giremeyeceğiz....................... bu nasıl iş ya single için adamların server keyfini bekle -gerçi daha iş yerinden çıkamadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lurthz Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 log in oldum bu sefer oyuna girmiyo puplic veye single her türlü bu gün de birlikyelik istemiyo :) alırım ama :DD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 oyuna giriliyormu şu an? 1 saat sonra evdeyim inşallah maşallah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2012 Yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar